eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Vis kart)

Reserver nå!

tidligere : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Bad Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Direktørsalong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Forretningssenter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Treningsrom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Treningsrom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Inngang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Barneklubb Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Møterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Fasiliteter
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotellet Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotellet Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salong Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsikt Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurant Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gjesterom Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærheten Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotellet
Område Pratunam Antall rom: 283
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,5

fra 3636 anmeldelser

Verdi for pengene
8,2
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
8,7
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,6
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (3636)
Sorter etter:
James T. Småbarnsfamilie Norway, 9. juli 2013
avslappende

renslig, komfortabel, bra service
9
bodd her 2 sommer på rad, like fornøyd begge gangene:)
Nguyen V. Småbarnsfamilie Norway, 27. juli 2012
Bra hotell og veldig sentralt.

Gratis wifi dekning på hele hotellet.
8,3
Er kjempe fornøyd med mitt opphold i novotel platinum. Rommet er rensilig, fin bad. Service er meget bra. Kommer garantert tilbake neste gang vi er i Bangkok;) Verdt for pengene!
Shoppingtips: Gåavstand til Platinum senter og Bangkok beste kjøpesenter Centro shopping!
Atle H. Småbarnsfamilie Norway, 26. juli 2012
Barnevennlig, hyggelig, fin design, meget sentralt

Eget barnerom,bra treningssenter, god stil
9
Hadde et meget hyggelig opphold. Meget fornøyd med hotellet. Det er barnevennlig og med eget lekerom. Det er plassert midt i det største shopping området i Bangkok. Jeg synes likevel vannet i badebassenget var litt kalt.
Tips om hotellegenskap: Barnevennlighet
Esther N. Par Singapore, 19. april 2015
will definitely revisit

1. very helpful and friendly staff. 2. location is very good. 3. very comfortable bed
8,7
Fern F. Reiste alene Singapore, 18. april 2015
Awesome location for food,shopping & meeting point

Location, spacious room and affordability. Staff are well train and friendly.
8,3
It was good and pleasant. Except when I wanted to book the hotel directly from the reservation department, their response was slow. I was not happy because my air ticket has been booked and concern no room will be available if it is last minute. I must say this is the only comment I have. Other than this, my stay has been pleasant. I am planning for my return trip again in June 15!
Yen L. Familie med store barn Singapore, 15. april 2015
Great Stay

great location, friendly staffs, room is comfortable
9,7
Overall fantastic
Shirley T. Gruppe Singapore, 15. april 2015
Worth the value

Staff friendly,good location,room comfortable
10
Hotel is good,friendly staff,room is clean,good location. I would say it is value for money,convenient to all of the shoppin mall.Just below the hotel got cafe & beside is famous platinum mall.
Tatcha N. Reiste alene Thailand, 15. april 2015
Perfect View

shower view pool
10
like in the movie.
Karen M. Foretningsreisende Singapore, 15. april 2015
Room & location

Room & location
5,7
Kian H. Par Malaysia, 14. april 2015
worth of money,

Food, friendly staff and location
7
Satisfied

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - DirektørsalongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - ForretningssenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - TreningsromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - TreningsromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - InngangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BarneklubbNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MøteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FasiliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UtsiktNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurantNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GjesteromNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Attraksjoner i nærhetenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsiden av hotelletNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SvømmebassengNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - SvømmebassengNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FasiliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FasiliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/salongNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsikt


AS-AGWEB-3A07