Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Pacific Cebu Resort

Suba-basbas, Lapu-lapu City, Mactan, Mactan øy, Filippinene 6015

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Hyggelig

6,5

fra 455 anmeldelser

4 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
6,7
Beliggenhet
5,7
Ansattes arbeid
7,1
Hotellforhold/renslighet
6,7
Romkomfort/standard
6,8
Mat/middag
6,3
Alle anmeldelser (455)
Sorter etter:
Ronny P. Reiste alene Norway, 15. februar 2014
greit hotell

mat betjening pent sted
8
helt greit opphold men dårligf strand og mye rare regler for å bruke basseng
Rapporter denne anmeldelsen
Willy B. Par Norway, 6. februar 2013
Ok hotell out in nowhere.

Usikkert basseng, grei liten egen strand m forurenset sjø.ikke så langt fral Lapulapu City.
7,3
Hotellet var greit, betjeningen veldig hyggelig og hjelpsomme, menyen var veldig liten og ensformig, ble fort matlei, hotellet passet best for dykkerintresserte. Superhjelpsom sykepleier som gjorde en god jobb for matforgiftet gjest. Stranden var grei men likte ikke sjøen da en måtte gå 4-500 m før vannet gikk over kneene/lårene. Usikker på renheten på sjøen inne ved land pga utsig av vann fra hotellområdet...
Rapporter denne anmeldelsen
Robin H. Par Sweden, 26. desember 2012
öde hotell, rent men lite ensligt

rent, lugnt, trevlig personal
4,7
ok boende, lite öde, bodde bara där en natt innan vi reste vidare
Rapporter denne anmeldelsen
Birger B. Reiste alene Norway, 19. desember 2012
Stille og rolig. Avslappende

Avslappende. stille. Veranda tilknyttet rommet
7,3
Hotellet ligger avsides fra flyplass, kjøpesentre. veiene tilhotellet er dårlige. Avhengig af hotellets transportmiddler for å komme fra hotellet. Lite severdigheter nær hotellet. Bufet står fremme ubeskuttet for dyr. Enkelte meget grisete gjester. Jeg benyttet ikke bufet da fugler og dyr satt i matkoppene og spiste. Fin sjøutsikt, rolige omgivelser. Gjestfrie betjeninger. Rask respons. Noe svak internett. Mat levert fra kjøkken var ok. Hotellets sjåfører var svært hjelpsomme.Ikke vannkoker på rom. Ikke safe på rom. Greit bad med badekar og hånddusj. balkong var et stort pluss.
Rapporter denne anmeldelsen
Euna K. Reiste alene South Korea, 25. desember 2015
I'm unsatisfied with front desk staffs.

the view and swimming pool.
5
the front desk staffs were so late and didn't inform me anything.
Rapporter denne anmeldelsen
Franco A. Par Philippines, 5. desember 2015
Pacific Cebu Resort

Cleanliness, staff is friendly, value for the rooms
7,7
it was a good experience, though it is far from the main road, and the parts of the resort are still under construction
Rapporter denne anmeldelsen
Abigail T. Småbarnsfamilie Philippines, 2. november 2015
A beach resort with lush tree grove and greens

Tall trees, swimming pool is nice, wide beach front
7
Great!
Rapporter denne anmeldelsen
Janice P. Småbarnsfamilie Philippines, 1. november 2015
Hallow weekend getaway

Not too crowded, secluded
5,7
Overall, it ws a peaceful stay. I was a bit disappointed about the food options which were limited and the prices of the food were more expensive than the hotels/resorts I have stayed in. I liked how the place was not crowded.
Rapporter denne anmeldelsen
Evgeny L. Par Russia, 28. oktober 2015
Too expensive, old rooms, terrible sea
3,3
Terrible sea, bad location, old room
Rapporter denne anmeldelsen
Victor P. Gruppe Philippines, 23. oktober 2015
A vacation to remember

Ambiance, tranquility and cleanliness
8,7
We really enjoyed our stay at Pacific Cebu Resort. Upon arrival we already knew that our stay here will be comfortable and relax because of the ambiance and tranquility. Employees are very warm. The food is good but a little expensive.
Rapporter denne anmeldelsen
1-4 av 4 anmeldelser
Pacific Cebu Resort Mactan øyPacific Cebu Resort Mactan øy - UtsiktPacific Cebu Resort Mactan øy - StrandPacific Cebu Resort Mactan øy - StrandPacific Cebu Resort Mactan øy - StrandPacific Cebu Resort Mactan øy - SvømmebassengPacific Cebu Resort Mactan øy - SvømmebassengPacific Cebu Resort Mactan øy - SvømmebassengPacific Cebu Resort Mactan øy - SvømmebassengPacific Cebu Resort Mactan øy - Pub/salongPacific Cebu Resort Mactan øy - RestaurantPacific Cebu Resort Mactan øy - RestaurantPacific Cebu Resort Mactan øy - LobbyPacific Cebu Resort Mactan øy - LobbyPacific Cebu Resort Mactan øy - RekreasjonsfasiliteterPacific Cebu Resort Mactan øy - RekreasjonsfasiliteterPacific Cebu Resort Mactan øy - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Mactan øy - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Mactan øy - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Mactan øy - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Mactan øy - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Mactan øy - BarneklubbPacific Cebu Resort Mactan øy - BarneklubbPacific Cebu Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletPacific Cebu Resort Mactan øy - UtsiktPacific Cebu Resort Mactan øy - FasiliteterPacific Cebu Resort Mactan øy - FasiliteterPacific Cebu Resort Mactan øy - Mat og drikkePacific Cebu Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletPacific Cebu Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletPacific Cebu Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletPacific Cebu Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletPacific Cebu Resort Mactan øy - Utsiden av hotelletPacific Cebu Resort Mactan øy - HagePacific Cebu Resort Mactan øy - RekreasjonsfasiliteterPacific Cebu Resort Mactan øy - RekreasjonsfasiliteterPacific Cebu Resort Mactan øy - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Mactan øy - SpaPacific Cebu Resort Mactan øy - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Mactan øy - Sport og aktiviteterPacific Cebu Resort Mactan øy - TreningsromPacific Cebu Resort Mactan øy - RekreasjonsfasiliteterPacific Cebu Resort Mactan øy - UtsiktPacific Cebu Resort Mactan øy - SvømmebassengPacific Cebu Resort Mactan øy - UtsiktPacific Cebu Resort Mactan øy - StrandPacific Cebu Resort Mactan øy - LobbyPacific Cebu Resort Mactan øy - Strand


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C08