Tilbake til hotellinfo

Orchard Parade Hotel by Far East Hospitality

1 Tanglin Road, Orchard, Singapore, Singapore - Vis kart

Veldig bra 7,6
basert på 4226 anmeldelser

Nyeste kundeanmeldelser

Type reisende
Veldig bra



fra 4226 anmeldelser
  • Hotellforhold/renslighet 7,6
  • Fasiliteter 6,9
  • Beliggenhet 8,5
  • Romkomfort/standard 7,7
  • Ansattes arbeid 7,6
  • Verdi for pengene 7,3
  • Mat/middag 6,9

Snyedy L. fra Filippinene
Familie med store barn
Opphold på 5 netter i august 2016
great location
great location
Skrevet 21 august 2016

Snyedy L. fra Filippinene
Gruppe
Opphold på 5 netter i februar 2016
great location
great location
Skrevet 21 august 2016

Gordon D. fra Storbritannia
Forretningsreisende
Opphold på 4 netter i august 2016
Another nice stay at the Parade
Fast check in , helpful staff, nice large comfy clean room, king size bed, and the Pool is now open again. One thing ...could do with some areas of shade around the pool now that it has been renovated...not much areas to hide from the sun. But great thats its back open
Skrevet 19 august 2016

Ian L. fra Malaysia
Reiste alene
Opphold på én natt i august 2016
One night in Singapore
Great location for easy shopping, food & beverage!
Skrevet 19 august 2016

Hieu T. fra Vietnam
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i august 2016
Good location
Nothing complaint, i can enjoy time there with comfort and free
Skrevet 18 august 2016

Pek C. fra Singapore
Gruppe
Opphold på 2 netter i august 2016
Good location and large rooms
Located in orchard, value for money for a central location. The rooms are large and clean and the staff are attentive to special requests.
Skrevet 18 august 2016

Haris M. fra Indonesia
Småbarnsfamilie
Opphold på 2 netter i mai 2016
Good location
Good location, staff its cool, only no swimming pool that time (renovation)
Skrevet 15 august 2016

Junko F. fra Japan
Familie med store barn
Opphold på 2 netter i august 2016
Great stay
The staff were very nice and accommodating. Gave us an upgrade. Good rooftop pool. Checking in and out was quick. Taxi at 3 AM to the airport was easy. My fourth time staying here.
Skrevet 15 august 2016

Pek C. fra Singapore
Gruppe
Opphold på 2 netter i august 2016
Good location
Clean rooms with connecting rooms. Good for families.
Skrevet 14 august 2016

Alison C. fra Singapore
Par
Opphold på 2 netter i juli 2016
Good location
Location was good but the club facilities was slightly disappointing. The bathroom was small and the bath curtain smells really bad .Hope the management should look into this for rooms like club room standard should be higher.
Skrevet 14 august 2016


1

Velg ditt fordelsprogram

Øverst på toppen av siden, klikk PointsMAX og så får du se en liste over mange populære flyselskaper og fordelsprogrammer å velge fra.

2

Velg et rom med poeng

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen opptil 4900 poeng

Hvert gyldige rom vil vise hvor mange poeng du tjener hvis du bestiller det.

3

Registrer deg og tjen poeng!

  • Medlemsnummer
  • Jeg skal ikke bo på hotellet. Jeg utfører bestillingen for noen andre.

Oppgi medlemsnummer for ditt valgte fordelsprogram ved bestilling. Du tjener antallet poeng vist på tidspunktet for bestilling etter at du har sjekket ut. Så lett er det!

Begynn her og velg ditt foretrukne fordelsprogram: