eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

509 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Svømmebasseng Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Svømmebasseng Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gjesterom Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gjesterom Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gjesterom Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gjesterom Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Bad Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Bad Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Bad Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Bad
Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Bad Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Dansesal Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Svømmebasseng Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restaurant Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restaurant Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Spa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restaurant Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kjøkken Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gjesterom Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Omgivelser Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa
Område Karon Antall rom: 205
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 909 anmeldelser

Verdi for pengene
8,0
Sted
8,7
Ansattes arbeid
8,5
Hotellforhold/renslighet
8,7
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
8,3
Alle anmeldelser (909)
Sorter etter:
Lise M. Par Norway, 24. januar 2013
Fantastisk

Fine rom, svømmebasseng og god mat
8
Det er et veldig stort hotell, med villaer og residenser og alt. Det har et kjempe fint stort svømmebasseng med poolbar, kjempe stili. Det er ikke langt til stranda heller som er kjempe fin og veldig lang. Vi koste oss veldig, god mat og service.
Trond A. Småbarnsfamilie Norway, 28. februar 2012
Det var et flott hotell, med meget god service.

Meget bra frokost og rene og pene rom og uteareale..Dette er et sted vi vill anbefale...
9,7
Ved ankomst til hotelet ble vi meget godt motatt. Da vi var 4 voksne og et barn på 2, spurte vi om muligheten og oppgradere til en leilighet..Dette var ikke noe problem vi fikk en flott leilighet med 2 soverom, kjøkken, stue og 2 flotte bad. Og terrasse med utsikt til havet og badstrand..og et lite svømmebaseng.
Restauranttips: Spiste flere ganger på hotellet egen resturant. Kan anbefales
Anne W. Gruppe Norway, 1. februar 2012
Kjempeflott hotel.

Nydelig hage og område
8,3
Supert hotel, men et litt for stort område for vår smak. Lett å rote seg vekk på gangsstier. Vi ble oppgradert fra Delux m/oseanview til Bungalow. Bungalowen var fantastisk flott. Det fineste jeg har bodd på. Beliggenheten var imidlertid ikke like bra, langt fra stranden, og vi kunne ikke bruke vår terrasse grunnet alt for mye vegetasjon. Det så ut som en liten jungel på terrassen. Heldig for oss bodde våre venner ved siden av og vi kunne bruke deres.
Restauranttips: Spis på en, eller fler, av de flotte sjømatrestauranter som ligger i Karon evt Paton. Veldig god mat til en billig penge.
Alexandr A. Reiste alene Russia, 14. desember 2014
ants

only pool
8,3
when I opened the chocolate, ran little yellow ants. I threw chocolate and 2 hours later the ants were gone. I booked a king-size bed, but they gave me two separate beds. because to 2 hours, they had time to prepare a room, but we very tired after longer 10 hours flying and accept it.
Rob S. Reiste alene Netherlands, 13. desember 2014
Very good

Pleasant quiet atmosphere, has everything you need,excellent breakfast
9,3
Enjoyed it
Iftikhar R. Familie med store barn Australia, 8. desember 2014
Best place to holiday in Phuket

Location, standard and amenities
9,3
Great. Would recommend anytime and would love to stay again.
Rani N. Par Greece, 5. desember 2014
Great Hotel, only issue was the water pressure

Location, size, staff
9,7
Loved it. Only issue was the shower pressure. After a long day out a good shower is something to look forward to. Shower in our room was pretty bad. Water pressure too low. We asked to change room but we're informed all showers are like that in the rooms in the main building.
Swee F. Reiste alene Singapore, 4. desember 2014
Ms

great grounds and staff
8,3
Good
Scott M. Småbarnsfamilie United Kingdom, 30. november 2014
Lovely hotel, perfect location

Staff, room comfort, swimming pool
9,7
dfdf
Sarah B. Småbarnsfamilie Australia, 29. november 2014
Lovely resort holiday

Pool, facilities, fabulous food
8
We had a fabulous time at the Movenpick! We were travelling with a 2 year old and felt the hotel was suitable for all of our needs. Staff were friendly enough. We had a one bedroom suite near the walkway to the beach which was clean and tidy, the decor was however a little dated. We noticed there is quite a bit of renovation work being done on some of the rooms so perhaps all rooms will get a makeover soon. The staff in the kids club were sensational and one of the staff babysat in our room at night. She was really lovely. We are almost exclusively at the resort which is quite different to how we normally travel. The local surrounding restaurants and bars in Karon Beach all looked very rustic and not appealing to us. There are however, better, cleaner looking restaurants and bars near Kata Beach which is not far from the movenpick.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket PhuketMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - SvømmebassengMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - SvømmebassengMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GjesteromMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GjesteromMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GjesteromMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GjesteromMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - DansesalMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - SvømmebassengMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurantMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurantMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - SpaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurantMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KjøkkenMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GjesteromMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - OmgivelserMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Utsiden av hotelletMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - SvømmebassengMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - StrandMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - HageMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BarneklubbMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - SpaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurantMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurantMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pub/salongMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Barneklubb

Kundeanmeldelser - Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket, Phuket

AS-AGWEB-3A04