eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong

41-49 Hennessy Road , Wanchai, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/salong Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Restaurant Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet
Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Rekreasjonsfasiliteter Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Treningsrom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inngang Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Bad Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Gjesterom Metropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Bad
Område Wanchai Antall rom: 173
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 2545 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,7
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (2545)
Sorter etter:
Anja M. Par Norway, 5. april 2010
metropark hotel i wanchai

Effektiv air condition, rene rom.
6,3
Hotellet ligger i Wan chai, og det er mange nattklubber og restauranter i området rundt, noen som virkelig er verdt å besøke (f.eks en tapasbar Uno mas). Kort vei til attraksjonen Victoria Peak og trikken opp dit. Lett å ta taxi eller Star Ferry over til fastlandet. Frokosten på hotellet var god, men a la cart menyen var ikke alltid like bra. Samme gjaldt menyen for room service, spesielt sent på kvelden da utvalget begrenset seg til et par retter som hot dog etc. Noen av resepsjonistene var mindre hyggelige og behjelpelige, og utsjekkingen tok ganske lang tid: vi stod i kø i 20 minutter og selve utsjekkingen tok 10 minutter. Hotellet har ikke basseng eller treningsrom.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Victoria Peak
Monica L. Reiste alene Taiwan, 14. september 2014
high c/p

great location,great service
9,3
Tong C. Par Hong Kong, 14. september 2014
no double bed
5
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Nazim I. Foretningsreisende Turkey, 12. september 2014
good location

clean,good beds,big bathroom
9
Very good. Staff good and helpful
Brian H. Reiste alene United States of America, 12. september 2014
Wan Chai

location location location
7,3
If Wan Chai is what you are looking for this hotel is located dead center of it and a short walk from the train station as well. The rooms are smallish and could use an updating but it seems to a strong value in the area.
Chok M. Småbarnsfamilie Malaysia, 12. september 2014
Above Average

Good Room Service, Pleasant Room Features, Stable WiFi
8
A good sized bedroom & bathroom, nearby many Chinese restaurant, walking distance to MTR station, shopping malls places is 1-2 station away... in addition, daily room serviced was very well maintained.
Hisashi N. Reiste alene Japan, 9. september 2014
Excellent Staffs

Location, well-trained and courteous staffs, and inexpensiveness
9,3
Perfect. I wanted to stay one more day.
Ian R. Foretningsreisende United Kingdom, 5. september 2014
Excellent Stay

Room quality, helpful staff, location
9,3
Always exceeds my expectations
Doris Y. Foretningsreisende Singapore, 31. august 2014
Bathroom smells musty

Location & Staff
7,3
Everything was fine except the bathroom has a musty unpleasant smell..
Daisuke H. Foretningsreisende Japan, 30. august 2014
Small but clean room

Nice location to exhibition centre
7,3

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Metropark Hotel Wanchai Hong Kong HongkongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/salongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RestaurantMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - RekreasjonsfasiliteterMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - TreningsromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - InngangMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - BadMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - BadMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/salongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - InngangMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - LobbyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - LobbyMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - GjesteromMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - BadMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Utsiden av hotelletMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/salongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/salongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/salongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/salongMetropark Hotel Wanchai Hong Kong Hongkong - Pub/salong

Kundeanmeldelser - Metropark Hotel Wanchai Hong Kong, Hongkong

AS-AGWEB-3B05