Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mat og drikke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bad Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Direktørsalong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Forretningssenter
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Treningsrom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Treningsrom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Inngang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Barneklubb Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fasiliteter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotellet Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotellet Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom
Område Pratunam Antall rom: 283
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 3838
anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,6
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (3838)
Sorter etter:
James T. Småbarnsfamilie Norway, 9. juli 2013
avslappende

renslig, komfortabel, bra service
9
bodd her 2 sommer på rad, like fornøyd begge gangene:)
Nguyen V. Småbarnsfamilie Norway, 27. juli 2012
Bra hotell og veldig sentralt.

Gratis wifi dekning på hele hotellet.
8,3
Er kjempe fornøyd med mitt opphold i novotel platinum. Rommet er rensilig, fin bad. Service er meget bra. Kommer garantert tilbake neste gang vi er i Bangkok;) Verdt for pengene!
Shoppingtips: Gåavstand til Platinum senter og Bangkok beste kjøpesenter Centro shopping!
Atle H. Småbarnsfamilie Norway, 26. juli 2012
Barnevennlig, hyggelig, fin design, meget sentralt

Eget barnerom,bra treningssenter, god stil
9
Hadde et meget hyggelig opphold. Meget fornøyd med hotellet. Det er barnevennlig og med eget lekerom. Det er plassert midt i det største shopping området i Bangkok. Jeg synes likevel vannet i badebassenget var litt kalt.
Tips om hotellegenskap: Barnevennlighet
Yitong Z. Småbarnsfamilie China, 29. juni 2015
Quite worth during non-peak

Service
8,3
The front office is quite effective, eventhough the room service is just so so
Beng H. Foretningsreisende Malaysia, 28. juni 2015
Good location and convenient

Clean, User friendly and many shopping
9,3
Wong Y. Familie med store barn Singapore, 28. juni 2015
Comfortable stay

Location, friendly staff , comfortable room
9
Great! Good location for shopping! Walking distance to Bts. My family and i had a great stay in this hotel :)
Young A. Par Philippines, 28. juni 2015
Value for money hotel

Rooms, breakfast,
8,7
Stay was pretty good. However, if you want to go around Bangkok using the BTS and MTR - this is not the best place, The walk is a bit far from the train stations
Zaini A. Par Malaysia, 28. juni 2015
Fantastic area

1. Location 2. Open bar area 3. Massage
8,3
Fantastic. Easy access to anywhere like mall, street stall and fast food. Love the staff
Tan D. Familie med store barn Singapore, 26. juni 2015
A hotel experience you won't wanna miss in Bangkok

excellent location, walking distance to all shoppings and eatery. Staffs are attentive to our needs and are super welcoming. Lastly value for money
9
My family enjoyed our stays and will very touched by the housekeeper on 11 floor. Knowing we have 2 big kids with us, they change to a king size bed after noticing we joined the 2 single beds. Am very touched by this gesture. The location is excellent for shoppers like me. Just steps to start my shopping sphere and 7eleven and pharmacy are just below the hotel. Staffs and conceige are very helpful and friendly. Will be our only choice when we return to bkk.
Chor K. Småbarnsfamilie Singapore, 25. juni 2015
Well done Novotel

The hotel staff service. Check in / out is fast. Housekeeping service is good
7,7
Overall the stay was good. Just the Sqareone buffet breakfast staff not very well trained. The tables were not well cleaned with sugar bits over the table. Other then that , all is fine

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mat og drikkeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - DirektørsalongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ForretningssenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - TreningsromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - TreningsromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - InngangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BarneklubbNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FasiliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UtsiktNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SvømmebassengNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SvømmebassengNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FasiliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FasiliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsikt

Kundeanmeldelser - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A03