Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thailand 83000

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 1626 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (1626)
Sorter etter:
Mona J. Par Norway, 4. desember 2013
Greit, vi har vært i Thailand to ganger før

Svømmebassenget, frokosten, hagen
7,3
Greit, utsikten fra rommet kunne vært fri for trær og busker. Verandaen kunne vært større med mere sol. Standarden på rommet kunne vært lysere og mere moderne. Hotellet kunne vært bedre vedlikeholdt og interiøret mere komfortabelt. Lang vei til hovedgata og stranden, men de kjørte oss til faste tider.
Rapporter denne anmeldelsen
Kjell R. Småbarnsfamilie Norway, 20. juli 2012
Flott hotell i roligt område

Hyggelig vertskap
9,7
Bodde i villa med eget svømmebasseng. Var førnøyd med villaen og det var i et rolig område, men gå i 2 minutter så var du rett på gaten og masse liv.
Rapporter denne anmeldelsen
Ellinor O. Par Norway, 4. april 2011
Flott hotell, med flott personale.

Fin frokost god mat
8,7
fint hotell, men rommet stemte ikke med bilde som ble presentert ve bestilling. syns det var dumt å måtte sjekke ut kl 12 når vi hadde avreise kl 17.30. måtte betale et ekstra døgn for å beholde rommet til avreise
Rapporter denne anmeldelsen
Martin R. Familie med store barn United States of America, 29. april 2016
Metadee
6,7
Great facilities...pool..breakfast...bar were great....
Rapporter denne anmeldelsen
Carly S. Reiste alene Australia, 16. april 2016
beautiful hideaway
6,3
Peaceful clean and great value for money, will definitely return once again!
Rapporter denne anmeldelsen
Chester K. Reiste alene United States of America, 4. april 2016
Holiday travel
6,7
Enjoyed the pool, staff and the calmness the resort offers yet only a few hundred meters from the sea.
Rapporter denne anmeldelsen
Francesca C. Reiste alene United Kingdom, 3. april 2016
-
4,7
-
Rapporter denne anmeldelsen
Alexios D. Gruppe Cyphrus, 28. mars 2016
Decent hotel but staff needs training
4,3
Decent hotel but staff barely speaks English and not very helpful
Rapporter denne anmeldelsen
Zhao M. Småbarnsfamilie China, 19. mars 2016
nil
4,7
Counter staff is not very attentive
Rapporter denne anmeldelsen
Gervina L. Gruppe Singapore, 15. mars 2016
4D3N Stay
5,7
Absolutely convenient venue with surprisingly huge room, my best friend and I enjoyed our stay! Perfect buggy system from lobby to the street, lovely breakfast which starts as early as 6.30am, immediate access to pool, and everything we require, we kind of have them all. If I will need to pinpoint a con, it's the mosquitoes. We had to gear ourselves up with mosquito repellent even in the resort room, especially during the first night. But thankfully, there's a mosquito netting at the bed, and some lemongrass lotion which we absolutely loved since it helps deter the insects! So the mosquito thing became quite negligible. :)
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - Balkong/terasseMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - RekreasjonsfasiliteterMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - BarneklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarneklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarneklubbMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - Mat og drikkeMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - TreningsromMetadee Resort and Villas Phuket - HageMetadee Resort and Villas Phuket - Utsiden av hotelletMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - UtsiktMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - Utsiden av hotelletMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - Utsiden av hotelletMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C08