Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena / Balestier, Singapore (Vis kart)

Reserver nå!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Utsiden av hotellet Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Utsiden av hotellet Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Inne i hotellet Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Lobby Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Svømmebasseng Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Svømmebasseng Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Svømmebasseng Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Restaurant Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Restaurant Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Fasiliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Svømmebasseng Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Direktørsalong Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Direktørsalong Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Fasiliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom
Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Bad Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser
Område Novena / Balestier Antall rom: 428
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 3228 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,6
Ansattes arbeid
8,6
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (3228)
Sorter etter:
Irene S. Familie med store barn Norway, 4. mai 2014
Praktiske rom, god frokost, vennlig betjening

Moderne dekor , bra internet, hyggelig betjening
8,7
Veldig bra. God frokost, små, men utrolig veltutstyrte rom. Hadde tilogmed strykebrett og USB kontakter for ladning av gadgets. Fri minibar (6 bokser brus og 1 Heineken Masse stash på badet. Anbefaler å bestille Clubrom eventuelt be om å få rom langt oppe. Kan ta heis rett ned til korridor som leder til MRT. Kun 2 stopp fra Orchard Road. Praktisk !
Amal C. Familie med store barn Norway, 24. februar 2013
God beliggenhet med T-bane i underetasjen!

Den beste kaffen, espressoen og latte'n i landet!
8
Vi valgte club pakken som gav oss snacks "on the house" fra 18.00-21.30 og ubegrenset alkoholfri drikke gjennom hele dagen. Utsikten fra rommet var fenomenal, da det var vinduer som dekket en hel vegg. De ansatte var vennlige og behjelpelig med alt. Det var enkelt å komme seg til sentrum, da t-bane stasjonen (MRT) ligger i underetasjen. Selve Orchard Road ligger 3 holdeplasser unna. Anbefaler hotellet på det sterkeste!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Du kan ikke reise til Singapore uten å ha tatt Singapore Flyer, som er større enn London Eye!
Johny T. Gruppe Indonesia, 8. juli 2014
Not value for money

Near to business district
6
Melanie T. Gruppe Singapore, 7. juli 2014
Small room, centrally located, opt for clubbenefit

Club benefits offer free flow of drinks all day, the club swimming pool offer privacy, excellent choice for couples. Amazing place, I will be back
8,3
Greay staff, attentive, always anticipate my needs, even gave me a birthday surprise without me informing them..
Hong C. Gruppe Singapore, 6. juli 2014
Excellent! Will return for more stays.

Room comfort Good ambience Ample parking
6
Excellent! I love the design of the rooms and the theme.
Clarice C. Familie med store barn Indonesia, 3. juli 2014
great one!

location, cleanliness, and garden
8,7
it's all great, the staffs are really friendly even we were so unstable on asking for the extra bed. fast check in and check out, also easy access to MRT and Tan Tock Seng hospital.
Thomas L. Foretningsreisende New Zealand, 1. juli 2014
Not bad

location, cleaniness, convenient
6,7
Normally my stay at Oasia is good, but this time they put me in a disabled room with a hospital bed. As a regular guest they should know better. I was too tired and it was too late to argue.
Jesmin T. Reiste alene Singapore, 30. juni 2014
Peaceful and Comfortable

Close to local restraurants and shopping, Comfortable and clean bedding
7,7
Pleasant and will recommend
Linyou T. Par Singapore, 29. juni 2014
Great stay

Attentive Staff, Cleaniness and attention to details
9,3
Great
Denise P. Gruppe Singapore, 29. juni 2014
awesome

corner room view, bathroom amenities, design
9,3
i love it will definitely come back again for the club room!

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality SingaporeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Utsiden av hotelletOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Utsiden av hotelletOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Inne i hotelletOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LobbyOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SvømmebassengOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SvømmebassengOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SvømmebassengOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - RestaurantOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - RestaurantOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FasiliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SvømmebassengOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - DirektørsalongOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - DirektørsalongOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FasiliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - BadOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - OmgivelserOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser

Kundeanmeldelser - Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality, Singapore

AS-AGWEB-3B08