Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Ole Tai Sam Un Hotel

No 43-45 Rua da Caldeira, Macau City, Macao (Vis kart)

Reserver nå!

Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Gjesterom Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Lobby Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Restaurant Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Resepsjon Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Utsiden av hotellet Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Pub/salong Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Gjesterom Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Gjesterom Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Gjesterom Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Gjesterom Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Bad Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Gjesterom Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Gjesterom Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Bad Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Bad Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Lobby
Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Bad Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Bad Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Bad Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Bad Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Inne i hotellet Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Lobby Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Resepsjon Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Restaurant Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Utsiden av hotellet Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Inne i hotellet Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Resepsjon Ole Tai Sam Un Hotel Macao - Bad
Område Macau City Antall rom: 40

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,6

fra 2340 anmeldelser

1 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
7,7
Mat/middag
6,2
Alle anmeldelser (2340)
Sorter etter:
Ariel E. Par Norway, 15. april 2014
Fint hotell, men service kunne vært bedre

Stille, men flott område med masse spisesteder rett ved. Fine gater å spasere i. Fint rom, men noe lytt. Betjening kan være noe "kald". Kort spasertur til casinoene.
8
Ankom kl 12, men fikk ikke sjekke inn før kl 14 selv om vi hadde bedt om det på forhånd. Rommet var fint, men det var lytt. Flott område, stille og fint å spasere selv om det var sent på kvelden. ikke langt fra casinoene. Historisk område å vandre i. Masse lokale butikker og restauranter. Betjeningen opplevdes som kald og noe avvisende, men vi skulle bare være et døgn. Da vi kom inn på rommet og planla dagen / kvelden ble døren åpnet av andre gjester. Resepsjonen hadde gitt samme rommet til andre gjester, føltes ubehagelig der og da. Heldigvis var vi på rommet da de låste seg inn.
Rapporter denne anmeldelsen
Wai K. Småbarnsfamilie Malaysia, 25. januar 2016
Value for money

Clean, near to the attraction spots and convenience.
7,3
Good
Rapporter denne anmeldelsen
Chin K. Gruppe Malaysia, 12. januar 2016
Highly recommended

Good location Good service Room is big and clean enough
9,3
The room is big and clean. The bed can fit up to 3 people. is quite near to Da San Ba. Several restaurant and shops are available in front of the hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Hoe K. Par Malaysia, 11. januar 2016
Very good

Location, cleanliness, good service staff
8,3
I am very happy
Rapporter denne anmeldelsen
Chew N. Familie med store barn Singapore, 7. januar 2016
First time in Macau

Location, cleanliness and items supplied (toothbrushes, shavers)
6,7
I enjoyed my stay well enough. The hotel was sufficient for rest and freshen up as a hotel room should do, although I'll admit that the room was rather small. Thankfully it was very clean and close to Senado Square and other attractions. If however, given a second trip to Macau, I would not return to this hotel. I would go for Galaxy hotel.
Rapporter denne anmeldelsen
Kien P. Familie med store barn Malaysia, 2. januar 2016
Clean but Noisy

Clean, good services and near Senado Square
7
We stayed for 2 nights at the 1st floor and it was very noisy at night. Lucky we are tired so we slept well. The porridge opposite the hotel is fantastic. The toilet was very clean.
Rapporter denne anmeldelsen
Sonny B. Familie med store barn Indonesia, 30. desember 2015
Good hotel and good location.

Good location, clean, affordable
7,3
The hotel location is hidden and not too easy to find. But once you know the location you will enjoy it because they are located in good neighbourhood.
Rapporter denne anmeldelsen
Nicol C. Småbarnsfamilie Singapore, 16. desember 2015
Good location for reach out to some places .

Location, services and ??????
6,3
Room too small and bed position not right- air con outlet blow directly at our head . Poor Wi-Fi, it will be a good place to stay if the above can be improved .
Rapporter denne anmeldelsen
Kotchakorn C. Reiste alene Thailand, 10. desember 2015
Good Location, clean, worth for money

Cleanliness, location, staff
7,7
Worth for money
Rapporter denne anmeldelsen
Saesario M. Par Indonesia, 10. desember 2015
Value for money Macau hotel

Location, Price, Good service
8,7
Ole Tai Sam Un provides basic necessity for a traveller. The room albeit small was clean. The beds were comfortable enough, and the bathroom was equipped with hot water. Basic amenities such as towels, shampoo, soap, and a hair dryer were provided free of charges. The hotel excels in location since it is within walking distance to Macau's old town. The Senado Square and St. Paul Ruins, the most famous landmark of Macau beside the casinos are less than 8 minutes walk from the hotel. There are many eateries and covenience store next to the hotel so dining would not be a problem.
Rapporter denne anmeldelsen
1 av 1 anmeldelse
 

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Ole Tai Sam Un Hotel MacaoOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - LobbyOle Tai Sam Un Hotel Macao - RestaurantOle Tai Sam Un Hotel Macao - ResepsjonOle Tai Sam Un Hotel Macao - Utsiden av hotelletOle Tai Sam Un Hotel Macao - Pub/salongOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - LobbyOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - Inne i hotelletOle Tai Sam Un Hotel Macao - LobbyOle Tai Sam Un Hotel Macao - ResepsjonOle Tai Sam Un Hotel Macao - RestaurantOle Tai Sam Un Hotel Macao - Utsiden av hotelletOle Tai Sam Un Hotel Macao - Inne i hotelletOle Tai Sam Un Hotel Macao - ResepsjonOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - InngangOle Tai Sam Un Hotel Macao - FasiliteterOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - Utsiden av hotelletOle Tai Sam Un Hotel Macao - Utsiden av hotelletOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - Utsiden av hotelletOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - BadOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - GjesteromOle Tai Sam Un Hotel Macao - Inne i hotelletOle Tai Sam Un Hotel Macao - Inne i hotelletOle Tai Sam Un Hotel Macao - Inne i hotelletOle Tai Sam Un Hotel Macao - Bad


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A05