eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Resepsjon Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fasiliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fasiliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Treningsrom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Fasiliteter Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotellet Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Dansesal Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom
Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Møterom Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikke Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Restaurant Marco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikke
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 665
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 1770 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
9,4
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,8
Alle anmeldelser (1770)
Sorter etter:
May B. Foretningsreisende Norway, 1. mai 2014
Kort opphold dnenne gang

Beliggenhet, hyggelig lounge, hyggelig betjening
7,3
Kort opphold. Kun inn og ut. Rakke en frokost og en snack i loungen. Oppmerksom og hyggelig betjening
May B. Foretningsreisende Norway, 30. april 2014
Hong Kong april 2014

Sentral beliggenhet. Hyggelig betjening. Koselig lounge på executive floor
7,3
Oppholdet ok, men hotellet begynner å bli slitt. Mørke rom og harde senger. Rom med sjøutsikt er uforholdsmessig dyre og bakgårdsutsikten er ikke mye å skryte av
May B. Foretningsreisende Norway, 1. november 2012
Greit hotel med sentral beliggenhet

Beliggenheten
9,3
Har bodd på Clubfloor på Marco Polo flere ganger. Loungen er behagelig med rikelig utvalg av mat og drikke til frokos, te-time eller kvelds. Rommene er store og baderom har det du trenger Det jeg ikke var klar over var at det var så stor forskjell på størrelsen på superior og de luxe rom. Vi kom to personer som skulle bo på superior rom, det var knøtt lite, så vi betalte ekstra for å få et de luxe rom de siste 3 nettene. Harde senger!
Shoppingtips: Tsim Sha Tsui er fylt med butikker med utvalg i alle prisklassr. Ta en tur på Granville Road. Her kan du gjøre gode kjøp av klær, sko og kosmetikk
May B. Foretningsreisende Norway, 8. desember 2011
Greit hotell med god service

Flott beliggenhet
2,3
En meget kort forretningsreise til Hng Kong. Kun to netter. Setter pris på hurtig innsjekking og hyggelige ansatte. Fra vaktene på utsiden til servitørene i loungen. Stort baderom og romslig værelse.Velfungerende hotel.
Shoppingtips: Marco Polo Hong Kong ligger i tilslutning til Hong Kongs største handlesenter. Dessuten ligger designerbutikkene på rekke og rad i de omliggende gatene. Granville Road med mer normale priser ligger kun 10 minutters gange unna
May B. Foretningsreisende Norway, 2. november 2010
Hotell med super beliggenhet

Sentralt til shopping, Starferries, MTR
9
Hyggelig og serviceinnstilt stab. Rommet jeg hadde denne gang var stort og fint, men hadde ingen utsikt.Clubloungen var stor , men koselig med et godt utvalg av småretter og drikke på kvelden og med en ganske så rikholdig frokost om morgenen. Det mest irriterende her var jakt på strøm!!!
David R. Par United Kingdom, 10. september 2014
For easy access to Brand shopping

Location, view, bed
6,7
Arrival at check in is difficult with 6 steps down from street level. The few staff on duty are hailing cabs for guests - do it yourself for the bags. Check in can be very slow with only a few counters available and it seemed as if half the hotel were checking in/out at the same time. There are then 6 steps back up again to the elevators. 3 elevators for the hotel mean at peak times a lengthy wait. Meal times are very noisy as the decor of the restaurant seems to reflect the noise from the children enjoying themselves. The room layout is most odd with the suitcase stand in a completely different room to the wardrobe and drawer area - which are in the same room as the wash basin. I think in the last refurbishment - someone made a wrong decision. All things considered I will not go back.
Antero S. Par Philippines, 8. september 2014
Shopping Spree

Great location, good staff and get the club rooms
8,7
Very convenient and comfortable.
Montarat K. Gruppe Thailand, 8. september 2014
Great location

Location price comfortable beds
8,3
Thang V. Par Vietnam, 7. september 2014
Goof location, room is ok

Good location, clean room, fast serivce
8,3
Ok
Chris R. Par Australia, 7. september 2014
Excellent staff service from start to Finish

Location , staff friendless , limousine service
9
The staff have excellent training and are committed to help the customer

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marco Polo HongKong Hotel HongkongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - ResepsjonMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FasiliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FasiliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - TreningsromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - FasiliteterMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Inne i hotelletMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DansesalMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - MøteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - RestaurantMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Mat og drikkeMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - DirektørsalongMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - GjesteromMarco Polo HongKong Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3A04