eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapore 238879 (Vis kart)

Reserver nå!

Orchard Hotel Singapore Singapore - Gjesterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Gjesterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Gjesterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Gjesterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Suiterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Gjesterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Gjesterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Gjesterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Gjesterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Gjesterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Gjesterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Gjesterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Suiterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Suiterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Suiterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Suiterom
Orchard Hotel Singapore Singapore - Suiterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Suiterom Orchard Hotel Singapore Singapore - Bad Orchard Hotel Singapore Singapore - Bad Orchard Hotel Singapore Singapore - Bad Orchard Hotel Singapore Singapore - Bad Orchard Hotel Singapore Singapore - Direktørsalong Orchard Hotel Singapore Singapore - Direktørsalong Orchard Hotel Singapore Singapore - Direktørsalong Orchard Hotel Singapore Singapore - Treningsrom Orchard Hotel Singapore Singapore - Treningsrom Orchard Hotel Singapore Singapore - Barneklubb
Område Orchard Antall rom: 656
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,7

fra 3372 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
8,5
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (3372)
Sorter etter:
Terje E. Par Norway, 12. januar 2015
Singapore tur 2015

Beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet.
8,7
Som forventet. Det eneste jeg anbefaler å ikke bruke er vaskeriet. Altfor dyrt og ikke noe value for money erfaring.
Hans A. Foretningsreisende Norway, 18. september 2014
Orchard Hotel har en meget bra beliggenhet

Lokasjon, bassenget, restaurantene
7
Bestilte Club rom som jeg vanligvis gjør, romma er små, men har det en trenger, men ser nå at det begynner å bli slitt både i rom og ganger, spesielt i hovedføyen. Bra staff som arbeider der, men det er det jo i hele østen. Kan i dag få mye bedre rom for samme pris ved andre hoteller i S.Pore
Host S. Par Denmark, 28. juli 2010
Orchard Hotel
9
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Heidi Y. Par Brunei Darussalam, 19. januar 2015
convenient

good location, hotel clealiness and friendly staffs
8,3
it was good! good location, cleanliness of the hotel & friendly staffs!
Limindra G. Par Indonesia, 19. januar 2015
Orchard Hotel Singapore
8
good
Urs E. Foretningsreisende Switzerland, 19. januar 2015
Always a perfect choice!

Location, comfort and refurbished rooms
8
As usual I chose Orchard hotel when in Singapore. The hotel is simply perfect for my needs and this time the price was extremely low. I'll be back!
Heidi Y. Gruppe Brunei Darussalam, 18. januar 2015
convenient

friendly staffs, convenient to any shopping areas, cleanliness of the hotel
8,3
it was alright, staffs in the hotel are helpful and friendly!
Siew L. Gruppe Malaysia, 17. januar 2015
staff very helpful even at 4.30am as i was sick.

staff very accomodating - gave me tea set for my son's wedding ceremony. 2. At my husband's request boiled porridge for me at 4.30am as i was purging n needed to drink the rice water. 3. Friendly
9,7
Very comfortable. Good location. Friendly n helpful staff. We booked extra 2 rooms for 2 nites under my nephew' (douglas ng) My family were from Spain, Germany; Australia n Malaysia n we all enjoyed our stay at the hotel.
Heidi Y. Gruppe Brunei Darussalam, 17. januar 2015
convenient

good location, cleanliness of the hotel & friendly staffs
8,3
it was awesome! =]
Anne D. Par Australia, 16. januar 2015
Best hotel in Singapore

Friendly staff lovely decor great location
8
Arrived at singapore airport 5:30am. Was allowed an early 10:00am check in. Also flight out of Singapore was 5:30pm. We were allowed a late 2:00 pm check out at no extra charge , Wonderful staff Anne Doherty

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Orchard Hotel Singapore SingaporeOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - BadOrchard Hotel Singapore Singapore - BadOrchard Hotel Singapore Singapore - BadOrchard Hotel Singapore Singapore - BadOrchard Hotel Singapore Singapore - DirektørsalongOrchard Hotel Singapore Singapore - DirektørsalongOrchard Hotel Singapore Singapore - DirektørsalongOrchard Hotel Singapore Singapore - TreningsromOrchard Hotel Singapore Singapore - TreningsromOrchard Hotel Singapore Singapore - BarneklubbOrchard Hotel Singapore Singapore - LobbyOrchard Hotel Singapore Singapore - KartOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/salongOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/salongOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/salongOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/salongOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/salongOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - SvømmebassengOrchard Hotel Singapore Singapore - Svømmebasseng

Kundeanmeldelser - Orchard Hotel Singapore, Singapore

AS-AGWEB-3C03