eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Direktørsalong Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Møterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Treningsrom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Direktørsalong Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurant Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Spa
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Svømmebasseng Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotellet Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dansesal Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Svømmebasseng Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Gjesterom Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dansesal Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Barneklubb Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Mat og drikke
Område Cebu City Antall rom: 329
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 2283 anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,8
Romkomfort/standard
8,7
Mat/middag
8,4
Alle anmeldelser (2283)
Sorter etter:
Kim A. Par Norway, 23. desember 2014
5 stjerners hotell.

Rommet,servicen og poolen.
9,3
Ett fasjonabelt hotell som vi bodde på siden vi fikk billig booking igjennom Agoda. Flotte rom,lydløs og god aircon. Super komfortabel seng. God service og flott basseng. Maten fikk vi ikke smakt på.
Roger T. Gruppe Norway, 1. november 2014
Beste hotellet i cebu city

Frokost , Service , Romkomfort
9,7
Mitt opphold var glimrende. Frokosten er av de beste du får i Cebu city . alle som jobbr der yter service, og viser vennlighet. Stedet ligger på ett rolig sted. Du hører ikke trafikk . Trenings studio og svømmebasseng er større og bedre enn andre hotell på Cebu.
Doris K. Familie med store barn Norway, 8. juli 2013
Koselig hotell. Høy standard.

Basseng, skyss til shopping, hyggelig personale.
7,3
Flott opphold. God mat og service. Flott bassengområde. Barnevennlig.
Stig O. Reiste alene Norway, 12. november 2012
Meget tilfredsstillende hotell, alt god kvalitet

Fantastisk utsikt over Cebu City, god restaurant,
9
pga flyforsinkelser kom jeg et døgn senere enn bestilt, og fikk bare to døgn istedet for tre. Rommet var bra, litt rart med to senger, en dobbel og en stor enkel,egentlig plass til 4 personer. Badet med dusj/badekar sammen er ikke min greie, synes det er bedre med bare dusj,eller separate badekar og dusj Resepsjon, restaurant, heiser, pool og fitnessrom var meget bra. Jeg bor gjerne på Marco Polo ved en senere anledning. Avstanden til den mest bråkete bykjernen føltes bra
Tips om sightseeing/attraksjoner: Besøk taoist-tempelet like i nærheten
Alan B. Reiste alene United States of America, 2. mars 2015
Again, another great stay

Great staff, fantastic value and great food!
10
Amazing hotel - I've been everywhere and I had to ask myself if this isn't the number one hotel experience and I couldn't think of a better place.
Jan J. Reiste alene Australia, 18. februar 2015
Best hotel in Cebu !

Staff , Staff,Staff
10
Hi , my son lives in Cebu and I like to visit him a few times a year , I usually travel by myself so safety is important to me ! Staying at the Marco Polo is like staying at a good friends home !! I feel welcome and very safe. ! The staff ALL are wonderful kind and genuinely friendly ! I could not fault them. ! The hotel is a little older than some , but beautifully maintained . The rooms are very comfortable with top quality linens , they are serviced each day , my room attendant Joesph was a gem , I looked forward to seeing him every day ! Nothing was ever too much trouble ! The pool guys were friendly as were the buffet attendants Claire was there most mornings always with a smile. ! And remembered that I like a latte ! Great service ! The pool bar is fantastic as is the roof top bar ! Two for one cocktails , yum! I would definitely recommend this hotel to anyone who enjoys the good things in life , for an excellent price. !! I will be returning next month and can't wait. !!
Cheryl A. Par United States of America, 17. februar 2015
Great Experience for a Great Price

1. Free Shuttle 2. Nice Pool 3. Awesome Staff
9,7
We had a wonderful and romantic stay. It would have been better if the bathroom in our room has a hand held bidet :)
Romeo B. Par Philippines, 15. februar 2015
nice and clean

very nice experience
10
The room is very and and clean.
Allen L. Par Philippines, 15. februar 2015
Superb ........ Best

Accomodation, food, location
10
Wonderful experience
Alfredo T. Foretningsreisende Philippines, 14. februar 2015
Great hotel

Room staff and food
9,3

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DirektørsalongMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - TreningsromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DirektørsalongMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SvømmebassengMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotelletMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SvømmebassengMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BarneklubbMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Mat og drikkeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - FasiliteterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotelletMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SvømmebassengMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DirektørsalongMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - FasiliteterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SvømmebassengMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - OmgivelserMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestaurantMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - MøteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Utsiden av hotelletMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Mat og drikkeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - GjesteromMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BadMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - ForretningssenterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - DansesalMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Barneklubb


AS-AGWEB-3B04