Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thailand 83000

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 1635 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (1635)
Sorter etter:
Mona J. Par Norway, 4. desember 2013
Greit, vi har vært i Thailand to ganger før

Svømmebassenget, frokosten, hagen
7,3
Greit, utsikten fra rommet kunne vært fri for trær og busker. Verandaen kunne vært større med mere sol. Standarden på rommet kunne vært lysere og mere moderne. Hotellet kunne vært bedre vedlikeholdt og interiøret mere komfortabelt. Lang vei til hovedgata og stranden, men de kjørte oss til faste tider.
Kjell R. Småbarnsfamilie Norway, 20. juli 2012
Flott hotell i roligt område

Hyggelig vertskap
9,7
Bodde i villa med eget svømmebasseng. Var førnøyd med villaen og det var i et rolig område, men gå i 2 minutter så var du rett på gaten og masse liv.
Ellinor O. Par Norway, 4. april 2011
Flott hotell, med flott personale.

Fin frokost god mat
8,7
fint hotell, men rommet stemte ikke med bilde som ble presentert ve bestilling. syns det var dumt å måtte sjekke ut kl 12 når vi hadde avreise kl 17.30. måtte betale et ekstra døgn for å beholde rommet til avreise
Courtney S. Par United States of America, 6. mai 2016
5 night stay in Phuket
6,7
We had an amazing time during our stay here! This hotel has the perfect location right in the mix of everything. A lot of bars, restaurants etc are in walking distance. I have no complaints at all. The breakfast is AMAZING!!! We had breakfast included so I think it would be a must have for a stay here.
Martin R. Familie med store barn United States of America, 29. april 2016
Metadee
6,7
Great facilities...pool..breakfast...bar were great....
Carly S. Reiste alene Australia, 16. april 2016
beautiful hideaway
6,3
Peaceful clean and great value for money, will definitely return once again!
Chester K. Reiste alene United States of America, 4. april 2016
Holiday travel
6,7
Enjoyed the pool, staff and the calmness the resort offers yet only a few hundred meters from the sea.
Francesca C. Reiste alene United Kingdom, 3. april 2016
-
4,7
-
Alexios D. Gruppe Cyphrus, 28. mars 2016
Decent hotel but staff needs training
4,3
Decent hotel but staff barely speaks English and not very helpful
Zhao M. Småbarnsfamilie China, 19. mars 2016
nil
4,7
Counter staff is not very attentive
1-3 av 3 anmeldelser
Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - Balkong/terasseMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - RekreasjonsfasiliteterMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - BarneklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarneklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarneklubbMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - Mat og drikkeMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - TreningsromMetadee Resort and Villas Phuket - HageMetadee Resort and Villas Phuket - Utsiden av hotelletMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - UtsiktMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - Utsiden av hotelletMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - Utsiden av hotelletMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - Inne i hotelletMetadee Resort and Villas Phuket - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3C05