Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Thailand 10250

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,2

fra 20975 anmeldelser

53 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
7,0
Hotellforhold/renslighet
6,8
Romkomfort/standard
6,9
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (20975)
Sorter etter:
Lars E. Reiste alene Norway, 20. desember 2015
Bra for ei natt

Kort veg til sky train, reine rom
8
Var her kun ei natt, veldig fornøgd med den
Rapporter denne anmeldelsen
Jan E. Forretningsreisende Norway, 16. august 2015
slitent

-
3,3
ikke bra
Rapporter denne anmeldelsen
Boerge L. Reiste alene Norway, 10. august 2015
Frekk betjening og et hotell som ikke bryr seg

Airport Link
2,7
Hotellet ligger inntil en Airport Link-stasjon halvveis til byen. Men hotellet bryr seg ikke om gjestene, kun pengene. De holder gjester ventende til klokken 15:00 før de kan sjekke inn. Men hvis de betaler det dobbelte for rommet og oppgraderer til en høyere standard, får man sjekke inn med en gang. Stive priser for alt på hotellet, og det er lite med alternative restauranter rundt. Hotellet fungerer kun som et transithotell hvis man skal fly videre. Men da finner man svært mange bedre og billigere hoteller i en by med over 2000 hoteller.
Rapporter denne anmeldelsen
Linda H. Småbarnsfamilie Norway, 9. juli 2015
Nære offentlig kommunikasjon og god mat

Nære offentlig kommunikasjon, god mat og hyggelig betjening
7,3
Vi bor her hver gang vi er i Thailand, i år ble det en natt. Dette er vårt "siste stopp" før vi flyr hjem. Ligger nært offentlig kommunikasjon (Airlinken) dersom man vil komme seg rundt. Kort vei til flyplassen, enten man velger taxi eller Airlinken. Maten i restauranten er bra og betjeningen i resepsjonen er behjelpelige. Noe slitt, men fungerer for en natt eller tre.
Rapporter denne anmeldelsen
Kjell O. Reiste alene Norway, 23. juni 2015
Beliggenhet i forhold til Airport Link

Beliggenhet i forhold til Airport Link. Er det eneste gode ved dette hotellet.
4,7
Oppholdet var greit nok, men hele hotellet trenger en oppussing. Det er totalt nedslitt, med dusj som spruter i alle retninger, gulvtepper som lukter død og fordervelse. Ikke bare på ett rom, nei på mange rom.
Rapporter denne anmeldelsen
Kjell O. Reiste alene Norway, 22. juni 2015
Hvem har gitt dem tre stjerner??

Finner ikke tre ting, nærhet til airport link er det eneste.
5,7
Oppholdet var greit nok, men hvorfor opplyser de ikke om at du kan kjøpe frokost kupong i resepsjonen, for frokost neste dag, til en redusert pris i forhold til å betale når du skal spise.
Rapporter denne anmeldelsen
Kjell O. Reiste alene Norway, 21. juni 2015
Dette hotellet er ikke verd en omtale

Prisen og adkomst til Airport Link
5
Oppholdet er greit nok.
Rapporter denne anmeldelsen
Rune J. Par Norway, 13. april 2015
OVernatting i Bangkok

Lett tilgjengelig fra flyplassen, billige rom, mange rom
7
Veldig lett ogkomme seg dit fra flyplassen. Er billige rom,men trenger oppussing. Har brukt hotellet mange ganger og kommer fortsatt til og benytte meg av det når vi er i Bangkok. Ligger rett ved airport link og det gjør alt så lett når det gjelder og forflytte seg
Rapporter denne anmeldelsen
Rune J. Par Norway, 10. april 2015
OVernatting i Bangkok

Lett tilgjengelig fra flyplassen, billige rom, mange rom
6,7
Nasa Vegas hotell er et helt greit hotell og overnatte på i Bangkok. Har vært der mange ganger nå, og velger dette for det ligger rett ved airport link. Det gjør alt så lett med og reise fra flyplassen. Rommene trenger oppussing, men de er helt greie og billige. Vi er ikke mye på rommene allikevel
Rapporter denne anmeldelsen
Rune J. Par Norway, 29. mars 2015
OVernatting i Bangkok

Lett tilgjengelig fra flyplassen, billige rom, mange rom
7
Helt greit hotell og bruke i Bangkok syns jeg. Ligger rett ved airport link.
Rapporter denne anmeldelsen
1-10 av 53 anmeldelser Neste side
Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotelletNasa Vegas Hotel Bangkok - LobbyNasa Vegas Hotel Bangkok - TreningsromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotelletNasa Vegas Hotel Bangkok - RestaurantNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotelletNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - MøteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotelletNasa Vegas Hotel Bangkok - ResepsjonNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - LobbyNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - Inne i hotelletNasa Vegas Hotel Bangkok - Møterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A04