eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Resepsjon Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fasiliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fasiliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Treningsrom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fasiliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom
Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikke
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 665
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 1789 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
9,4
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (1789)
Sorter etter:
May B. Foretningsreisende Norway, 1. mai 2014
Kort opphold dnenne gang

Beliggenhet, hyggelig lounge, hyggelig betjening
7,3
Kort opphold. Kun inn og ut. Rakke en frokost og en snack i loungen. Oppmerksom og hyggelig betjening
May B. Foretningsreisende Norway, 30. april 2014
Hong Kong april 2014

Sentral beliggenhet. Hyggelig betjening. Koselig lounge på executive floor
7,3
Oppholdet ok, men hotellet begynner å bli slitt. Mørke rom og harde senger. Rom med sjøutsikt er uforholdsmessig dyre og bakgårdsutsikten er ikke mye å skryte av
May B. Foretningsreisende Norway, 1. november 2012
Greit hotel med sentral beliggenhet

Beliggenheten
9,3
Har bodd på Clubfloor på Marco Polo flere ganger. Loungen er behagelig med rikelig utvalg av mat og drikke til frokos, te-time eller kvelds. Rommene er store og baderom har det du trenger Det jeg ikke var klar over var at det var så stor forskjell på størrelsen på superior og de luxe rom. Vi kom to personer som skulle bo på superior rom, det var knøtt lite, så vi betalte ekstra for å få et de luxe rom de siste 3 nettene. Harde senger!
Shoppingtips: Tsim Sha Tsui er fylt med butikker med utvalg i alle prisklassr. Ta en tur på Granville Road. Her kan du gjøre gode kjøp av klær, sko og kosmetikk
May B. Foretningsreisende Norway, 8. desember 2011
Greit hotell med god service

Flott beliggenhet
2,3
En meget kort forretningsreise til Hng Kong. Kun to netter. Setter pris på hurtig innsjekking og hyggelige ansatte. Fra vaktene på utsiden til servitørene i loungen. Stort baderom og romslig værelse.Velfungerende hotel.
Shoppingtips: Marco Polo Hong Kong ligger i tilslutning til Hong Kongs største handlesenter. Dessuten ligger designerbutikkene på rekke og rad i de omliggende gatene. Granville Road med mer normale priser ligger kun 10 minutters gange unna
May B. Foretningsreisende Norway, 2. november 2010
Hotell med super beliggenhet

Sentralt til shopping, Starferries, MTR
9
Hyggelig og serviceinnstilt stab. Rommet jeg hadde denne gang var stort og fint, men hadde ingen utsikt.Clubloungen var stor , men koselig med et godt utvalg av småretter og drikke på kvelden og med en ganske så rikholdig frokost om morgenen. Det mest irriterende her var jakt på strøm!!!
Efren L. Par Philippines, 27. september 2014
My staycation.....

Staffs were accomodating, special attention to continental club members, nice food
7,3
Derek C. Foretningsreisende Hong Kong, 27. september 2014
Great Location

Location, Cleanliness, Room Size
9,3
Feng Q. Småbarnsfamilie China, 26. september 2014
Good hotel,

services is professional
7,7
good
Sherry L. Foretningsreisende Taiwan, 25. september 2014
Fancy

First class in Hong Kong
8,7
I wanted to try this hotel because one of my friends stayed here before. I didn't get the room with water view, so I couldn't give this hotel a five-star :) Everything is well arranged in the room, clean, comfortable. The only think I think they can improve on is the person at the check-out counter spoke too soft as I can hardly hear him. Other than that, no complains.
Min K. Foretningsreisende South Korea, 25. september 2014
Awesome location and service

Location, amenities, great service
10
The best location ever! Had meetings all day at the lobby cafe and food & drinks were excellent. My wife and little girl enjoyed swimming pool and shopping in very mearby location which was linked by a pathway.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marco Polo HongKong Hotel HongkongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - ResepsjonMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FasiliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FasiliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - TreningsromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FasiliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DirektørsalongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3B07