eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Direktørsalong Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Møterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Treningsrom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Direktørsalong Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Svømmebasseng Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dansesal Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Svømmebasseng Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dansesal Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Barneklubb Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Mat og drikke
Område Cebu City Antall rom: 329
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 2326 anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,8
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
8,4
Alle anmeldelser (2326)
Sorter etter:
Kim A. Par Norway, 23. desember 2014
5 stjerners hotell.

Rommet,servicen og poolen.
9,3
Ett fasjonabelt hotell som vi bodde på siden vi fikk billig booking igjennom Agoda. Flotte rom,lydløs og god aircon. Super komfortabel seng. God service og flott basseng. Maten fikk vi ikke smakt på.
Roger T. Gruppe Norway, 1. november 2014
Beste hotellet i cebu city

Frokost , Service , Romkomfort
9,7
Mitt opphold var glimrende. Frokosten er av de beste du får i Cebu city . alle som jobbr der yter service, og viser vennlighet. Stedet ligger på ett rolig sted. Du hører ikke trafikk . Trenings studio og svømmebasseng er større og bedre enn andre hotell på Cebu.
Doris K. Familie med store barn Norway, 8. juli 2013
Koselig hotell. Høy standard.

Basseng, skyss til shopping, hyggelig personale.
7,3
Flott opphold. God mat og service. Flott bassengområde. Barnevennlig.
Stig O. Reiste alene Norway, 12. november 2012
Meget tilfredsstillende hotell, alt god kvalitet

Fantastisk utsikt over Cebu City, god restaurant,
9
pga flyforsinkelser kom jeg et døgn senere enn bestilt, og fikk bare to døgn istedet for tre. Rommet var bra, litt rart med to senger, en dobbel og en stor enkel,egentlig plass til 4 personer. Badet med dusj/badekar sammen er ikke min greie, synes det er bedre med bare dusj,eller separate badekar og dusj Resepsjon, restaurant, heiser, pool og fitnessrom var meget bra. Jeg bor gjerne på Marco Polo ved en senere anledning. Avstanden til den mest bråkete bykjernen føltes bra
Tips om sightseeing/attraksjoner: Besøk taoist-tempelet like i nærheten
Liew S. Foretningsreisende Malaysia, 23. april 2015
good .repeat stay many times

view. staff..space
8
good,good .repeat stay many times...view. staff..space
Jan J. Reiste alene Australia, 17. april 2015
Home away from home

Staff pool buffet breakfast
10
My son lives in Cebu , and i like to visit a few times every year, I've stayed at a few other up market hotels in Cebu that were lovely , some more modern than the Marco , but none as friendly ! From the moment they open the doors for you with a warm welcome and smile to the beautiful and helpful ladies and gentlemen at the front desk . You feel like you are a long lost relative coming home. ! Everyone smiles and says hello . The room attendants were wonderful very fast and clean refilling everything every day with a smile. ! The buffet breakfast !! The best in Cebu by far ! Excellent value ! And the lovely Claire there every morning to greet and seat you ! And the pool , fantastic and very friendly polite pool attendants ! You must try the pizzas at the pool bar ! Service again with a smile. ! I cannot fault this hotel. ! Can't wait to return . And have two for one cocktails on the beautiful blue bar on the roof ! Amazing views and again wonderful food and service !
Joselito B. Småbarnsfamilie United States of America, 17. april 2015
Very relaxing atmosphere

Value for money. Very professional, accommodating and friendly staff. Very relaxing atmosphere.
8,7
I was with my wife and 3 little children and my in laws all from the USA visiting Philippines for the first time. We were very impressed with the professionalism and friendliness of all the staff. They even made recommendations to upgrade our accommodations due to my 3 kids. Turned out the best for us! Great hotel view of surrounding Cebu city. Food from buffet fantastic! I highly recommend!
Ruby S. Par United States of America, 10. april 2015
Great Stay

I loved how clean our room was, I loved the the efficiency and helpfulness of the staff, and I love the breakfast buffet!
10
John J. Par United States of America, 10. april 2015
retired

the whole stay was perfect
9,7
Fantastic
Maria C. Småbarnsfamilie Philippines, 9. april 2015
marco polo stay

food, pool, service
9,3
had a very pleasant stay at Marco Polo. my kids enjoyed our stay.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DirektørsalongMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - TreningsromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DirektørsalongMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SvømmebassengMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotelletMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SvømmebassengMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BarneklubbMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Mat og drikkeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - FasiliteterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotelletMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SvømmebassengMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DirektørsalongMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - FasiliteterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SvømmebassengMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - OmgivelserMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotelletMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Mat og drikkeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BadMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - ForretningssenterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Barneklubb


AS-AGWEB-3B08