eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Davao City Center, Davao City, Filippinene 8000 (Vis kart)

Reserver nå!

Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kafé Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kafé Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Treningsrom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Treningsrom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa
Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Svømmebasseng Marco Polo Davao Hotel Davao City - Svømmebasseng Marco Polo Davao Hotel Davao City - Svømmebasseng Marco Polo Davao Hotel Davao City - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao City - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao City - Dansesal Marco Polo Davao Hotel Davao City - Møterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Strand
Område Davao City Center Antall rom: 245

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 1672 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
8,6
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (1672)
Sorter etter:
John A. Par Norway, 14. desember 2014
Fantastisk

rommet, frokostbordet og servicen
10
Veldig bra
Roger J. Par Norway, 12. desember 2012
Greit hotell

Grei service
5
Det overrasket at kommunikasjonen mellom de ansatte var såpass svak at det førte til at vi måtte adressere et problem gjentatte ganger. Det løste seg til slutt, men det burde aldri blitt et problem.
Tips: Jeg synes ikke Davao har mye å by på. Prisene er relativt høye med tanke på shopping. Jack's Ridge og Samal Island er verdt et besøk. Fikk ikke tid til å dra til Mount Apo desverre.
Per J. Par Norway, 8. februar 2012
Ett kjempe bra hotell i Davao

Topp hotell og meget hyggelige ansatte
8,7
Vi kom til hotellet om ettermidagen.Sjekket inn og kikket oss rundt om hotellet. Flotte resturanter, basseng og flott betjening. Bestemte oss for og dra litt rundt og kikke i butikker. Gaisano Mall er like rundt hjornet. Fin tur og spasere, og fikk litt inntrykk av mindre butikker ogsa. Maten pa hotellet er ogsa 1 klasses. Flott frokost med mye variert mat. Dette er ett hotell jeg absolutt anbefaler til andre Per
John L. Par Philippines, 26. januar 2015
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Very pleasant staff. They were very helpful to us when my wife got sick during our trip. Keep up the good work.
Kristine A. Par Philippines, 26. januar 2015
Nice hotel

Food, clean and spacious rooms
8
Had a nice quiet weekend. Enjoyed the buffet breakfast at the cafe. Rooms was big and spacious.
John L. Par Philippines, 25. januar 2015
Pleasant staff

staff, location, amenities
9,7
Pleasant stay. My wife got sick during our trip and we had to book an extra night for her to rest. Staff were very helpful to us all throughout the experience. Very professional and thoughtful staff. Keep up the good work.
Swee H. Foretningsreisende Malaysia, 25. januar 2015
Marco Polo Davao Hotel

Clean, airport transfer, security
7,3
Good
Antonio T. Par Philippines, 22. januar 2015
Marco Polo Davao Hotel

room , gym ,sauna
7,7
the person designated at the concierge was quite nice i must say, but i find him a bit annoying because as we were talking, a foreigner came in to butt in a question to him, instead of me being entertained since i was first in the queue,, he was giving me a divided attention. he should have finished talking to me first . a sign of disrespect .
Derk M. Par Netherlands, 21. januar 2015
Old glory in need of refurbishing

Room was quiet, valet parking cheap and staff friendly
6,3
Curtis B. Par Canada, 21. januar 2015
Good Hotel in Davao

clean, friendly, and comfortable
9,3

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marco Polo Davao Hotel Davao CityMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kaféMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kaféMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - TreningsromMarco Polo Davao Hotel Davao City - TreningsromMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - DansesalMarco Polo Davao Hotel Davao City - MøteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao City - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom

Kundeanmeldelser - Marco Polo Davao Hotel, Davao City

AS-AGWEB-3A02