Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapore 238879

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 3994 anmeldelser

3 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,3
Beliggenhet
8,5
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,8
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (3994)
Sorter etter:
Terje E. Par Norway, 12. januar 2015
Singapore tur 2015

Beliggenhet, beliggenhet og beliggenhet.
8,7
Som forventet. Det eneste jeg anbefaler å ikke bruke er vaskeriet. Altfor dyrt og ikke noe value for money erfaring.
Rapporter denne anmeldelsen
Hans A. Forretningsreisende Norway, 18. september 2014
Orchard Hotel har en meget bra beliggenhet

Lokasjon, bassenget, restaurantene
7
Bestilte Club rom som jeg vanligvis gjør, romma er små, men har det en trenger, men ser nå at det begynner å bli slitt både i rom og ganger, spesielt i hovedføyen. Bra staff som arbeider der, men det er det jo i hele østen. Kan i dag få mye bedre rom for samme pris ved andre hoteller i S.Pore
Rapporter denne anmeldelsen
Host S. Par Denmark, 28. juli 2010
Orchard Hotel
9
Denne kunden har kun rangert dette hotellet og har ikke lagt til noen kommentar.
Rapporter denne anmeldelsen
Josephine C. Gruppe Philippines, 1. mai 2016
Great stay.
5
It was a pleasant stay. Very good location.
Rapporter denne anmeldelsen
Ian S. Par Australia, 30. april 2016
Great location and value for money
6,3
Wonderful location with local food outlets in abundance, including Hard Rock Cafe, Breiwerckz, Jamies Italian to name a few. Short walk to main Orchard Road facilities and MRT. Have the breakfast - great value.
Rapporter denne anmeldelsen
Ian S. Par Australia, 29. april 2016
Short stay not long enough
6,7
We recently stayed at the Orchard Hotel for two nights. It was a great location for the shops/restaurants and we were upgraded to a roomy king size room which was a bonus. The breakfast was large and fresh. We would definately stay here again.
Rapporter denne anmeldelsen
Jui L. Par Singapore, 27. april 2016
Great hotel to have a short getaway with partner
6,7
Loved everything about the hotel. Would recommend it to anyone planning to stay in the orchard area.
Rapporter denne anmeldelsen
Boy T. Par Indonesia, 27. april 2016
Good location, nice room
6,7
Convenient location with coffee shops just a few steps away
Rapporter denne anmeldelsen
Stephen C. Forretningsreisende United States of America, 27. april 2016
Good for short stay business trips
4,7
Staff are courteous and efficient. Grocery market adjacent to the hotel is a plus. Good breakfast.
Rapporter denne anmeldelsen
Lin A. Forretningsreisende Malaysia, 26. april 2016
Very good location and hotel
5,7
Everything is within the vicinity-shopping malls, hotel where I had my conference, MRT, cafes, restaurants, grocery shops-all so convenient! Good customer service and cleanliness.
Rapporter denne anmeldelsen
1-3 av 3 anmeldelser
Orchard Hotel Singapore SingaporeOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - GjesteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - SuiteromOrchard Hotel Singapore Singapore - BadOrchard Hotel Singapore Singapore - BadOrchard Hotel Singapore Singapore - BadOrchard Hotel Singapore Singapore - BadOrchard Hotel Singapore Singapore - TreningsromOrchard Hotel Singapore Singapore - TreningsromOrchard Hotel Singapore Singapore - BarneklubbOrchard Hotel Singapore Singapore - LobbyOrchard Hotel Singapore Singapore - KartOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/salongOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/salongOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/salongOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/salongOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/salongOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurantOrchard Hotel Singapore Singapore - SvømmebassengOrchard Hotel Singapore Singapore - Svømmebasseng


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A06