Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Kuta, Bali, Indonesia 80361 (Vis kart)

Reserver nå!

Matahari Guest House Bali - Inne i hotellet Matahari Guest House Bali - Inne i hotellet Matahari Guest House Bali - Gjesterom Matahari Guest House Bali - Bad Matahari Guest House Bali - Inne i hotellet Matahari Guest House Bali - Pub/salong Matahari Guest House Bali - Pub/salong Matahari Guest House Bali - Utsiden av hotellet Matahari Guest House Bali - Gjesterom Matahari Guest House Bali - Lobby Matahari Guest House Bali - Gjesterom Matahari Guest House Bali - Gjesterom Matahari Guest House Bali - Bad Matahari Guest House Bali - Pub/salong Matahari Guest House Bali - Gjesterom Matahari Guest House Bali - Bad
Matahari Guest House Bali - Utsiden av hotellet Matahari Guest House Bali - Butikker Matahari Guest House Bali - Strand Matahari Guest House Bali - Lobby Matahari Guest House Bali - Nattklubb Matahari Guest House Bali - Butikker Matahari Guest House Bali - Omgivelser Matahari Guest House Bali - Strand Matahari Guest House Bali - Strand
Område Kuta Antall rom: 40
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 1352
anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
8,1
Ansattes arbeid
7,0
Hotellforhold/renslighet
7,0
Romkomfort/standard
6,9
Mat/middag
5,0
Alle anmeldelser (1352)
Sorter etter:
Yvonne S. Reiste alene Norway, 27. juni 2011
ikke bra

kjoeleskap paa rommet
2,7
Likte ikke dette stedet!! Skittent, naar jeg dusjet saa rant det vann utover hele rommet! Daarlig beliggenhet. Anbefaler det ikke. Flyttet etter 2 netter.
Rapporter denne anmeldelsen
Clinton C. Reiste alene Australia, 21. august 2015
good budget hotel

location price good staff
6,3
Rapporter denne anmeldelsen
Clinton C. Reiste alene Australia, 11. august 2015
budget hotel

location price,,,, staff
6
Rapporter denne anmeldelsen
Clinton C. Reiste alene Australia, 11. august 2015
budget hotel

location,,,price,,,staff
6,3
Rapporter denne anmeldelsen
Tony B. Reiste alene Indonesia, 10. august 2015
really cheap hotel in good location.

Price, location, friendly staff
7,3
everything was good my suggestion is please fix the WiFi your wifi connection really suck cannot use the wifi inside the room and change your laundry service provider your towel smell bad.
Rapporter denne anmeldelsen
Clinton C. Reiste alene Australia, 9. august 2015
budget hotel

location,,,staff,,,price
5,7
Rapporter denne anmeldelsen
Clinton C. Reiste alene Australia, 8. august 2015
budget hotel

location price staff
6
Rapporter denne anmeldelsen
Clinton C. Reiste alene Australia, 7. august 2015
budget hotel

price,,,location,,,staff
5,7
Rapporter denne anmeldelsen
Clinton C. Reiste alene Australia, 5. august 2015
budget hotel

location,,,price,,,staff
5,7
Rapporter denne anmeldelsen
Clinton C. Reiste alene Australia, 4. august 2015
budget hotel

price,,,location,,,staff
5,7
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Matahari Guest House BaliMatahari Guest House Bali - Inne i hotelletMatahari Guest House Bali - Inne i hotelletMatahari Guest House Bali - GjesteromMatahari Guest House Bali - BadMatahari Guest House Bali - Inne i hotelletMatahari Guest House Bali - Pub/salongMatahari Guest House Bali - Pub/salongMatahari Guest House Bali - Utsiden av hotelletMatahari Guest House Bali - GjesteromMatahari Guest House Bali - LobbyMatahari Guest House Bali - GjesteromMatahari Guest House Bali - GjesteromMatahari Guest House Bali - BadMatahari Guest House Bali - Pub/salongMatahari Guest House Bali - GjesteromMatahari Guest House Bali - BadMatahari Guest House Bali - Utsiden av hotelletMatahari Guest House Bali - ButikkerMatahari Guest House Bali - StrandMatahari Guest House Bali - LobbyMatahari Guest House Bali - NattklubbMatahari Guest House Bali - ButikkerMatahari Guest House Bali - OmgivelserMatahari Guest House Bali - StrandMatahari Guest House Bali - Strand

Kundeanmeldelser - Matahari Guest House, Bali

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C04