Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thailand 83000

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 1637 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
8,2
Ansattes arbeid
8,9
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,8
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (1637)
Sorter etter:
Mona J. Par Norway, 4. desember 2013
Greit, vi har vært i Thailand to ganger før

Svømmebassenget, frokosten, hagen
7,3
Greit, utsikten fra rommet kunne vært fri for trær og busker. Verandaen kunne vært større med mere sol. Standarden på rommet kunne vært lysere og mere moderne. Hotellet kunne vært bedre vedlikeholdt og interiøret mere komfortabelt. Lang vei til hovedgata og stranden, men de kjørte oss til faste tider.
Rapporter denne anmeldelsen
Kjell R. Småbarnsfamilie Norway, 20. juli 2012
Flott hotell i roligt område

Hyggelig vertskap
9,7
Bodde i villa med eget svømmebasseng. Var førnøyd med villaen og det var i et rolig område, men gå i 2 minutter så var du rett på gaten og masse liv.
Rapporter denne anmeldelsen
Ellinor O. Par Norway, 4. april 2011
Flott hotell, med flott personale.

Fin frokost god mat
8,7
fint hotell, men rommet stemte ikke med bilde som ble presentert ve bestilling. syns det var dumt å måtte sjekke ut kl 12 når vi hadde avreise kl 17.30. måtte betale et ekstra døgn for å beholde rommet til avreise
Rapporter denne anmeldelsen
Yitian W. Småbarnsfamilie China, 20. mai 2016
Great for families.
6,7
Nice environment, great for families, and for kids who are too young to enjoy the beach - the pool is great, meandering through trees, providing lots of shade.
Rapporter denne anmeldelsen
Xue E. Gruppe Singapore, 9. mai 2016
Grand pool villa
5
Rooms are nicely decorated. Comfortable beds. Private pool is good for party. Staff need to improve on their English. We asked for mosquito coil but they brought us mojito drink. We also had a hard time trying to order chicken wings from room service.
Rapporter denne anmeldelsen
Courtney S. Par United States of America, 6. mai 2016
5 night stay in Phuket
6,7
We had an amazing time during our stay here! This hotel has the perfect location right in the mix of everything. A lot of bars, restaurants etc are in walking distance. I have no complaints at all. The breakfast is AMAZING!!! We had breakfast included so I think it would be a must have for a stay here.
Rapporter denne anmeldelsen
Martin R. Familie med store barn United States of America, 29. april 2016
Metadee
6,7
Great facilities...pool..breakfast...bar were great....
Rapporter denne anmeldelsen
Carly S. Reiste alene Australia, 16. april 2016
beautiful hideaway
6,3
Peaceful clean and great value for money, will definitely return once again!
Rapporter denne anmeldelsen
Chester K. Reiste alene United States of America, 4. april 2016
Holiday travel
6,7
Enjoyed the pool, staff and the calmness the resort offers yet only a few hundred meters from the sea.
Rapporter denne anmeldelsen
Francesca C. Reiste alene United Kingdom, 3. april 2016
-
4,7
-
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - Balkong/terasseMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - RekreasjonsfasiliteterMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - BarneklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarneklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarneklubbMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - Mat og drikkeMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - TreningsromMetadee Resort and Villas Phuket - HageMetadee Resort and Villas Phuket - Utsiden av hotelletMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - UtsiktMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - ForretningssenterMetadee Resort and Villas Phuket - RestaurantMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SvømmebassengMetadee Resort and Villas Phuket - Utsiden av hotelletMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - BadMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - Utsiden av hotelletMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - GjesteromMetadee Resort and Villas Phuket - Inne i hotelletMetadee Resort and Villas Phuket - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B02