Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Maxima Resort

Penaplata, Babak District - Samal Island, Davao City, Filippinene (Vis kart)

Reserver nå!

Maxima Resort Davao City - Gjesterom Maxima Resort Davao City - Gjesterom Maxima Resort Davao City - Gjesterom Maxima Resort Davao City - Gjesterom Maxima Resort Davao City - Gjesterom Maxima Resort Davao City - Gjesterom Maxima Resort Davao City - Gjesterom Maxima Resort Davao City - Gjesterom Maxima Resort Davao City - Gjesterom Maxima Resort Davao City - Gjesterom Maxima Resort Davao City - Balkong/terasse Maxima Resort Davao City - Balkong/terasse
Maxima Resort Davao City - Utsikt Maxima Resort Davao City - Utsikt Maxima Resort Davao City - Utsiden av hotellet Maxima Resort Davao City - Utsiden av hotellet Maxima Resort Davao City - Utsiden av hotellet Maxima Resort Davao City - Utsiden av hotellet Maxima Resort Davao City - Utsiden av hotellet Maxima Resort Davao City - Rekreasjonsfasiliteter Maxima Resort Davao City - Rekreasjonsfasiliteter Maxima Resort Davao City - Rekreasjonsfasiliteter Maxima Resort Davao City - Rekreasjonsfasiliteter Maxima Resort Davao City - Rekreasjonsfasiliteter
Maxima Resort Davao City - Rekreasjonsfasiliteter Maxima Resort Davao City - Rekreasjonsfasiliteter Maxima Resort Davao City - Rekreasjonsfasiliteter Maxima Resort Davao City - Rekreasjonsfasiliteter
Område Babak District - Samal Island Antall rom: 9
Over gjennomsnittlig

5,3

basert på 19 anmeldelser

Andre kunder sier:

Området anbefales for:

familiemoro

romantikk

strender

Avstand til flyplass:

Francisco Bangoy internasjonale flyplass (3.1 Km)

Topp attraksjoner i området:

Robinson Cybergate (4.4 Km)

Chinatown (5.5 Km)

Victoria Plaza (6.0 Km)

Abreeza Mall (6.0 Km)

Merk deg: Avstander er målt i luftlinje, kalkulert fra et startpunkt til et destinasjonspunkt.

  • Spar penger med
    vår prisgaranti
  • Velg blant
    over 600 000 hoteller
  • Vi hjelper deg på
    engelsk og 12 andre språk
Romtyper
Maks.
Priser
Hjem ved sjøen
Klimaanlegg
Klimaanlegg
Cottage
Klimaanlegg
Hjem ved sjøen
Klimaanlegg

 

legg inn dine datoer
for å se våre beste priser

Fasiliteter ved Maxima Resort
Fasiliteter

parkeringsplass

møte-/selskapslokale

restaurant

omvisningsturer

  
Idrett og fritidssysler

hage

privat strand

vannsport (ikke-motorisert)

vannsport (motorisert)

  
Parkering

parkeringsplass

  

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Godt posisjonert i Babak District - Samal Island, Maxima Resort er det ideelle utgangspunkt for utflukter i Davao City. Herfra kan gjestene nyte lett tilgang til alt den livlige byen har å tilby. Med byens viktigste attraksjoner som Francisco Bangoy internasjonale flyplass, Sasa Terminal, Lanang Country Club innen nær rekkevidde, vil besøkende til hotellet bare elsker sin beliggenhet.

På Maxima Resort, utmerket service og førsteklasses fasiliteter som garanterer uforglemmelig opphold. Hotellet tilbyr tilgang til et bredt spekter av tjenester, herunder parkeringsplass, møte-/selskapslokale, restaurant, omvisningsturer.

Gå inn i et av de 9 innbydende rommene og unngå stress med et bredt utvalg av fasiliteter som klimaanlegg, TV, dusj, delt bad. Den fullstendige listen over rekreasjonsfasiliteter som er tilgjengelig på hotellet, inkludert privat strand, hage, vannsport (motorisert), vannsport (ikke-motorisert). Maxima Resort er ditt et stops mål for innkvartering i Davao City.
Barn og ekstra senger:
Spedbarn 0-1år
Bor gratis i eksisterende seng. Merk, hvis du trenger en barneseng kan det påløpe flere avgifter.
Barn 2-3år
Bo gratis på eksisterende senger.

Gjester over 3 år er å regne som voksne.

Ekstra senger avhenger av romtypen du velger, sjekk reglene for hvert rom for mer informasjon.


For bestillinger av mer enn 5 rom, er det mulig andre regler regler og tillegg gjelder.


Innsjekking fra
9:00 AM

Utsjekking til
08:00 AM

Antall restauranter
1

Antall rom
9

Resepsjonen er åpen til
00:00 AM

Elektrisk spenning på rom
220

Hotell bygd i
2009


Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende

 

Over gjennomsnittlig

5,3

fra 19
anmeldelser

Verdi for pengene
4,8
Beliggenhet
5,6
Ansattes arbeid
5,8
Hotellforhold/renslighet
5,3
Romkomfort/standard
5,3
Mat/middag
5,1
Alle anmeldelser (19)
Sorter etter:
Simon F. Småbarnsfamilie United Kingdom, 19. juli 2015
2 night stay at Maxima

water sport, kids loved it,evening entertainment , good for snorkeling
5,3
Rapporter denne anmeldelsen
Cris L. Familie med store barn Philippines, 15. juni 2015
Good for daytrip only

slide, waterblob and turtles
4,3
Minimal choice of food in the menu. Staff always missing. Local channels on the television. Resort looks like an abandoned place. Good for daytrips and bring foods with you.
Rapporter denne anmeldelsen
Saturnino R. Foretningsreisende Philippines, 22. mai 2015
Very dirty.

Maxima Resort
2
no restroom inside the cattages.
Rapporter denne anmeldelsen
Walter J. Småbarnsfamilie Canada, 10. april 2015
too much climbing

banana boat was fun.swimming and snorkling ok.. view of Davao at night was nice.
3,3
I found the place to be crowded and understaffed. Only the most fit of persons can manage the endless stairs going up and down from the parking area to the water. No comfort room in the room. And the main c.r. and shower areas not working. Very limited food in the restaurant. No sand beach and you walk on jagged rocks so no bare feet. I was booked for 2 nights but i departed after one night.. i Definitly will never go back to this place. Spend your time and money elsewhere.
Rapporter denne anmeldelsen
Jermalyn B. Foretningsreisende Philippines, 21. desember 2014
Unorganized
3
It was a disaster! We're very sorry but the stay was not worth for what we paid! Very unorganized! We arrived at 4:00PM, the room was dirty, we weren't able to sleep.. Ants partying the whole night everywhere, no water in washrooms :( , we couldn't find the only shower in the area. In short, there was no orientation. The following morning, when we spoke to the in charge we were shocked when he said we don't complain at the guard. Isn't it right even for water in the washroom you will ask an assistance when in fact it's understood that toilets have always water? Not worth to recommend at all! Very bad experience!
Rapporter denne anmeldelsen
Stephen P. Par United States of America, 14. desember 2013
Needs work

Dining, resort amenities, staff friendliness
6,7
Rooms needed to be cleaner.
Rapporter denne anmeldelsen
Jennifer V. Småbarnsfamilie Philippines, 9. november 2013
Our stay is good except for the bad service.

Cottages are situated in an ocean front. Very relaxing view. I love the giant tarpaulin slide.
4,7
Our vacation could have been great if the staffs were accommodating. Seriously the cashier/front desk named Arnel ruined it. He was so hard to deal with. He was so sarcastic and unhelpful. Though he upgraded our room from non AC to AC, he didn't make sure that other staffs in the kitchen/canteen know that our room includes breakfast. We wasted time in their canteen waiting if we will be served breakfast or not. The only staff who was very accommodating was Larry who helped us cooked our food and made sure that our needs were being taken cared off. This beach resort could be better if they will employ people who are competent enough to provide quality service to their guests. We do not have any problem with the cottage, location, and facilities only the STAFFS. Maxima Aqua Fun is a must visit place if you are planning to go to Davao just be very cautious because people working there aren't friendly at all.
Rapporter denne anmeldelsen
Janis G. Småbarnsfamilie Philippines, 1. november 2013
A lot to do in Maxima

beach, food and activities at the resort
8
It was a perfect stay for the family as we have a choice to a lot of wonderful water activities, giant slides, kayak, water blob that comes with the package. Food is superb. Room has extra foam in case you are a group of more than 4 without charge. It'll be better if you stay there for more than a night. The resort is close to the Hagimit Falls, one of the places to go to in Samal Island, Davao. We would love to come back to the resort and have the reserved energy to be able to do all water activities they offer besides those mentioned above.
Rapporter denne anmeldelsen
Lorenzo B. Reiste alene United States of America, 10. oktober 2013
Roughing it..

If you want a hotel out of the way this is the place to be. If you require no luxuries or basis items this is the place to be. If you have a full time driver with car this is the place to be.
3,7
The stay at Maxima Resort was maximum hotel camping. A nice place with nice people but out of the way. You need a car with a driver to stay there with you overnight and you must bring all the items you need cause there is nothing there except a room with a water room. There is also a disco at night but you must bring your own drinks. This is really roughing it and for the price it is too pricy for what you get and what you don't get. If you are prepared and bring all your essentials then you can have a unique experience. Bring everything you need cause there is nothing there.. and I mean nothing.. but the experience will make you appreciate nature and a real hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
William W. Familie med store barn Australia, 3. oktober 2013
Just as it is pictured... but there is more

Large place, the sea, relaxing
7
My wife and some of her family stayed at Maxima for a few days. All of them very much enjoyed the place and their stay but there are some things you should be aware of: - It is a single house by itself and not a resort. - to get to the house, you must walk down many VERY steep stairs and then walk along a long pier to get to the house. This was very difficult for my wife because of bad knees and for some of her family that were a bit out of shape. - if arriving at night, make sure you have a contact number for someone at the Maxima because my wife spent hours trying to find someone who would let them into the house. And most of the staff were not aware of their coming, which was very disappointing. - all of the water sports cost extra. And they are not cheap.
Rapporter denne anmeldelsen
< Forrige side 1-10 av 19 anmeldelser Neste side >

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Kunder som tittet på dette Resort var også interessert i......

The Ritz Hotel at Garden Oases

The Ritz Hotel at Garden Oases

Bra 7,4

fra 256
anmeldelser

Sted: Davao City Center

Med beleilig plassering i Davao City, er The Ritz Hotel at Garden Oases en flott base for å...

Punta Del Sol Beach Resort

Punta Del Sol Beach Resort

Hyggelig 6,7

fra 19
anmeldelser

Sted: Babak District - Samal Island

For reisende som ønsker å oppleve severdighetene og lydene av Davao City, Punta Del Sol Beach...

Fernandez Beach and Garden Resort

Fernandez Beach and Garden Resort

Hyggelig 6,1

fra 10
anmeldelser

Sted: Babak District - Samal Island

Hvis du leter etter overnatting med praktisk plassering i Davao City, trenger du ikke se lenger enn...

Red Planet Davao

Red Planet Davao

Veldig bra 8

fra 654
anmeldelser

Sted: Davao City Center

God plassering i en shopping, sightseeing, restauranter bydel i Davao City gjør Red Planet Davao...

Fernandez Beach and Garden Resort

Fernandez Beach and Garden Resort

Hyggelig 6,1

fra 10
anmeldelser

Sted: Babak District - Samal Island

Hvis du leter etter overnatting med praktisk plassering i Davao City, trenger du ikke se lenger enn...

Maxima Resort Davao City

Customer Support


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A07