eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Millennium Resort

199 Rat-Uthit 200 Pee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

Millennium Resort Phuket - Bad Millennium Resort Phuket - Bad Millennium Resort Phuket - Svømmebasseng Millennium Resort Phuket - Gjesterom Millennium Resort Phuket - Gjesterom Millennium Resort Phuket - Gjesterom Millennium Resort Phuket - Varmt bad Millennium Resort Phuket - Restaurant Millennium Resort Phuket - Spa Millennium Resort Phuket - Varmt bad Millennium Resort Phuket - Inngang Millennium Resort Phuket - Gjesterom Millennium Resort Phuket - Gjesterom Millennium Resort Phuket - Gjesterom Millennium Resort Phuket - Gjesterom Millennium Resort Phuket - Suiterom
Millennium Resort Phuket - Suiterom Millennium Resort Phuket - Gjesterom Millennium Resort Phuket - Gjesterom Millennium Resort Phuket - Dansesal Millennium Resort Phuket - Svømmebasseng Millennium Resort Phuket - Møterom Millennium Resort Phuket - Møterom Millennium Resort Phuket - Svømmebasseng Millennium Resort Phuket - Utsiden av hotellet Millennium Resort Phuket - Utsiden av hotellet Millennium Resort Phuket - Lobby Millennium Resort Phuket - Lobby
Område Patong Antall rom: 418
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,4

fra 3605 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
9,1
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,6
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
8,0
Alle anmeldelser (3605)
Sorter etter:
Mona M. Par Norway, 13. mars 2014
ok men hotellet er slitt.

Svømmebasseng
6
Magnus K. Reiste alene Norway, 30. januar 2014
Fem stjerner

Treningsrommet, rommet og beliggenhet
8,3
Til å være 5 stjerner ble jeg skuffet av å måtte avlegge dep på 6000 baht, som de beholder i to uker hvis du betaler med kort. I tillegg var WiFi litt dårlig. Ligger ved shoppingens mekka Jungceylon. Også misfornøyd med at strandhånkleene var veldig små. Men 5 stjerne i Thailand er ikke det samme som USA el Europa
Tom K. Par Norway, 29. januar 2014
En følelse av luxus!

Pool,rom og betjening.
8,3
Veldig fornøy med det meste.Flotte rom med direkte tilgang til Poolen.Skinnende rent med stort delikat baderom og behagelige senger! Vi kom i bil og den tok betjeningen seg av hver gang for parkering.Hyggelig betjeningen I pool området og housekeeping.Noe krøll ved ankomst men oppholdet ble svært vellykket! Vi kommer tilbake.
Jan A. Par Norway, 15. januar 2013
Flott hotell med herlig bassengområdet!

God service.
7,3
vi oppgraderte til rom med utgang basseng. men de rommene hadde kun skygge så du fikk ikke solt deg der. så det anbefales ikke. bestill spa tidlig da det er stor pågang. fra hotellet går du rett inn i kjøpesenteret jungceylon. det er mye bråk i patong. anbefaler kun et par netter her.
Naser F. Par Norway, 20. april 2010
Beste hotellet noensinne!

Servicen var kjempe bra. Likte alt med at de var hjelpsomme, hyggelige og mottagelige de som jobbet der. Rommene var kjempe fine. Det var rent og ryddig hele tiden! INGEN TING Å KLAGE OVER! Maten var godt og utestedet foran hotellet var vakkert og pent, samtidig veeeldig renslig. Alt var supert!
9,7
Når vi først kom til hotellet var det veldig fint å føle seg så velkommne. De tok imot oss på en veldig hyggelig måte, bærte koffortene våres og åpnet alle dører vi skulle gå igjennom. De som serverte maten og ellers serverte andre ting sånn som kaffe og te, drinker osv, de var veldig høfflige og flinke. Vi trengte ikke reise oss opp for å be om noe mer, de kom ofte bort til oss og spurte hvordan vi hadde det og om det var noe vi trengte. Bassenget var kjempe fint, vannet og rensligheten de hadde der var helt utrolig. Ifølge bildene vi så før vi bestemte oss for å reise til millenium resort så det helt utrolig ut, det så ut som et paradise, og når vi kom til stedet så tenkte vi det samme, for det var virkelig et paradis, vi ble ikke skuffet i det hele tatt! Alt var helt supert. Vi visste ikke om at det var et så fint spa senter på hotellet så vi fikk ikke vært der, og dette angrer vi på. For det hadde vi virkelig trengt. Men det var våres feil at vi ikke så etter det tidligere, for vi er veldig glad i stranden og være ute så vi brukte mye tid utenfor hotellet i bessenget og ellers på stranden. Men alt var helt perfekt. Om det er et varmt sted vi skal til igen, så blir det phuket på millenium resort for det var en opplevelese vi aldri kommer til å glemme!!
Shoppingtips: Det var et shoppingsenter som hang sammen med hotellet og det var kjempe fint der. Klærne, de som jobbet der var flinke til å hjelpe til. Det var et pluss å ha det rett ved der hvor man bor slik at man kunne ta seg en tur dit når som helst. Et pluss for de som liker å shoppe!!!!
Rune G. Par Norway, 24. januar 2010
Anbefales!!!

Service, SPA, rommet var bra.
7,7
Meget bra hotel om man ønsker å bo sentralt i Patong, men samtidig ha det litt rolig. Alt på hotellet var bra. God service, bra SPA, trivelig bassengområde. Samtidig så har man alt av shopping og resturanter nært. Kan trygt anbefale hotellet.
Fredrik V. Par Norway, 5. oktober 2009
Godt alternativ på Patong

Meget bra hotell nært shopping og i gåavstand til strand
8,7
Megt bra opphold på Millenium. meget vannlig betjening og alt av hotellets fasiliteter stod til forventningene. Jeg vil gjerne trekke fram den gode frokosten (NB! kan være dårlig med plass i spisesalen om alle skal spise frokost til samme tid) Dette inntraff en dag for oss, da det var et større seminar på hotellet...
Restauranttips: Ta turen ut i Patong og spis middag der...
Rolf N. Par Norway, 11. juli 2010
Millennium Resort
10
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Harpreet S. Småbarnsfamilie India, 16. august 2014
Poor check in receptionist was so rude

The rooms were good, the staff was helpful and swimming pool so nice
6
It was an average stay the first impression we got was really very poor. As we arrived at the hotel the receptionist recommended us to update our room with some additional expenses which I refused because I have already booked my room and already paid for that but she told me that rooms are not ready and our check in delayed to 2:35 noon we had to wait as we went there with kids so it was really very annoying later on they shifted us on another location which was really far from that place although same hotel. It looks dirty and smoking area initially like a mention not a resort. We are provided deluxe room which were good but not cleaned. We request to clean it again and after this incident they were really helpful no doubt about that. The staff was really nice except one 'ms Mam' And we stayed there for two days . The buffet was very nice. The swimming pool and the shopping jungcelone was the heighlight. Overall good stay but not recommending to anyone as there are lot of hotels nearby which can provide better with the same range
Mohamed S. Par Maldives, 15. august 2014
Fantastic

Location, accommodation, staff
9
It was an excellent stay. The location os perfect as you are right in the center of everything

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Millennium Resort PhuketMillennium Resort Phuket - BadMillennium Resort Phuket - BadMillennium Resort Phuket - SvømmebassengMillennium Resort Phuket - GjesteromMillennium Resort Phuket - GjesteromMillennium Resort Phuket - GjesteromMillennium Resort Phuket - Varmt badMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - SpaMillennium Resort Phuket - Varmt badMillennium Resort Phuket - InngangMillennium Resort Phuket - GjesteromMillennium Resort Phuket - GjesteromMillennium Resort Phuket - GjesteromMillennium Resort Phuket - GjesteromMillennium Resort Phuket - SuiteromMillennium Resort Phuket - SuiteromMillennium Resort Phuket - GjesteromMillennium Resort Phuket - GjesteromMillennium Resort Phuket - DansesalMillennium Resort Phuket - SvømmebassengMillennium Resort Phuket - MøteromMillennium Resort Phuket - MøteromMillennium Resort Phuket - SvømmebassengMillennium Resort Phuket - Utsiden av hotelletMillennium Resort Phuket - Utsiden av hotelletMillennium Resort Phuket - LobbyMillennium Resort Phuket - LobbyMillennium Resort Phuket - LobbyMillennium Resort Phuket - LobbyMillennium Resort Phuket - Pub/salongMillennium Resort Phuket - Pub/salongMillennium Resort Phuket - Pub/salongMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - RestaurantMillennium Resort Phuket - SvømmebassengMillennium Resort Phuket - SvømmebassengMillennium Resort Phuket - SvømmebassengMillennium Resort Phuket - SvømmebassengMillennium Resort Phuket - SvømmebassengMillennium Resort Phuket - SvømmebassengMillennium Resort Phuket - SvømmebassengMillennium Resort Phuket - SvømmebassengMillennium Resort Phuket - SpaMillennium Resort Phuket - SpaMillennium Resort Phuket - SpaMillennium Resort Phuket - SpaMillennium Resort Phuket - TreningsromMillennium Resort Phuket - TreningsromMillennium Resort Phuket - OmgivelserMillennium Resort Phuket - OmgivelserMillennium Resort Phuket - Omgivelser

Kundeanmeldelser - Millennium Resort, Phuket

AS-AGWEB-3A07