Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Nathan Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Nathan Hotel Hongkong - Resepsjon Nathan Hotel Hongkong - Forretningssenter Nathan Hotel Hongkong - Lobby Nathan Hotel Hongkong - Treningsrom Nathan Hotel Hongkong - Treningsrom Nathan Hotel Hongkong - Kaffebar/kafé Nathan Hotel Hongkong - Restaurant Nathan Hotel Hongkong - Suiterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Inne i hotellet
Nathan Hotel Hongkong - Direktørsalong Nathan Hotel Hongkong - Direktørsalong Nathan Hotel Hongkong - Direktørsalong Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Bad Nathan Hotel Hongkong - Suiterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Bad Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom Nathan Hotel Hongkong - Direktørsalong Nathan Hotel Hongkong - Gjesterom
Område Jordan Antall rom: 189
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 2640
anmeldelser

Verdi for pengene
7,8
Beliggenhet
8,6
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (2640)
Sorter etter:
Nils B. Foretningsreisende Norway, 9. mai 2009
Sentralt til shopping

Fin beliggenhet i Kowloon. Nærhet til metroen Jordan.Rene moderne romme 42 " tv med de beste kanaler. Best på pris meget for pengene.
9,3
Sentralt belligende hotel i Kowloon. Spasertur til all shopping. Gaten ved siden av består av mang spennende salgsboder ute samt spiseteder langs fortau.Nathan er nydlig oppusset til moderne standard. Rommene er delikate med et fantasisk b ra tv tilbud. 42 " flatskjerm med de beste kanaler samt dvd er en uslåelig kombinasjon. Fin frokost i toppetagen. Staben snakker bra engelsk og du blir meget godt mottatt. I resepsjonen er det også en Starbuck. Ser fram til mitt tredje opphold i år på Nathan. Oppsumert mest for pengene
Shoppingtips: Ta dere en tur i paralellgatens basarer mye spennende.
Ryan C. Reiste alene Taiwan, 27. juni 2015
Good hotel

1. Cozy room 2. Great inyernet access 3. Cood services
8,3
Solada C. Par Thailand, 25. juni 2015
Couples

Good location, clean and close to underground station
10
Good
Chee W. Familie med store barn Singapore, 21. juni 2015
Good room comfort & excellent location.

Comfort, good location n good staff.
9,7
Good experience. Good staff.
Patricia B. Par Australia, 20. juni 2015
Nice friendly hotel

Close to transport, handy to markets, friendly staff
8,7
Very good hotel a bit further up Nathan road than I expected but bus was very handy. Nice and clean and lovely amenities....
Kok C. Småbarnsfamilie Singapore, 18. juni 2015
Cosy Hotel

convenient, clean, helpful staff
8,7
We enjoyed our stay in Nathan Hotel. Good location. Room is spacious and clean.
Stieff K. Småbarnsfamilie Philippines, 18. juni 2015
Awesome stay at Nathan Hotel

Great location, friendly staff, clean rooms.
10
Stayed at Nathan Hotel for 3 nights. Hotel location was great, 4mins walk from jordan mtr. Many restaurants nearby and just a walk away from ladies night market and temple street market. Staff was so friendly and room was clean. Was upgraded for free from superior to family room. Will surely come back to Nathan Hotel.
Piong T. Småbarnsfamilie Singapore, 17. juni 2015
Nice Hotel

Good Location and Friendly Staff
8
My 2nd time staying at this hotel. The room was good except it's a little old compared to the one that I stayed about 2 years back. But understand the hotel is still undergoing renovation. It's located in a convenience place with the Subway nearby. Many Shops and Eatery too..... Would recommend to friends.
Sim L. Gruppe Malaysia, 15. juni 2015
good

nixe
8
Hui S. Småbarnsfamilie Singapore, 15. juni 2015
Excellent location

MTR, Australian milk Dairy, wantan mee is just steps away.
9,3
They upgraded us to suite because they ran out of the room we have booked. The staffs are very friendly and accomodating. Convienent shop 7-11 is just beside the hotel.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Nathan Hotel HongkongNathan Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletNathan Hotel Hongkong - ResepsjonNathan Hotel Hongkong - ForretningssenterNathan Hotel Hongkong - LobbyNathan Hotel Hongkong - TreningsromNathan Hotel Hongkong - TreningsromNathan Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféNathan Hotel Hongkong - RestaurantNathan Hotel Hongkong - SuiteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - Inne i hotelletNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - BadNathan Hotel Hongkong - SuiteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - BadNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - DirektørsalongNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - GjesteromNathan Hotel Hongkong - Pub/salongNathan Hotel Hongkong - Pub/salongNathan Hotel Hongkong - Pub/salongNathan Hotel Hongkong - Møterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B03