eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Direktørsalong Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Møterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Treningsrom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Direktørsalong Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Svømmebasseng Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotellet
Område Cebu City Antall rom: 329
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 2159 anmeldelser

Verdi for pengene
8,4
Sted
7,7
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,8
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
8,4
Alle anmeldelser (2159)
Sorter etter:
Roger T. Gruppe Norway, 1. november 2014
Beste hotellet i cebu city

Frokost , Service , Romkomfort
9,7
Mitt opphold var glimrende. Frokosten er av de beste du får i Cebu city . alle som jobbr der yter service, og viser vennlighet. Stedet ligger på ett rolig sted. Du hører ikke trafikk . Trenings studio og svømmebasseng er større og bedre enn andre hotell på Cebu.
Doris K. Familie med store barn Norway, 8. juli 2013
Koselig hotell. Høy standard.

Basseng, skyss til shopping, hyggelig personale.
7,3
Flott opphold. God mat og service. Flott bassengområde. Barnevennlig.
Stig O. Reiste alene Norway, 12. november 2012
Meget tilfredsstillende hotell, alt god kvalitet

Fantastisk utsikt over Cebu City, god restaurant,
9
pga flyforsinkelser kom jeg et døgn senere enn bestilt, og fikk bare to døgn istedet for tre. Rommet var bra, litt rart med to senger, en dobbel og en stor enkel,egentlig plass til 4 personer. Badet med dusj/badekar sammen er ikke min greie, synes det er bedre med bare dusj,eller separate badekar og dusj Resepsjon, restaurant, heiser, pool og fitnessrom var meget bra. Jeg bor gjerne på Marco Polo ved en senere anledning. Avstanden til den mest bråkete bykjernen føltes bra
Tips om sightseeing/attraksjoner: Besøk taoist-tempelet like i nærheten
Gladys S. Gruppe Philippines, 27. november 2014
Awesome Hotel!

Best breakfast. Friendly staff. Amazing view. I will come back there again.
9,3
Grant I. Par Canada, 26. november 2014
Birthday Celebration

The staff & service, the quality of the food & the value.
10
All the staff were not only friendly but went out of their way to make sure our needs were met. The food throughout the hotel was excellent. We had dinner at The Blu Bar & Grill & the food & service there was exceptional!! Compared to other high end hotels that I have stayed at in Cebu, Marco Polo was by far the best value. I wouldn't hesitate to recommend friends to stay here & definitely will return myself.
Byron G. Reiste alene Philippines, 25. november 2014
Nice hotel

Pool, room, and gym
8,7
Overall the stay and hotel was good.
Byron G. Reiste alene Philippines, 24. november 2014
Nice Stay

Pool, food, & room
8,7
Overall the stay was good.
Eddie A. Reiste alene United States of America, 24. november 2014
BEST HOTEL IN CEBU

STAFF, FOOD, STAFF
10
when i go to cebu, i will only stay at marco polo the staff is what makes this hotel above the rest the food is great, service is great, but the staff is Excellence best in cebu
Ginelle D. Familie med store barn Philippines, 23. november 2014
Good value for money. Nice location

Rooms are clean and comfortable. Quality service. Nice interiors.
7,7
Comfortable and pleasant. Got a nice service from staff. Found it easy to get to the city.
John C. Foretningsreisende Philippines, 20. november 2014
Hotel Well Worth Returning to

Price, Confort and Staff service
8
I returned to this hotel after staying here for one night 3 weeks ago. This time i brought 21 people for two night stay. Everyone in my group agreed that this is the best deal in town. I will definitely return here .

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DirektørsalongMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - TreningsromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DirektørsalongMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SvømmebassengMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3C05