Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Lobby Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Lobby Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Lobby Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Resepsjon Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Treningsrom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Treningsrom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Svømmebasseng Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom
Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotellet
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 665
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 2173
anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
9,4
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (2173)
Sorter etter:
May B. Foretningsreisende Norway, 1. mai 2014
Kort opphold dnenne gang

Beliggenhet, hyggelig lounge, hyggelig betjening
7,3
Kort opphold. Kun inn og ut. Rakke en frokost og en snack i loungen. Oppmerksom og hyggelig betjening
Rapporter denne anmeldelsen
May B. Foretningsreisende Norway, 30. april 2014
Hong Kong april 2014

Sentral beliggenhet. Hyggelig betjening. Koselig lounge på executive floor
7,3
Oppholdet ok, men hotellet begynner å bli slitt. Mørke rom og harde senger. Rom med sjøutsikt er uforholdsmessig dyre og bakgårdsutsikten er ikke mye å skryte av
Rapporter denne anmeldelsen
May B. Foretningsreisende Norway, 1. november 2012
Greit hotel med sentral beliggenhet

Beliggenheten
9,3
Har bodd på Clubfloor på Marco Polo flere ganger. Loungen er behagelig med rikelig utvalg av mat og drikke til frokos, te-time eller kvelds. Rommene er store og baderom har det du trenger Det jeg ikke var klar over var at det var så stor forskjell på størrelsen på superior og de luxe rom. Vi kom to personer som skulle bo på superior rom, det var knøtt lite, så vi betalte ekstra for å få et de luxe rom de siste 3 nettene. Harde senger!
Shoppingtips: Tsim Sha Tsui er fylt med butikker med utvalg i alle prisklassr. Ta en tur på Granville Road. Her kan du gjøre gode kjøp av klær, sko og kosmetikk
Rapporter denne anmeldelsen
May B. Foretningsreisende Norway, 8. desember 2011
Greit hotell med god service

Flott beliggenhet
2,3
En meget kort forretningsreise til Hng Kong. Kun to netter. Setter pris på hurtig innsjekking og hyggelige ansatte. Fra vaktene på utsiden til servitørene i loungen. Stort baderom og romslig værelse.Velfungerende hotel.
Shoppingtips: Marco Polo Hong Kong ligger i tilslutning til Hong Kongs største handlesenter. Dessuten ligger designerbutikkene på rekke og rad i de omliggende gatene. Granville Road med mer normale priser ligger kun 10 minutters gange unna
Rapporter denne anmeldelsen
May B. Foretningsreisende Norway, 2. november 2010
Hotell med super beliggenhet

Sentralt til shopping, Starferries, MTR
9
Hyggelig og serviceinnstilt stab. Rommet jeg hadde denne gang var stort og fint, men hadde ingen utsikt.Clubloungen var stor , men koselig med et godt utvalg av småretter og drikke på kvelden og med en ganske så rikholdig frokost om morgenen. Det mest irriterende her var jakt på strøm!!!
Rapporter denne anmeldelsen
Pitch S. Småbarnsfamilie Thailand, 26. august 2015
nice staff , good location

good location
10
Rapporter denne anmeldelsen
Wong N. Foretningsreisende Hong Kong, 21. august 2015
Good location

Good for shopping, nice Seaview, friendly staff
10
Very comfortable & nice
Rapporter denne anmeldelsen
Siew M. Foretningsreisende Malaysia, 18. august 2015
Good location

Location, location, location
7,7
It was good. Quite often too noisy at the corridor but it's not the hotel's fault. I have an issue but have emailed to MPHK.
Rapporter denne anmeldelsen
Stephanie T. Par Philippines, 15. august 2015
Always a pleasant stay at Marco Polo Hong Kong

Location, Service, Cleanliness
10
Rapporter denne anmeldelsen
Melissa L. Familie med store barn Singapore, 15. august 2015
Under-delivered, rooms aren't great

Good location
5,7
We booked here for a special occasion and so chose to have two club floor rooms. The continental club floor is supposed to be the most exclusive with the most perks. Unfortunately I definitely wasn't feeling this. The continental club LOOKS plushy but offers very little for the added cost! The canapés were sometimes stale and there were only ever less than five things to choose from, the drinks were limited. The same things every day! Waiters were pleasant in the club floor but the offerings were disappointing. Most of all, the rooms were SO DISAPPOINTING. I've seen way better at lesser-starred properties. The bathroom clogs up, the showers are so dated. Everything looked old and you could see cracks in the furniture. We asked for connecting rooms but they were unable to do this. The beds were more of super singles than "doubles/king" stated on the web. They promised adjoining rooms but we were given rooms many doors apart. They said they would give us rooms with good views. Our rooms had very unimpressive views - overlooking literally nothing. We asked for an early check in and arrived at the hotel around 9am but were made to wait hours for our rooms to be ready because they were trying to find suitable rooms close together - instead of arranging this way before our arrival?! I guess Hong Kong is not known for their customer service but we expected better of the Marco Polo. Not worth the cost. Read further down the reviews here and you'll see others agreeing with me. Unless you absolutely need to be at the harbour city mall and lane Crawford and the star ferry pier, avoid this place. So many choices in HK. This is not on my list next time.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marco Polo HongKong Hotel HongkongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - ResepsjonMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - TreningsromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - TreningsromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - SvømmebassengMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/salongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/salongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Pub/salongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DirektørsalongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DirektørsalongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Direktørsalong


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B06