Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Thailand 10250 (Vis kart)

Reserver nå!

Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotellet Nasa Vegas Hotel Bangkok - Lobby Nasa Vegas Hotel Bangkok - Treningsrom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotellet Nasa Vegas Hotel Bangkok - Restaurant Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Møterom
Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotellet Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Møterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Møterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom Nasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotellet Nasa Vegas Hotel Bangkok - Resepsjon Nasa Vegas Hotel Bangkok - Gjesterom
Område Ratchadaphisek

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra
Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
7,7
Ansattes arbeid
7,0
Hotellforhold/renslighet
6,8
Romkomfort/standard
6,9
Mat/middag
6,4
Alle anmeldelser (19120)
Sorter etter:
Kjell O. Reiste alene Norway, 23. juni 2015
Beliggenhet i forhold til Airport Link

Beliggenhet i forhold til Airport Link. Er det eneste gode ved dette hotellet.
4,7
Oppholdet var greit nok, men hele hotellet trenger en oppussing. Det er totalt nedslitt, med dusj som spruter i alle retninger, gulvtepper som lukter død og fordervelse. Ikke bare på ett rom, nei på mange rom.
Kjell O. Reiste alene Norway, 22. juni 2015
Hvem har gitt dem tre stjerner??

Finner ikke tre ting, nærhet til airport link er det eneste.
5,7
Oppholdet var greit nok, men hvorfor opplyser de ikke om at du kan kjøpe frokost kupong i resepsjonen, for frokost neste dag, til en redusert pris i forhold til å betale når du skal spise.
Kjell O. Reiste alene Norway, 21. juni 2015
Dette hotellet er ikke verd en omtale

Prisen og adkomst til Airport Link
5
Oppholdet er greit nok.
Rune J. Par Norway, 13. april 2015
OVernatting i Bangkok

Lett tilgjengelig fra flyplassen, billige rom, mange rom
7
Veldig lett ogkomme seg dit fra flyplassen. Er billige rom,men trenger oppussing. Har brukt hotellet mange ganger og kommer fortsatt til og benytte meg av det når vi er i Bangkok. Ligger rett ved airport link og det gjør alt så lett når det gjelder og forflytte seg
Rune J. Par Norway, 10. april 2015
OVernatting i Bangkok

Lett tilgjengelig fra flyplassen, billige rom, mange rom
6,7
Nasa Vegas hotell er et helt greit hotell og overnatte på i Bangkok. Har vært der mange ganger nå, og velger dette for det ligger rett ved airport link. Det gjør alt så lett med og reise fra flyplassen. Rommene trenger oppussing, men de er helt greie og billige. Vi er ikke mye på rommene allikevel
Rune J. Par Norway, 29. mars 2015
OVernatting i Bangkok

Lett tilgjengelig fra flyplassen, billige rom, mange rom
7
Helt greit hotell og bruke i Bangkok syns jeg. Ligger rett ved airport link.
Kjell O. Reiste alene Norway, 16. januar 2015
Slitent hotel

Pris, beliggenhet, beliggenhet.
6,3
Som vanlig, ok men ikke noe mer. Trenger oppussing på mange rom.
Kjell O. Reiste alene Norway, 22. desember 2014
Billig, greit hotel

Beliggenhet i forhold til Suwarnabhumi
7,3
Greit nok
Kjell O. Reiste alene Norway, 1. desember 2014
Budsjetthotel

Pris, valuta for pengene beliggenhet
7,3
Oppholdet var greit.
Olav R. Småbarnsfamilie Norway, 22. september 2014
Hyggelig opphold

Nært ariport link (jernbane), trivelig betjenting, greie rom
6,7
Hyggelig opphold, uten ubehagelige overraskelser. Vi bestilte hotellrommet via Agoda, og hotellet var som forventet.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotelletNasa Vegas Hotel Bangkok - LobbyNasa Vegas Hotel Bangkok - TreningsromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotelletNasa Vegas Hotel Bangkok - RestaurantNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - MøteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotelletNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - MøteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - MøteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - Utsiden av hotelletNasa Vegas Hotel Bangkok - ResepsjonNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - LobbyNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - GjesteromNasa Vegas Hotel Bangkok - Inne i hotelletNasa Vegas Hotel Bangkok - MøteromNasa Vegas Hotel Bangkok - Møterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A08