eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena / Balestier, Singapore (Vis kart)

Reserver nå!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Utsiden av hotellet Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Utsiden av hotellet Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Inne i hotellet Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Lobby Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Svømmebasseng Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Svømmebasseng Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Svømmebasseng Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Restaurant Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Restaurant Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Fasiliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Svømmebasseng Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Direktørsalong Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Direktørsalong Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Fasiliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom
Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gjesterom Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Bad Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser
Område Novena / Balestier Antall rom: 428
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,3

fra 3245 anmeldelser

Verdi for pengene
7,9
Sted
8,6
Ansattes arbeid
8,6
Hotellforhold/renslighet
8,9
Romkomfort/standard
8,4
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (3245)
Sorter etter:
Irene S. Familie med store barn Norway, 4. mai 2014
Praktiske rom, god frokost, vennlig betjening

Moderne dekor , bra internet, hyggelig betjening
8,7
Veldig bra. God frokost, små, men utrolig veltutstyrte rom. Hadde tilogmed strykebrett og USB kontakter for ladning av gadgets. Fri minibar (6 bokser brus og 1 Heineken Masse stash på badet. Anbefaler å bestille Clubrom eventuelt be om å få rom langt oppe. Kan ta heis rett ned til korridor som leder til MRT. Kun 2 stopp fra Orchard Road. Praktisk !
Amal C. Familie med store barn Norway, 24. februar 2013
God beliggenhet med T-bane i underetasjen!

Den beste kaffen, espressoen og latte'n i landet!
8
Vi valgte club pakken som gav oss snacks "on the house" fra 18.00-21.30 og ubegrenset alkoholfri drikke gjennom hele dagen. Utsikten fra rommet var fenomenal, da det var vinduer som dekket en hel vegg. De ansatte var vennlige og behjelpelig med alt. Det var enkelt å komme seg til sentrum, da t-bane stasjonen (MRT) ligger i underetasjen. Selve Orchard Road ligger 3 holdeplasser unna. Anbefaler hotellet på det sterkeste!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Du kan ikke reise til Singapore uten å ha tatt Singapore Flyer, som er større enn London Eye!
Jiarong M. Småbarnsfamilie China, 22. juli 2014
Good but not fantastic

Clean,location good,new
7,3
Room small ,pool small,fififiifofofofofofo
Wilfred L. Reiste alene Singapore, 20. juli 2014
Decent but staff not keen to go extra mile.

Swimming Pool, Comfy room and swift check-out.
7
The overall stay was decent. Room was comfy and facilities are good. However, the level of service provided by staff have room for improvement. I merely asked for a lighter to light up birthday cake candle, the staff refused to help and insisted I go source on my own. I end up walking to mall to buy a lighter for lighting 1 candle. The range provided for breakfast was quite limited too.
Maung M. Gruppe Singapore, 19. juli 2014
Great cosy hotel

The room was clean with amenites. Staff was attentive and remember you by name. Food was good too. Overall, a satisfied stay with Oasis!
8
Sherman P. Gruppe Singapore, 14. juli 2014
Great I been to this hotel many times

Location nearby shopping centre and mrt
9,3
Was great and I will come back and and again always to this hotel
Ka K. Gruppe Hong Kong, 14. juli 2014
Good

Location Environment Staff
10
Jun H. Par Singapore, 13. juli 2014
chilling

booked this hotel to celebrate my bday!
6
Binh N. Gruppe Vietnam, 12. juli 2014
I'm pleased w/the quality, worth the money I paid

Great location, MRT access right at level B3 Clean Quite
7,7
Very comfortable and convenient. Enjoyed my stay there
Li L. Foretningsreisende Singapore, 11. juli 2014
good stay

good location, convenient, clean
6,7
good hotel with nice location. next to a local shopping mall and MRT station. but staff at reception is not very friendly, no smiling face.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality SingaporeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Utsiden av hotelletOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Utsiden av hotelletOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Inne i hotelletOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LobbyOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SvømmebassengOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SvømmebassengOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SvømmebassengOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - RestaurantOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - RestaurantOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FasiliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - SvømmebassengOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - DirektørsalongOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - DirektørsalongOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FasiliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GjesteromOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - BadOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - OmgivelserOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivelser

Kundeanmeldelser - Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality, Singapore

AS-AGWEB-3C08