Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Melia Berlin Hotel

Friedrichstrasse 103, Mitte, Berlin, Tyskland 10117 (Vis kart)

Reserver nå!

Melia Berlin Hotel Berlin - Lobby Melia Berlin Hotel Berlin - Pub/salong Melia Berlin Hotel Berlin - Resepsjon Melia Berlin Hotel Berlin - Inne i hotellet Melia Berlin Hotel Berlin - Møterom Melia Berlin Hotel Berlin - Restaurant Melia Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotellet Melia Berlin Hotel Berlin - Treningsrom Melia Berlin Hotel Berlin - Utsikt Melia Berlin Hotel Berlin - Pub/salong Melia Berlin Hotel Berlin - Møterom Melia Berlin Hotel Berlin - Møterom Melia Berlin Hotel Berlin - Møterom Melia Berlin Hotel Berlin - Møterom Melia Berlin Hotel Berlin - Møterom Melia Berlin Hotel Berlin - Møterom
Melia Berlin Hotel Berlin - Møterom Melia Berlin Hotel Berlin - Restaurant Melia Berlin Hotel Berlin - Direktørsalong Melia Berlin Hotel Berlin - Direktørsalong Melia Berlin Hotel Berlin - Gjesterom Melia Berlin Hotel Berlin - Inne i hotellet Melia Berlin Hotel Berlin - Bad Melia Berlin Hotel Berlin - Bad Melia Berlin Hotel Berlin - Gjesterom Melia Berlin Hotel Berlin - Inne i hotellet Melia Berlin Hotel Berlin - Resepsjon Melia Berlin Hotel Berlin - Møterom
Område Mitte Antall rom: 364

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,8

fra 218
anmeldelser

Verdi for pengene
8,6
Beliggenhet
9,5
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
9,2
Romkomfort/standard
8,9
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (218)
Sorter etter:
Willy G. Par Norway, 29. mai 2013
God beliggenhet og rolig rom mot innegården.

Beliggenhet, rolig og hyggelig betening
5,3
Greit, vi sov godt.
Rapporter denne anmeldelsen
Egil W. Foretningsreisende Norway, 8. november 2012
Høy standard

Fint rom og bad
9,7
Veldig bra rom, god service og fin frokost. Både trådløst nett og frokost måtte vi betale ekstra for, og dette er vi jo ikke vant med i Norge.
Restauranttips: Berlin-Moscow
Rapporter denne anmeldelsen
Kit W. Småbarnsfamilie Hong Kong, 1. august 2015
Great hotel with good services and good location

Cleaniness, friendly staff and easy access to many key attractions.
9
Room is clean except the bed is too soft. Free wifi jn the room. Friendly and helpful staff.
Rapporter denne anmeldelsen
Janice W. Reiste alene United Kingdom, 15. juli 2015
Excellent location

Location. Level lounge. Value
8,7
Had an excellent 3 nights here. Stayed in a level room which was excellent value with food and drink served most of the day. The only negative of the hotel was having to pay for wifi. Excellent location only 5 minutes from station and 20 minutes max to Brandenburg gate.
Rapporter denne anmeldelsen
Supreeya J. Småbarnsfamilie Thailand, 6. juli 2015
Nice area

Good area
8,7
i love Berlin
Rapporter denne anmeldelsen
Ronald W. Par Australia, 21. mai 2015
top location

location, price and the room size and cleanliness
8,7
We loved our stay in Berlin and would highly recommend a stay at this hotel
Rapporter denne anmeldelsen
Jane M. Reiste alene South Africa, 31. desember 2014
Melia Berlin Hotel

Location.
8,3
The hotel was as good an many 5* hotels I have stayed in. The staff were friendly and helpful. My only complaint is that the bath towels were the size of hand towels and a bit thin. It is very close the public transport system, which makes access to the city very convenient, and is a short walk from museum island.
Rapporter denne anmeldelsen
Kim M. Par Hong Kong, 26. desember 2014
Just so-so

Room size, Speed of elevator, Close to train station
6,3
Staff not very helpful at arrival, but the staff of the next morning was very friendly.
Rapporter denne anmeldelsen
Itzhak H. Par Israel, 16. oktober 2014
Great Hotel, Fantastic Staff and perfect location

Clean and comfortable rooms, fantastic Staff , perfect location!
10
Rapporter denne anmeldelsen
Yutaro T. Par Japan, 10. oktober 2014
good

staff, location, cleanliess
8,7
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Melia Berlin Hotel BerlinMelia Berlin Hotel Berlin - LobbyMelia Berlin Hotel Berlin - Pub/salongMelia Berlin Hotel Berlin - ResepsjonMelia Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - MøteromMelia Berlin Hotel Berlin - RestaurantMelia Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - TreningsromMelia Berlin Hotel Berlin - UtsiktMelia Berlin Hotel Berlin - Pub/salongMelia Berlin Hotel Berlin - MøteromMelia Berlin Hotel Berlin - MøteromMelia Berlin Hotel Berlin - MøteromMelia Berlin Hotel Berlin - MøteromMelia Berlin Hotel Berlin - MøteromMelia Berlin Hotel Berlin - MøteromMelia Berlin Hotel Berlin - MøteromMelia Berlin Hotel Berlin - RestaurantMelia Berlin Hotel Berlin - DirektørsalongMelia Berlin Hotel Berlin - DirektørsalongMelia Berlin Hotel Berlin - GjesteromMelia Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - BadMelia Berlin Hotel Berlin - BadMelia Berlin Hotel Berlin - GjesteromMelia Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - ResepsjonMelia Berlin Hotel Berlin - MøteromMelia Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - OmgivelserMelia Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - ResepsjonMelia Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - Inne i hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - GjesteromMelia Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - Balkong/terasseMelia Berlin Hotel Berlin - Utsiden av hotelletMelia Berlin Hotel Berlin - MøteromMelia Berlin Hotel Berlin - BadMelia Berlin Hotel Berlin - GjesteromMelia Berlin Hotel Berlin - GjesteromMelia Berlin Hotel Berlin - BadMelia Berlin Hotel Berlin - GjesteromMelia Berlin Hotel Berlin - Bad

Kundeanmeldelser - Melia Berlin Hotel, Berlin

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04