Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Pacific Cebu Resort

Mactan Island Lapu-Lapu City, Mactan Island (øy), Cebu, Filippinene 6015 (Vis kart)

Reserver nå!

Pacific Cebu Resort Cebu - Lobby Pacific Cebu Resort Cebu - Restaurant Pacific Cebu Resort Cebu - Restaurant Pacific Cebu Resort Cebu - Strand Pacific Cebu Resort Cebu - Strand Pacific Cebu Resort Cebu - Svømmebasseng Pacific Cebu Resort Cebu - Svømmebasseng Pacific Cebu Resort Cebu - Svømmebasseng Pacific Cebu Resort Cebu - Fasiliteter Pacific Cebu Resort Cebu - Spa Pacific Cebu Resort Cebu - Spa Pacific Cebu Resort Cebu - Spa Pacific Cebu Resort Cebu - Fasiliteter Pacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteter Pacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteter Pacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteter
Pacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteter Pacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteter Pacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteter
Sted: Mactan Island (øy) Antall rom: 116

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,5

fra 344 anmeldelser

Verdi for pengene
6,6
Sted
5,7
Ansattes arbeid
7,1
Hotellforhold/renslighet
6,6
Romkomfort/standard
6,8
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (344)
Ronny P. Reiste alene Norway, 15. februar 2014
greit hotell

mat betjening pent sted
8
helt greit opphold men dårligf strand og mye rare regler for å bruke basseng
Willy B. Par Norway, 6. februar 2013
Ok hotell out in nowhere.

Usikkert basseng, grei liten egen strand m forurenset sjø.ikke så langt fral Lapulapu City.
7,3
Hotellet var greit, betjeningen veldig hyggelig og hjelpsomme, menyen var veldig liten og ensformig, ble fort matlei, hotellet passet best for dykkerintresserte. Superhjelpsom sykepleier som gjorde en god jobb for matforgiftet gjest. Stranden var grei men likte ikke sjøen da en måtte gå 4-500 m før vannet gikk over kneene/lårene. Usikker på renheten på sjøen inne ved land pga utsig av vann fra hotellområdet...
Robin H. Par Sweden, 26. desember 2012
öde hotell, rent men lite ensligt

rent, lugnt, trevlig personal
4,7
ok boende, lite öde, bodde bara där en natt innan vi reste vidare
Birger B. Reiste alene Norway, 19. desember 2012
Stille og rolig. Avslappende

Avslappende. stille. Veranda tilknyttet rommet
7,3
Hotellet ligger avsides fra flyplass, kjøpesentre. veiene tilhotellet er dårlige. Avhengig af hotellets transportmiddler for å komme fra hotellet. Lite severdigheter nær hotellet. Bufet står fremme ubeskuttet for dyr. Enkelte meget grisete gjester. Jeg benyttet ikke bufet da fugler og dyr satt i matkoppene og spiste. Fin sjøutsikt, rolige omgivelser. Gjestfrie betjeninger. Rask respons. Noe svak internett. Mat levert fra kjøkken var ok. Hotellets sjåfører var svært hjelpsomme.Ikke vannkoker på rom. Ikke safe på rom. Greit bad med badekar og hånddusj. balkong var et stort pluss.
Maria G. Småbarnsfamilie United States of America, 6. april 2014
It was nice and pleasant

restaurant is open 24 hours, my room was clean and the price was right at that time :)
8
I have nothing to complain. I checked in and was satisfied with the service and was happy with the environment even though there were having their remodeling. The price was affordable and I'm hoping the next time I will come I could still afford it.
Julius A. Familie med store barn Philippines, 31. mars 2014
Satisfied and enjoyed

Great breakfast, nice beach even in low tide you can swim go deeper on the extended warf, nice garden
6,7
Even if our stay was short but were satisfied.I ever we'll get back go back and want to be booked on the Ocean view room next time.
Jason W. Småbarnsfamilie Australia, 28. mars 2014
Great service, buildings and facilities run down

Service
6
Beds are terrible. Main pool needs resurfacing. Tennis and basketball courts need repair. Electric cabling is a serious concern.
Kevin C. Reiste alene Australia, 22. mars 2014
alright

near beach
3,3
poor coffee ,bathroom shower water over floor ,dine food not good ,staffs are good ,far away from mall shopping , area taxi try more money for trip more than meter !
Bevan P. Reiste alene Australia, 21. mars 2014
it was short but quite pleasant

location and the peace and quite
6,7
pleasant although to start with they tried to put us in a less expensive room but once sorted was pleasant . will be nice once fully renovated and that process is still taking place , the only thing is I cant believe they want to charge for frisbbee and volleyball and blow up stuff for pool
Allen B. Småbarnsfamilie Canada, 13. mars 2014
poor quality room and staff

beach, food ok, low cost
4
unexpected extra charges for the room, extreme high cost of wifi internet, difficult accessibility for taxis and high price for hotel cars. beach sand was poor quality and very shallow water to not permit swimming.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Pacific Cebu Resort CebuPacific Cebu Resort Cebu - LobbyPacific Cebu Resort Cebu - RestaurantPacific Cebu Resort Cebu - RestaurantPacific Cebu Resort Cebu - StrandPacific Cebu Resort Cebu - StrandPacific Cebu Resort Cebu - SvømmebassengPacific Cebu Resort Cebu - SvømmebassengPacific Cebu Resort Cebu - SvømmebassengPacific Cebu Resort Cebu - FasiliteterPacific Cebu Resort Cebu - SpaPacific Cebu Resort Cebu - SpaPacific Cebu Resort Cebu - SpaPacific Cebu Resort Cebu - FasiliteterPacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Cebu - Sport og aktiviteter


AS-AGWEB-3B01