Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Michelberger Hotel

Warschauer Str. 39-40, Friedrichshain, Berlin, Tyskland 10243 (Vis kart)

Reserver nå!

Michelberger Hotel Berlin - Resepsjon Michelberger Hotel Berlin - Møterom Michelberger Hotel Berlin - Gjesterom Michelberger Hotel Berlin - Mat og drikke Michelberger Hotel Berlin - Møterom Michelberger Hotel Berlin - Møterom Michelberger Hotel Berlin - Resepsjon Michelberger Hotel Berlin - Mat og drikke Michelberger Hotel Berlin - Gjesterom Michelberger Hotel Berlin - Mat og drikke Michelberger Hotel Berlin - Mat og drikke Michelberger Hotel Berlin - Pub/salong Michelberger Hotel Berlin - Restaurant Michelberger Hotel Berlin - Mat og drikke Michelberger Hotel Berlin - Inne i hotellet Michelberger Hotel Berlin - Mat og drikke
Michelberger Hotel Berlin - Gjesterom Michelberger Hotel Berlin - Gjesterom Michelberger Hotel Berlin - Gjesterom Michelberger Hotel Berlin - Gjesterom Michelberger Hotel Berlin - Pub/salong Michelberger Hotel Berlin - Gjesterom Michelberger Hotel Berlin - Gjesterom Michelberger Hotel Berlin - Gjesterom Michelberger Hotel Berlin - Restaurant Michelberger Hotel Berlin - Gjesterom Michelberger Hotel Berlin - Gjesterom Michelberger Hotel Berlin - Mat og drikke
Område Friedrichshain Antall rom: 100
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,6

fra 59
anmeldelser

Verdi for pengene
8,5
Beliggenhet
8,8
Ansattes arbeid
8,6
Hotellforhold/renslighet
8,8
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
8,5
Alle anmeldelser (59)
Sorter etter:
Henrik S. Par Norway, 9. mars 2014
Bra

Hyggelig betjening, bra beligenhet, artige rom
8
Meget bra. riktignok relativt alternativt, men det var bare en del av sjarmen:)
Rapporter denne anmeldelsen
Jorn O. Reiste alene Norway, 19. desember 2013
Første gang i Berlin

Betjeningen, beliggenheten og design
9
Glimrende beliggenhet. Tog, T-bane, trikk og buss rett utenfor. Meget hyggelig betjening. Unik design, og noe helt annet en kjedehotellene. Kan anbefales på det sterkeste, og et hotell jeg mest sannsynlig kommer til å velge neste gang jeg skal til Berlin. Og tilbake til Berlin skal jeg :-)
Rapporter denne anmeldelsen
Liam W. Foretningsreisende United States of America, 18. august 2015
Why do I have to give my review a title?

Good wifi, great vibe, comfortable bed
9,7
Other than no A/C in the summer, wonderful.
Rapporter denne anmeldelsen
Eunjung C. Reiste alene South Korea, 16. juli 2015
Nice bar and cool ppl

Bar, breakfast and staff
8
Was nice and comfy. Ppl were very nice and interesting variety of cocktails available. Close to centre and easy to grab metros.
Rapporter denne anmeldelsen
Peter H. Par Norway, 30. juni 2015
Best hotel, best location

Location, rooms, coconut water
9,7
We always stay here when in Berlin. Perfect location if u want to eat and party. Only downside is super slow service in the bar and they're a bit cocky. Other than that it's perfect! Try the coconut water!
Rapporter denne anmeldelsen
Holden W. Par United Kingdom, 12. januar 2015
Favourite hotel ever

Fantatic lounge, fun unique details and great staff
10
The best
Rapporter denne anmeldelsen
Robert T. Par United Kingdom, 11. januar 2015
Amazing Hotel - Would highly reccommend to couples

staff, character, location
9,3
Rapporter denne anmeldelsen
Nap K. Gruppe Malaysia, 29. desember 2014
Great location hip hotel

location, hip design, atmosphere
7,3
Rapporter denne anmeldelsen
Shao C. Reiste alene United Kingdom, 22. desember 2014
new experience

the cafe / room / restaurant
9
Rapporter denne anmeldelsen
Yayoi S. Reiste alene Japan, 7. desember 2014
Best Hotel of my life

Good Staff, Good Location, Good breakfast
10
Really good ! I have felt my home in Belrin,
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Michelberger Hotel BerlinMichelberger Hotel Berlin - ResepsjonMichelberger Hotel Berlin - MøteromMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - Mat og drikkeMichelberger Hotel Berlin - MøteromMichelberger Hotel Berlin - MøteromMichelberger Hotel Berlin - ResepsjonMichelberger Hotel Berlin - Mat og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - Mat og drikkeMichelberger Hotel Berlin - Mat og drikkeMichelberger Hotel Berlin - Pub/salongMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - Mat og drikkeMichelberger Hotel Berlin - Inne i hotelletMichelberger Hotel Berlin - Mat og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - Pub/salongMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - Mat og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - Mat og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - RekreasjonsfasiliteterMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - Mat og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - Mat og drikkeMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - GjesteromMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - RestaurantMichelberger Hotel Berlin - Hage

Kundeanmeldelser - Michelberger Hotel, Berlin

AS-AGWEB-3B08