Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Marina Byblos Hotel

Dubai Marina, Dubai Marina, Dubai, De forente arabiske emirater 123233 (Vis kart)

Reserver nå!

Marina Byblos Hotel Dubai - Gjesterom Marina Byblos Hotel Dubai - Gjesterom Marina Byblos Hotel Dubai - Gjesterom Marina Byblos Hotel Dubai - Gjesterom Marina Byblos Hotel Dubai - Gjesterom Marina Byblos Hotel Dubai - Gjesterom Marina Byblos Hotel Dubai - Gjesterom Marina Byblos Hotel Dubai - Gjesterom Marina Byblos Hotel Dubai - Gjesterom Marina Byblos Hotel Dubai - Gjesterom Marina Byblos Hotel Dubai - Gjesterom Marina Byblos Hotel Dubai - Svømmebasseng Marina Byblos Hotel Dubai - Svømmebasseng Marina Byblos Hotel Dubai - Treningsrom Marina Byblos Hotel Dubai - Restaurant Marina Byblos Hotel Dubai - Restaurant
Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salong Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salong Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salong Marina Byblos Hotel Dubai - Nattklubb Marina Byblos Hotel Dubai - Pub/salong Marina Byblos Hotel Dubai - Nattklubb Marina Byblos Hotel Dubai - Spa Marina Byblos Hotel Dubai - Skjønnhetssalong Marina Byblos Hotel Dubai - Møterom Marina Byblos Hotel Dubai - Møterom Marina Byblos Hotel Dubai - Møterom Marina Byblos Hotel Dubai - Lobby
Område Dubai Marina Antall rom: 184

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 168
anmeldelser

Verdi for pengene
7,5
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
7,7
Mat/middag
7,0
Alle anmeldelser (168)
Sorter etter:
Kirsti F. Gruppe Norway, 3. april 2015
Fint hotell, men unødvendige tilleggsutgifter

Beliggenhet, bra standard, bra service
8,3
Det var et bra opphold. Fint hotell, grei beliggenhet, kort vei til stranda og metroen. Vi hadde ikke frokost inkludert, det kostet 70dhs, det ble litt dyrt, Internett på rommet måtte man også kjøpe i tillegg. Det var mulighe for å logge på gjestenett i resepsjonen, men dette var veldig ustabilt og treigt. Hvis ikke dette er et problem, så er det et fint hotell:)
Rapporter denne anmeldelsen
Kay B. Gruppe Norway, 20. mars 2015
KBG

Beliggenhet
6,3
Oppholdet var helt ok. Hotellet var greit, litt irriterende med ansatte fra hotellet som skal sjekke mini baren hele tiden, men bortsett fra det var de høflige. Vi bestilte ikke med frokost, det fikset vi fint selv i Dubai. Kvaliteten på rommet er det man minimum forlanger av et 4 stjerner hotell.
Rapporter denne anmeldelsen
Ahmed A. Foretningsreisende Saudi Arabia, 22. juli 2015
Very bad and noisy hotel
2
Very bad
Rapporter denne anmeldelsen
Giovanni C. Gruppe Italy, 20. juli 2015
Good stay

No comment
8
No comment
Rapporter denne anmeldelsen
Raouda S. Småbarnsfamilie United Arab Emirates, 20. juli 2015
Bad day in Dubai
4,3
Dirty rooms. Slow response from the team. Unprofessional management. Swimmng pool has no lifeguard for my kids even i called them a day before to check and they confirmed it.
Rapporter denne anmeldelsen
Rocky G. Reiste alene United States of America, 8. juli 2015
I give them 4star for being flexible 😊

Location , good value n service
8
Pretty good
Rapporter denne anmeldelsen
Gavin M. Reiste alene United States of America, 4. juli 2015
As Good As Promised

Location, Amenities, Cleanliness
8,7
A friend of mine lives in Dubai Marina so I searched hotels in the area. I was reading the deals off to him and when I told him about the Marina Byblos and the price offered, he said don't look further...book it! He was right. It was an ideal location, a decent bar and the rooms were nicely appointed. I did not eat a meal there but the restaurant looked popular. I think my only (minor) criticisms are (a) the bed was a bit firm and (b) there were no washcloths provided. I had two hand towels, two bath towels and a floor mat, but no wash cloths. Oh, I also share the large number of opinions about the Internet access. It is free in the lobby but the price for a day of access (90 Dh) was ridiculous.
Rapporter denne anmeldelsen
Tariq B. Småbarnsfamilie United Kingdom, 13. juni 2015
Bad night sleep

Location
4
Did not enjoy it
Rapporter denne anmeldelsen
Hisham A. Reiste alene Saudi Arabia, 22. mai 2015
Good price & good location

free parking, near metro station, near marina walk
8,3
The hotel is located near marina station and marina mall. No free wifi.
Rapporter denne anmeldelsen
Joy M. Reiste alene United Arab Emirates, 22. mai 2015
Nice Stay

Location is the best thing about the stay
7
My stay was nice. My room was very clean. The beds are not as comfortable, but the room is right for the value. The place could use a shuttle to and from the beach or Mariana. It would also help to have the roof and lobby better accessorized. Still, I would stay again.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marina Byblos Hotel DubaiMarina Byblos Hotel Dubai - GjesteromMarina Byblos Hotel Dubai - GjesteromMarina Byblos Hotel Dubai - GjesteromMarina Byblos Hotel Dubai - GjesteromMarina Byblos Hotel Dubai - GjesteromMarina Byblos Hotel Dubai - GjesteromMarina Byblos Hotel Dubai - GjesteromMarina Byblos Hotel Dubai - GjesteromMarina Byblos Hotel Dubai - GjesteromMarina Byblos Hotel Dubai - GjesteromMarina Byblos Hotel Dubai - GjesteromMarina Byblos Hotel Dubai - SvømmebassengMarina Byblos Hotel Dubai - SvømmebassengMarina Byblos Hotel Dubai - TreningsromMarina Byblos Hotel Dubai - RestaurantMarina Byblos Hotel Dubai - RestaurantMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salongMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salongMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salongMarina Byblos Hotel Dubai - NattklubbMarina Byblos Hotel Dubai - Pub/salongMarina Byblos Hotel Dubai - NattklubbMarina Byblos Hotel Dubai - SpaMarina Byblos Hotel Dubai - SkjønnhetssalongMarina Byblos Hotel Dubai - MøteromMarina Byblos Hotel Dubai - MøteromMarina Byblos Hotel Dubai - MøteromMarina Byblos Hotel Dubai - LobbyMarina Byblos Hotel Dubai - ResepsjonMarina Byblos Hotel Dubai - Utsiden av hotelletMarina Byblos Hotel Dubai - Utsiden av hotellet


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C02