Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

My Hotel Phuket

13 Rat-Uthid 200 Pee Soi 1, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : My Hotel
My Hotel Phuket Phuket - Bad My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Fasiliteter My Hotel Phuket Phuket - Fasiliteter My Hotel Phuket Phuket - Fasiliteter My Hotel Phuket Phuket - Fasiliteter My Hotel Phuket Phuket - Fasiliteter My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Fasiliteter My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Restaurant My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby
My Hotel Phuket Phuket - Fasiliteter My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Fasiliteter My Hotel Phuket Phuket - Inngang My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Restaurant My Hotel Phuket Phuket - Restaurant My Hotel Phuket Phuket - Restaurant My Hotel Phuket Phuket - Inngang My Hotel Phuket Phuket - Restaurant
Område Patong Antall rom: 65
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 446
anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Beliggenhet
8,4
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,7
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (446)
Sorter etter:
Tone O. Gruppe Norway, 29. november 2014
Helt greit! Kort til stranda og rolig om natta

God seng
7,7
Bra
Rapporter denne anmeldelsen
Lars E. Par Norway, 14. februar 2014
greit hotell sentralt til alt.

sentralt, raskt internett, hotellet er velholdt og lite slitt.
6,3
Stort fint rom delux. 24 kvm. Litt liten terasse og litt dumt at det ikke er dør til badet, kun en gardin og glassvegg. Ellers god seng, godt trykk i dusjen og bra renhold. Ingen skap til klær etc.
Rapporter denne anmeldelsen
Dana S. Reiste alene Norway, 3. februar 2013
Enkelt og greit, dorhissvis dyrt

Rolig, rent og beligenhet
5,3
et nynlig bygd hotell, i en rolig gate, rent, enkelt og har en ganske god beligenhet. altfor høy pris i forhold til standarden. i liket med mange hoteller på phuket, 3 sterner er altfor mye for dette hotellet. man kan finne mange bedre og billigere dersom man leter selv direkte
Tips om hotellegenskap: Egnet for et kort opphold, ikke mer enn 2 netter
Rapporter denne anmeldelsen
William T. Reiste alene Australia, 29. juli 2015
Repeat customer

Back for another stay. Short easy walk to Bangla Rd,Jungceylon Shopping Centre and beach. Clean and quiet hotel with great staff
9,3
Always an enjoyable stay in Phuket,it's what you make of it
Rapporter denne anmeldelsen
Tony K. Reiste alene Australia, 29. juli 2015
Hidden gem

Close to all amenities, good service,price is right
9
My stay was good as usual, this is the tenth time I stayed here,never disappointed, good service and close to amenities.
Rapporter denne anmeldelsen
Daniel T. Reiste alene Australia, 18. juli 2015
Great hotel. Good value for money and excellent lo

Clean room. Location price
9
Stayed many times. Always go back
Rapporter denne anmeldelsen
Vi K. Gruppe Australia, 17. juli 2015
My Hotel

Value for money. Good location. Staff friendly.
8,7
Staff always greeted us with a smile. Room was clean and comfortable with safe. 5 min walking distance to the beach. Good value for the price paid. The only bad thing was that the curtains let light through (wasn't dense enough) in the morning and interrupted my sleep.
Rapporter denne anmeldelsen
Erik L. Reiste alene Germany, 18. mai 2015
Quite well kept and with modern standard

Room & bath, Value
6,7
Value was good. Easy place to stay. Vietnamese receptionist a little anoying and money-driven. They have 2 hotels and their superior standard not clear. Had to complain about my first room, after little dealing a got a good one without many problems. Dont book your tours there! Nice but too expensive when you donr know...
Rapporter denne anmeldelsen
Cheryl C. Reiste alene Malaysia, 8. mai 2015

housekeeping everyday
8
Rapporter denne anmeldelsen
Robert L. Reiste alene Australia, 9. april 2015
Good value for money hotel

Friendly staff, good restaurant, clean large room
9
Pleasant stay with hotel in good location easy walk to shopping,beach and nightlife
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

My Hotel Phuket PhuketMy Hotel Phuket Phuket - BadMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FasiliteterMy Hotel Phuket Phuket - FasiliteterMy Hotel Phuket Phuket - FasiliteterMy Hotel Phuket Phuket - FasiliteterMy Hotel Phuket Phuket - FasiliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FasiliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FasiliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FasiliteterMy Hotel Phuket Phuket - InngangMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - InngangMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - InngangMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurantMy Hotel Phuket Phuket - InngangMy Hotel Phuket Phuket - Lobby

Kundeanmeldelser - My Hotel Phuket, Phuket

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B01