Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Microtel by Wyndham Davao

Damosa Gateway Complex, Mamay Road Lanang, Lanang, Davao City, Filippinene 8000 (Vis kart)

Reserver nå!

Microtel by Wyndham Davao Davao City - Utsiden av hotellet Microtel by Wyndham Davao Davao City - Gjesterom Microtel by Wyndham Davao Davao City - Bad Microtel by Wyndham Davao Davao City - Gjesterom Microtel by Wyndham Davao Davao City - Gjesterom Microtel by Wyndham Davao Davao City - Gjesterom Microtel by Wyndham Davao Davao City - Gjesterom Microtel by Wyndham Davao Davao City - Restaurant Microtel by Wyndham Davao Davao City - Inne i hotellet Microtel by Wyndham Davao Davao City - Utsiden av hotellet Microtel by Wyndham Davao Davao City - Gjesterom Microtel by Wyndham Davao Davao City - Gjesterom Microtel by Wyndham Davao Davao City - Utsiden av hotellet Microtel by Wyndham Davao Davao City - Inne i hotellet Microtel by Wyndham Davao Davao City - Gjesterom Microtel by Wyndham Davao Davao City - Bad
Microtel by Wyndham Davao Davao City - Utsiden av hotellet Microtel by Wyndham Davao Davao City - Inne i hotellet Microtel by Wyndham Davao Davao City - Inne i hotellet Microtel by Wyndham Davao Davao City - Gjesterom Microtel by Wyndham Davao Davao City - Bad Microtel by Wyndham Davao Davao City - Fasiliteter Microtel by Wyndham Davao Davao City - Fasiliteter Microtel by Wyndham Davao Davao City - Resepsjon Microtel by Wyndham Davao Davao City - Bad Microtel by Wyndham Davao Davao City - Gjesterom Microtel by Wyndham Davao Davao City - Inne i hotellet Microtel by Wyndham Davao Davao City - Fasiliteter
Område Lanang Antall rom: 51
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 128
anmeldelser

Verdi for pengene
7,6
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
8,2
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,6
Alle anmeldelser (128)
Sorter etter:
Cheriss E. Småbarnsfamilie Philippines, 28. juni 2015
Awesome

Big room, big beds, spacious
8,3
Paulo D. Foretningsreisende Philippines, 28. juni 2015
value for money!

cheap, nice, and clean!
10
Very good!
Paulo D. Foretningsreisende Philippines, 28. juni 2015
reccomended hotel in davao

nice, clean, and very cheap!
10
relaxing
Paulo D. Foretningsreisende Philippines, 27. juni 2015
comfortable

cheap, near the stores, clean
10
very good
Paulo D. Par Philippines, 26. juni 2015
stay here

relaxing, nice, great
10
very comfortable
Paulo D. Foretningsreisende Philippines, 25. juni 2015
great hotel!

nice, clean, and cheap
10
very great!
Rencel M. Foretningsreisende Philippines, 23. juni 2015
Nice Hotel

Rooms, Location, Budget
8
Emery S. Reiste alene Philippines, 14. juni 2015
good location

Location, price, location
8
Lucille R. Familie med store barn Philippines, 13. juni 2015
cebuano traveller

the food, the service and the staff
8
i liked Microtel davao's courteous hotel staff
Jocelyn M. Foretningsreisende Philippines, 9. juni 2015
Good stay.. Reasonable

Room, aircon and staffs
9

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Microtel by Wyndham Davao Davao CityMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Utsiden av hotelletMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - BadMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - RestaurantMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Inne i hotelletMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Utsiden av hotelletMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Utsiden av hotelletMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Inne i hotelletMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - BadMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Utsiden av hotelletMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Inne i hotelletMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Inne i hotelletMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - BadMicrotel by Wyndham Davao Davao City - FasiliteterMicrotel by Wyndham Davao Davao City - FasiliteterMicrotel by Wyndham Davao Davao City - ResepsjonMicrotel by Wyndham Davao Davao City - BadMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Inne i hotelletMicrotel by Wyndham Davao Davao City - FasiliteterMicrotel by Wyndham Davao Davao City - BadMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Utsiden av hotelletMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Inne i hotelletMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - GjesteromMicrotel by Wyndham Davao Davao City - Bad


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C04