eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bad Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Direktørsalong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Forretningssenter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Treningsrom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Barneklubb Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Treningsrom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Inngang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Barneklubb Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fasiliteter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotellet Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotellet Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsikt Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærheten
Område Pratunam Antall rom: 283
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 3085 anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Sted
9,2
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (3085)
Sorter etter:
James T. Småbarnsfamilie Norway, 9. juli 2013
avslappende

renslig, komfortabel, bra service
9
bodd her 2 sommer på rad, like fornøyd begge gangene:)
Nguyen V. Småbarnsfamilie Norway, 27. juli 2012
Bra hotell og veldig sentralt.

Gratis wifi dekning på hele hotellet.
8,3
Er kjempe fornøyd med mitt opphold i novotel platinum. Rommet er rensilig, fin bad. Service er meget bra. Kommer garantert tilbake neste gang vi er i Bangkok;) Verdt for pengene!
Shoppingtips: Gåavstand til Platinum senter og Bangkok beste kjøpesenter Centro shopping!
Atle H. Småbarnsfamilie Norway, 26. juli 2012
Barnevennlig, hyggelig, fin design, meget sentralt

Eget barnerom,bra treningssenter, god stil
9
Hadde et meget hyggelig opphold. Meget fornøyd med hotellet. Det er barnevennlig og med eget lekerom. Det er plassert midt i det største shopping området i Bangkok. Jeg synes likevel vannet i badebassenget var litt kalt.
Tips om hotellegenskap: Barnevennlighet
Ker J. Par Singapore, 24. oktober 2014
Fantastic hotel

Staff are courteous and helpful. Rooms are fantastic. Buffet breakfast spread is good.
9
Fantastic! Will return again!
Ong W. Reiste alene Singapore, 21. oktober 2014
Review of novotel

Good location, Good staff service, moderately clean
7,7
Initially I was displeased becoz the hotel had given me a corner room and the bed was very near to the door as I had checked in late and the hotel was experiencing full occupancy. However we had went to the front desk and very fortunately we had met this staff named Zusi and she was very helpful in helping to arrange a room upgrade the next day and had reserved a better room location for us. I would like to extend my compliments to Zusi as she had really gone the extra mile for me and we are very appreciative of her service.
Yuen T. Par Malaysia, 20. oktober 2014
Comfortable stay & good location

Comfort, location, value for money
8
I like the comfort of the bed, the hotel is located conveniently near major shopping malls. Great location for shopping trip. 2 things I dislike about the room is (1) lack of mirrors. The only mirror provided is in the toilet for standard rooms. (2) the lights in the room are too dim.
Lu Y. Familie med store barn Singapore, 18. oktober 2014
Excellent location with great shopping n food

Comfortable room, great location, great restaurants and shopping
8,3
Heren P. Gruppe Singapore, 18. oktober 2014
Good location & service

Location, service, clean room
8
Good
Wendy L. Familie med store barn Singapore, 18. oktober 2014
Location

Clean, convenience and comfortable
8,7
Pleasant
Shemaiah T. Par Singapore, 18. oktober 2014
good location and room was clean and comfortable..

cleanliness, location and comfort of room
9
Room was clean and comfortable and location was good

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - DirektørsalongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ForretningssenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - TreningsromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BarneklubbNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - TreningsromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - InngangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BarneklubbNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FasiliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UtsiktNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SvømmebassengNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

AS-AGWEB-3B03