Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mat og drikke Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bad Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Direktørsalong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Forretningssenter
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Treningsrom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Treningsrom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Inngang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Barneklubb Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fasiliteter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotellet Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotellet Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom
Område Pratunam Antall rom: 283
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 3843
anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,6
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (3843)
Sorter etter:
James T. Småbarnsfamilie Norway, 9. juli 2013
avslappende

renslig, komfortabel, bra service
9
bodd her 2 sommer på rad, like fornøyd begge gangene:)
Nguyen V. Småbarnsfamilie Norway, 27. juli 2012
Bra hotell og veldig sentralt.

Gratis wifi dekning på hele hotellet.
8,3
Er kjempe fornøyd med mitt opphold i novotel platinum. Rommet er rensilig, fin bad. Service er meget bra. Kommer garantert tilbake neste gang vi er i Bangkok;) Verdt for pengene!
Shoppingtips: Gåavstand til Platinum senter og Bangkok beste kjøpesenter Centro shopping!
Atle H. Småbarnsfamilie Norway, 26. juli 2012
Barnevennlig, hyggelig, fin design, meget sentralt

Eget barnerom,bra treningssenter, god stil
9
Hadde et meget hyggelig opphold. Meget fornøyd med hotellet. Det er barnevennlig og med eget lekerom. Det er plassert midt i det største shopping området i Bangkok. Jeg synes likevel vannet i badebassenget var litt kalt.
Tips om hotellegenskap: Barnevennlighet
Hiong M. Småbarnsfamilie Indonesia, 30. juni 2015
clean, helpful staff,near shopping market

clean, cozy, near food and shopping market
8
nice, will back again
Liangde E. Par Singapore, 30. juni 2015
Excellent location

Location; breakfast; room comfort.
8,7
Excellent.
Brian U. Par Singapore, 30. juni 2015
Fantastic Hotel

Location, Gorgeous Room, Excellent Staff
9
Gorgeous Hotel in an incredible location. Really helpful and friendly staff. Highly recommended for a great getaway break in bangkok.
Hay W. Par Singapore, 29. juni 2015
Convenient and Comfortable Hotel

Location, Comfort, Extra Service
9,3
We have been to Bangkok many times but first time at Novotel Platinum. We find it situated at a very convenient location and the rooms were comfortable and clean. Wifi works pretty well in this hotel too which is important to many people. Also, what we appreciate is the extra tuk tuk service provided by the hotel. Although it is only one way and they have only certain drop off locations but we find that really helpful. We highly recommend this hotel and we will definitely consider staying at this hotel again next time we are in Bangkok.
Analia W. Småbarnsfamilie Indonesia, 29. juni 2015
very good location,very comfortable room

good location,Friendly staff,comfortable room
7
We enjoyed our stay there
Analia W. Småbarnsfamilie Indonesia, 29. juni 2015
nice location,nice room friendly staff

clean,comfortable ,value for money
6,3
We love staying at novotel
Analia W. Småbarnsfamilie Indonesia, 29. juni 2015
good location,nice room

clean,comfortable ,good location
6,3
We love staying at novotel

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mat og drikkeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - DirektørsalongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ForretningssenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - TreningsromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - TreningsromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - InngangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BarneklubbNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FasiliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UtsiktNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SvømmebassengNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SvømmebassengNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FasiliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FasiliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsikt

Kundeanmeldelser - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C02