eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Davao City Center, Davao City, Filippinene 8000 (Vis kart)

Reserver nå!

Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Gjesterom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kafé Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kafé Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Restaurant Marco Polo Davao Hotel Davao City - Treningsrom
Marco Polo Davao Hotel Davao City - Treningsrom Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao City - Svømmebasseng Marco Polo Davao Hotel Davao City - Svømmebasseng Marco Polo Davao Hotel Davao City - Svømmebasseng Marco Polo Davao Hotel Davao City - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao City - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao City - Dansesal
Område Davao City Center Antall rom: 245

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 1618 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
8,6
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (1618)
Sorter etter:
Roger J. Par Norway, 12. desember 2012
Greit hotell

Grei service
5
Det overrasket at kommunikasjonen mellom de ansatte var såpass svak at det førte til at vi måtte adressere et problem gjentatte ganger. Det løste seg til slutt, men det burde aldri blitt et problem.
Tips: Jeg synes ikke Davao har mye å by på. Prisene er relativt høye med tanke på shopping. Jack's Ridge og Samal Island er verdt et besøk. Fikk ikke tid til å dra til Mount Apo desverre.
Per J. Par Norway, 8. februar 2012
Ett kjempe bra hotell i Davao

Topp hotell og meget hyggelige ansatte
8,7
Vi kom til hotellet om ettermidagen.Sjekket inn og kikket oss rundt om hotellet. Flotte resturanter, basseng og flott betjening. Bestemte oss for og dra litt rundt og kikke i butikker. Gaisano Mall er like rundt hjornet. Fin tur og spasere, og fikk litt inntrykk av mindre butikker ogsa. Maten pa hotellet er ogsa 1 klasses. Flott frokost med mye variert mat. Dette er ett hotell jeg absolutt anbefaler til andre Per
Edward G. Par Ireland, 26. november 2014
Davao First

Staff, Security and Lobby
7,7
Overall it was a nice stay. The standards maybe reflect provincial location. But some items e.g. vine were more than capital city prices. The room was okay. If you sleep well your shouldn't complain. The room was pretty plain not what I anticipated. Breakfast was sufficient. The various outlets were nice. But no shop and I had to go outside to buy credit/load for my phone. But Davao is a nice place and the people were very friendly unless you smoke because it's a non smoking city!
Carina M. Foretningsreisende Philippines, 25. november 2014
nice hotel

superb service, nice people, great hotel
10
pleasant
Kenneth W. Par Malaysia, 24. november 2014
best hotel i had stayed in davao

cleaness, varieties of breakfast & nice staff
9,7
Nice and cozy rooms
Kilby G. Par United States of America, 22. november 2014
Marco Polo Review

price, quality, staff
8
great
Eddie A. Reiste alene United States of America, 18. november 2014
great hotel

food, spa, quite
10
great stay
Dennis I. Foretningsreisende United States of America, 17. november 2014
My HQ in Davao City

Staff, restaurants, location
8,3
As usual, my HQ in Davao was efficient, modern and well run.
Erik K. Par Philippines, 16. november 2014
Marco Polo Davao Experience

Good location, Staff go the extra mile to serve the customer, well-maintained
9
Superb Hospitality and Service! Definitely worth visiting again!
Dennis I. Foretningsreisende United States of America, 15. november 2014
My HQ in Davao City

Staff, Restaurants, Location
8,7
As usual, my HQ in Davao City was efficient, well-run and top-class

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marco Polo Davao Hotel Davao CityMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - GjesteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kaféMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - Kaffebar/kaféMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - RestaurantMarco Polo Davao Hotel Davao City - TreningsromMarco Polo Davao Hotel Davao City - TreningsromMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - SvømmebassengMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao City - DansesalMarco Polo Davao Hotel Davao City - MøteromMarco Polo Davao Hotel Davao City - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao City - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotelletMarco Polo Davao Hotel Davao City - Utsiden av hotellet

Kundeanmeldelser - Marco Polo Davao Hotel, Davao City

AS-AGWEB-3C04