Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Nathan Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Nathan Hotel Hongkong - Resepsjon Nathan Hotel Hongkong - Forretningssenter Nathan Hotel Hongkong - Lobby Nathan Hotel Hongkong - Treningsrom Nathan Hotel Hongkong - Treningsrom Nathan Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Nathan Hotel Hongkong - Restaurant Nathan Hotel Hongkong - Suiterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Inne i hotellet
Nathan Hotel Hongkong - Direktørsalong Nathan Hotel Hongkong - Direktørsalong Nathan Hotel Hongkong - Direktørsalong Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Bad Nathan Hotel Hongkong - Suiterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Bad Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Direktørsalong Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Jordan Antall rom: 189
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 2672
anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (2672)
Sorter etter:
Nils B. Foretningsreisende Norway, 9. mai 2009
Sentralt til shopping

Fin beliggenhet i Kowloon. Nærhet til metroen Jordan.Rene moderne romme 42 " tv med de beste kanaler. Best på pris meget for pengene.
9,3
Sentralt belligende hotel i Kowloon. Spasertur til all shopping. Gaten ved siden av består av mang spennende salgsboder ute samt spiseteder langs fortau.Nathan er nydlig oppusset til moderne standard. Rommene er delikate med et fantasisk b ra tv tilbud. 42 " flatskjerm med de beste kanaler samt dvd er en uslåelig kombinasjon. Fin frokost i toppetagen. Staben snakker bra engelsk og du blir meget godt mottatt. I resepsjonen er det også en Starbuck. Ser fram til mitt tredje opphold i år på Nathan. Oppsumert mest for pengene
Shoppingtips: Ta dere en tur i paralellgatens basarer mye spennende.
Rapporter denne anmeldelsen
Khalid A. Familie med store barn Kuwait, 28. juli 2015
Standard

Location
5
Rapporter denne anmeldelsen
Toh H. Foretningsreisende Singapore, 23. juli 2015
My opinion

Good size room, helpful staff, great location
8,7
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Ng Y. Familie med store barn Singapore, 18. juli 2015
Good location but lousy room

Location
6
Good location, but lousy room, loud aircon
Rapporter denne anmeldelsen
Fong L. Småbarnsfamilie Malaysia, 16. juli 2015
Hotel Staff very friendly & helpful

Location, Service, Handyphone
7,7
Great, hotel staff very friendly & helpful in getting the room ready for us before 3pm check-in time.
Rapporter denne anmeldelsen
Jeff Y. Reiste alene United Kingdom, 14. juli 2015
Superb value for money

Absolutely free smart phone including all long distance calls n data. Great attention to details for travellers need. Value for money
8,7
Fantastic
Rapporter denne anmeldelsen
Kian T. Familie med store barn Malaysia, 13. juli 2015
Great Hotel, I will come back again

friendly frontdesk, good food and cold air condition
10
I like the hotel very much. it is well setup.
Rapporter denne anmeldelsen
Leung M. Reiste alene Hong Kong, 12. juli 2015
Nice

Good location
7,7
Rapporter denne anmeldelsen
Shana G. Gruppe Singapore, 10. juli 2015
Nice

Big rooms, great location, handy phone
9
Appreciate the hotel's effort in granting our request for connecting rooms. Welcome basket on the first night is a nice touch. Rooms are very big and the marble furnished bathroom is very nice. Given how the hotel had advertised the Platinum floor as the higher end room type, the bedding and pillows are a little disappointing. Or perhaps I'm just expecting too much. Also, My mum had red marks on her legs which looked suspiciously like bedbug bites. We are not sure if she got it from the room or outside as she's the only one with such bites but perhaps the hotel can do a check. Overall, nice experience and would definitely book this hotel again the next time we are in Hong Kong.
Rapporter denne anmeldelsen
Damien C. Småbarnsfamilie United Kingdom, 6. juli 2015
Good value for money

Location, price & space
8,7
Great location for exploring Hong Kong. 5 minutes to Jordan MTR. Travelled with a baby & staff were very accommodating. Room was spacious (we stayed on 12th floor) & clean. Breakfast was decent. Would stay here again.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Nathan Hotel HongkongNathan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletNathan Hotel Hongkong - ResepsjonNathan Hotel Hongkong - ForretningssenterNathan Hotel Hongkong - LobbyNathan Hotel Hongkong - TreningsromNathan Hotel Hongkong - TreningsromNathan Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféNathan Hotel Hongkong - RestaurantNathan Hotel Hongkong - SuiteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - Inne i hotelletNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - BadNathan Hotel Hongkong - SuiteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - BadNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - Pub/salongNathan Hotel Hongkong - Pub/salongNathan Hotel Hongkong - Pub/salongNathan Hotel Hongkong - Møterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A06