eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bad Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Direktørsalong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Forretningssenter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Treningsrom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Barneklubb Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Treningsrom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Inngang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Barneklubb Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fasiliteter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotellet Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotellet Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsikt Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærheten
Område Pratunam Antall rom: 283
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 3005 anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Sted
9,2
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (3005)
Sorter etter:
James T. Småbarnsfamilie Norway, 9. juli 2013
avslappende

renslig, komfortabel, bra service
9
bodd her 2 sommer på rad, like fornøyd begge gangene:)
Nguyen V. Småbarnsfamilie Norway, 27. juli 2012
Bra hotell og veldig sentralt.

Gratis wifi dekning på hele hotellet.
8,3
Er kjempe fornøyd med mitt opphold i novotel platinum. Rommet er rensilig, fin bad. Service er meget bra. Kommer garantert tilbake neste gang vi er i Bangkok;) Verdt for pengene!
Shoppingtips: Gåavstand til Platinum senter og Bangkok beste kjøpesenter Centro shopping!
Atle H. Småbarnsfamilie Norway, 26. juli 2012
Barnevennlig, hyggelig, fin design, meget sentralt

Eget barnerom,bra treningssenter, god stil
9
Hadde et meget hyggelig opphold. Meget fornøyd med hotellet. Det er barnevennlig og med eget lekerom. Det er plassert midt i det største shopping området i Bangkok. Jeg synes likevel vannet i badebassenget var litt kalt.
Tips om hotellegenskap: Barnevennlighet
Ken T. Småbarnsfamilie Singapore, 1. oktober 2014
Best location

Great location... convenient that link well to one another shopping malls and good scenery ..
10
Very great and best views of all ..
Guolung T. Par Malaysia, 29. september 2014
enjoy & relax

location, style, clean
10
everything was fine & feel very comfortable !!!
Guolung T. Par Malaysia, 29. september 2014
enjoy

location, comfort, clean
10
enjoy myself at here, and hotel are located nearby the shopping mall !!!
Cheng S. Reiste alene Malaysia, 29. september 2014
Value for money. Good location and near to Siam.

1. hotel location - walking distances to Erawan, central world and Siam.2.The room rate value for money, clean and comfort.
8
The hotel staffs was friendly and helpful.Having a wonderful time at the lobby bar while watching live football match.
Shu W. Gruppe Malaysia, 29. september 2014
I've my pleasant stay at Novotel during my trip!

Staff, Cleanliness of the room & location
9,3
Nurul H. Par Singapore, 28. september 2014
Good location and clean!

Location is great, near to shopping centers and subway. Very convenient
9,7
The hotel is good, clean and warming staffs
Chor N. Par Cambodia, 28. september 2014
shopping and health check up

close to shopping area .value for money .friendly staff
8
I am really enjoy my stay at the Golden House hotel and i will gonna go to stay there again for my next holiday

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - DirektørsalongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ForretningssenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - TreningsromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BarneklubbNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - TreningsromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - InngangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BarneklubbNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FasiliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UtsiktNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SvømmebassengNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

AS-AGWEB-3B01