eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Direktørsalong Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Møterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Treningsrom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Direktørsalong Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Svømmebasseng Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotellet
Område Cebu City Antall rom: 329
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 2196 anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Sted
7,7
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,8
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
8,4
Alle anmeldelser (2196)
Sorter etter:
Roger T. Gruppe Norway, 1. november 2014
Beste hotellet i cebu city

Frokost , Service , Romkomfort
9,7
Mitt opphold var glimrende. Frokosten er av de beste du får i Cebu city . alle som jobbr der yter service, og viser vennlighet. Stedet ligger på ett rolig sted. Du hører ikke trafikk . Trenings studio og svømmebasseng er større og bedre enn andre hotell på Cebu.
Doris K. Familie med store barn Norway, 8. juli 2013
Koselig hotell. Høy standard.

Basseng, skyss til shopping, hyggelig personale.
7,3
Flott opphold. God mat og service. Flott bassengområde. Barnevennlig.
Stig O. Reiste alene Norway, 12. november 2012
Meget tilfredsstillende hotell, alt god kvalitet

Fantastisk utsikt over Cebu City, god restaurant,
9
pga flyforsinkelser kom jeg et døgn senere enn bestilt, og fikk bare to døgn istedet for tre. Rommet var bra, litt rart med to senger, en dobbel og en stor enkel,egentlig plass til 4 personer. Badet med dusj/badekar sammen er ikke min greie, synes det er bedre med bare dusj,eller separate badekar og dusj Resepsjon, restaurant, heiser, pool og fitnessrom var meget bra. Jeg bor gjerne på Marco Polo ved en senere anledning. Avstanden til den mest bråkete bykjernen føltes bra
Tips om sightseeing/attraksjoner: Besøk taoist-tempelet like i nærheten
Gerald T. Par China, 13. desember 2014
amazing scenery

service, value for money, nice pool
9
our overnight stay was fantastic! they gave us a room with a great view of the city, late check out til 130 pm, free shuttle every hour going back and forth to the major malls in the city, they even reheated our take out food for our breakfast the next day, our request for ice bucket and shaving kit was very fast! even though our room was smoking, the room didnt really smell that much..will definitely go back there again
Allan S. Familie med store barn Philippines, 9. desember 2014
5 star class.

Class, breakfast and staff.
9,3
Rubelyn C. Småbarnsfamilie Philippines, 7. desember 2014
Marco Polo Hotel in Cebu is worth your money...

Location, comfort and food are the best 3 things I like the most about this hotel.
8,3
great!
William A. Par Philippines, 7. desember 2014
Nice

Food, staff, room
9,7
Nice
Analyn R. Par Philippines, 6. desember 2014
cebu getaway

the warm welcome of staffs, facilities and the cleanliness of hotel
8,3
Our stay at Marco Polo was unforgetable, they have lovely staff that is very accomodating. The room was so nice, all the things you need are already there, the toiletries, blower, coffee, and even mini bar. It just that their location is not that near to "pasyalan or hang out places".
Shaun H. Par Ireland, 5. desember 2014
Cebu

Staff, pool
8,7
Great. I did find a staple in my food one evening but since they we're so nice we didn't complain. Other than that everything was perfect.
Jaeun S. Småbarnsfamilie South Korea, 4. desember 2014
Brilliant Choice!

kind staff, clean and neat place and good area.
8

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DirektørsalongMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - TreningsromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DirektørsalongMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SvømmebassengMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3A08