eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594 (Vis kart)

Reserver nå!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gjesterom Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gjesterom Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gjesterom Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gjesterom Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gjesterom Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Balkong/terasse Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Utsiden av hotellet Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Inne i hotellet Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Inne i hotellet Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurant Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/kafé Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møterom
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Svømmebasseng Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Treningsrom Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Møterom Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Omgivelser Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Utsiden av hotellet Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Direktørsalong Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Svømmebasseng
Område Marina Bay Antall rom: 575
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,2

fra 4812 anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Sted
8,8
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,4
Romkomfort/standard
8,3
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (4812)
Sorter etter:
Ivar H. Reiste alene Norway, 18. april 2013
Ok, stayed for business. Muslim oriented menu

GLocation, spacy, international,
6,7
Ok. Compared to competing standard hotels they do not come to the saame level
Olaf A. Reiste alene Norway, 27. mars 2013
Meget bra hotell med bra beliggenhet og service.

Atriumet, beliggenhet og poolen.
9,3
Meget fornøyd med oppholdet, utmerket service, bra beliggenhet og gåavstand til mange severdiheter. Rask service når det var problemer med tv. Utmerket pianospill og sang i atriumet om kveldene.
Finn C. Par Norway, 13. oktober 2012
Flott og sentralt beliggende hotell

Fine fellesområder og stort svømmebsseng
9
Fin beliggenhet i forhold til shopping og uteliv. Veldig flott å spasere til havneområdet på kveldstid for å nyte spektakulære lysshow og god mat. Kort gangavstand fra hotellet til shopping av ypperste klasse. Rom og bad var noe mindre enn tilsvarende hoteller i samme klasse. Servicen var svært god i alle deler av hotellet. Vi ville valgt å komme tilbake ved en senere anledning.
Terje A. Familie med store barn Norway, 21. desember 2011
Utmerket plassering i Marina Bay, utmerket service

Atmosfæren i lobbyen, pool området og nydelige rom
9,3
Vi overnattet 2 netter som en "stop-over" på reise til Australia. Vi fikk med oss sightseeing med buss og spasserturer i Marina Bay Atmosfæren på hotellet gjorde at vi inntok alle måltider der.
Vegard J. Småbarnsfamilie Norway, 25. desember 2009
kjemep fin t opphold

Utgang på hotellet rett ut ved shopping senter og resturanger
8,3
Hygglig betjening og velldige hjelpsome til en hver tid. Fint svømme basseng, trenings studio og ikke noe venting på heisene da dem gikk fort og så var det mange av dem på hotellet så det gikk greit selv om vi bodde i 16 etasje.Ved 4 etasje var det en utgant rett ut på et kjøpe senter med mange cafer og bilige og gode resturanger.Vi var førnøyd kunder og kommer gjerne tilbake igjen.
Restauranttips: Billig og god frokost på kjøpe sentre som er i samme bygg som hotellet.
Laila B. Par Norway, 3. oktober 2009
Flott hotell med perfekt beliggenhet

her er du midt i kjernen av sentrum, perfekt beliggende, utrolig flott hotell. Gangavstand til det meste, utesteder, shopping osv.
9,7
her er du midt i kjernen av Singapore. Kort å gå til utesteder, hotellet Raffels hvor de har Singapore Sling,(og hvor de merkelig nok kaster peanøttskall rett på gulvet..festelig) shopping, og ikke minst hippotamus turistbussene er rett over gaten. I 4 etg. har de en flott kafe hvor de selger perfekt kake og kaffe :)
Tips om sightseeing/attraksjoner: Her er det flere must! Raffels hotell, chinatown, og ikke glem little india med fantastiske smykker, silke, farger og krydder. Utestedet "lost town" hadde noen fantastske statuer og himmelske drinker :) God tur!!
Terje N. Par Norway, 18. august 2009
For et jævlig bråk

Plassering bra Personale står til 5 stjerner
8,7
Det var med blandede følelser jeg 2 netter på rad våknet av pæling som foregår på den nye kunstige landtungen utenfor kl. 3.45 på natta. Det virker som dette ikke var noe nytt, men hotellet informerte ikke om bråk hverken på nettsider, ved bestilling eller på hotellet. Dette er skuffende
Tips: Marina Bay, Suntec, Escalade og Millenium shopping kjøpesentere en trapp fra hotellet. Clarke Quay, Robertson Walk, One Fullerton, Boat Quay og Singapore Flyer bare en liten spasertur fra hotellet.
Michael O. Par United Kingdom, 21. juli 2014
short-term stay

The suite was very comfortable and well appointed. The Check-in process was swift and efficient. The location close to the city was very convenient.
8,7
Our stay was very pleasant although I was under the impression I had booked a suite with a view of the Marina Bay, which was the main reason I chose this hotel. The view we had could be described as city view but it was uninteresting so we didn't use the balcony at all. The 21st floor Meritus Lounge was comfortable but limited in choice of food so we used the buffet on the main floor during our stay. Even so, I would recommend this hotel for weekend stays to anyone.
Shuli H. Foretningsreisende Singapore, 20. juli 2014
Very Comfy Room and clean !

Comfort, Location, Clean
8
This is my 5-6th time staying here at Marina Mandarin. The room was clean, comfy, spacious. Swimming pool on 5th floor was good too. Beer at the pool bar had 50% during happy hour. I enjoyed my stay each time I stay there. Will definitely come back to this hotel again!
Qi Z. Gruppe Singapore, 20. juli 2014
Unpleasant

Location, food
4,7
Unpleasant! The room was blackout and later we found the toothbrush was no wrapper which it is suspected to be a used toothbrush! !! Quite disgusting.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GjesteromMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GjesteromMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GjesteromMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GjesteromMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GjesteromMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Balkong/terasseMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Utsiden av hotelletMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Inne i hotelletMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Inne i hotelletMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurantMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Kaffebar/kaféMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøteromMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - SvømmebassengMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - TreningsromMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MøteromMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - OmgivelserMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Utsiden av hotelletMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - DirektørsalongMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Svømmebasseng


AS-AGWEB-3B04