Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Nathan Hotel Hongkong - Resepsjon Nathan Hotel Hongkong - Restaurant Nathan Hotel Hongkong - Suiterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom
Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Inne i hotellet Nathan Hotel Hongkong - Direktørsalong Nathan Hotel Hongkong - Direktørsalong Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Bad Nathan Hotel Hongkong - Suiterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Jordan Antall rom: 189

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 2940 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (2940)
Sorter etter:
Alf T. Familie med store barn Norway, 17. januar 2016
Ferie

Beliggenhet, beliggenhet, størrelse på rom
7,3
Dårlig lukt på rommet, mugg/fukt.
Rapporter denne anmeldelsen
Guri H. Familie med store barn Norway, 16. november 2015
Grei beliggenhet

Ok beliggenhet, ok pris, vennlig personale
7,3
God plass på rommet og stille. Men skittent gulvteppe og muggen lukt. Kø for å få bord i frokostsalen. Litt skitne og slitne møbler i frokostsal og på terrasse.
Rapporter denne anmeldelsen
Nils B. Forretningsreisende Norway, 9. mai 2009
Sentralt til shopping

Fin beliggenhet i Kowloon. Nærhet til metroen Jordan.Rene moderne romme 42 " tv med de beste kanaler. Best på pris meget for pengene.
9,3
Sentralt belligende hotel i Kowloon. Spasertur til all shopping. Gaten ved siden av består av mang spennende salgsboder ute samt spiseteder langs fortau.Nathan er nydlig oppusset til moderne standard. Rommene er delikate med et fantasisk b ra tv tilbud. 42 " flatskjerm med de beste kanaler samt dvd er en uslåelig kombinasjon. Fin frokost i toppetagen. Staben snakker bra engelsk og du blir meget godt mottatt. I resepsjonen er det også en Starbuck. Ser fram til mitt tredje opphold i år på Nathan. Oppsumert mest for pengene
Shoppingtips: Ta dere en tur i paralellgatens basarer mye spennende.
Rapporter denne anmeldelsen
Ahmed A. Småbarnsfamilie China, 11. februar 2016
Average hotel

Location
6,3
The damp smell and not very clean
Rapporter denne anmeldelsen
Virginia V. Par Philippines, 4. februar 2016
A Nice Hotel

The room is clean and comfortable.. Staff are friendly and accomodating. Accessible to many places.
9,7
It was good. We enjoyed a lot and satisfied. We will stay again at the Nathan Hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Ho C. Par Taiwan, 26. januar 2016
Convenient location

Location, location, location
6,7
Rapporter denne anmeldelsen
Ivy N. Gruppe Singapore, 24. januar 2016
standard of their services drop

transportation easily reach, a lot of eatery just next yo the hotel,
6,7
good
Rapporter denne anmeldelsen
Cindy B. Familie med store barn Australia, 13. januar 2016
Great location and excellent staff

Location, staff, comfortable beds
8,7
Was very pleased to be given a room upgrade to a family room. We booked through Agoda and reserved a standard room with extra bed as we were travelling with our teenage son. On arrival we found out that 'extra bed' upgrades are not available for this type of room due to space restrictions. Check in staff were very understanding and gave us their family room at no extra cost. Very comfortable and clean room at a fantastic location. Would definitely stay here next time.
Rapporter denne anmeldelsen
Tan E. Par Malaysia, 11. januar 2016
Comfortable stayed

Direct bus from airport stop in front of the hotel, attentive front desk staff, friendly potter at the lobby and good housekeeping staff .
8
We are glad to choose Nathan hotel this time. Would recommend to friends to stay in this hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Gladys L. Småbarnsfamilie Philippines, 5. januar 2016
One of the best so far

Best in cleanliness,value of money, staff and food
10
We enjoyed the stay and will definitely book again and recommend to others
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Nathan Hotel HongkongNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletNathan Hotel Hongkong - ResepsjonNathan Hotel Hongkong - RestaurantNathan Hotel Hongkong - SuiteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - Inne i hotelletNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - BadNathan Hotel Hongkong - SuiteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - BadNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - Pub/salongNathan Hotel Hongkong - Pub/salongNathan Hotel Hongkong - Pub/salongNathan Hotel Hongkong - MøteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - RestaurantNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - RestaurantNathan Hotel Hongkong - TreningsromNathan Hotel Hongkong - ForretningssenterNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - Inne i hotelletNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - Treningsrom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B05