eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Palmyra Patong Resort

91/3 Rat-u-thit 200 Pi Road, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Palmyra Patong Resort Phuket - Suiterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom
Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom Palmyra Patong Resort Phuket - Gjesterom
Område Patong Antall rom: 90
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Glimrende

8,1

fra 4617 anmeldelser

Verdi for pengene
8,3
Sted
8,2
Ansattes arbeid
8,3
Hotellforhold/renslighet
8,3
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,6
Alle anmeldelser (4617)
Sorter etter:
Per B. Småbarnsfamilie Sweden, 17. desember 2013
Lugnt och skönt med centralt läge i Patong.

Poolen, personalen och parkeringen.
7,3
Vi tillbringade 3 underbara dagar på hotellet med ett 2-årigt barn, det var toppenbra! Centralt läge men ändå avsides från den trafikerade huvudgatan. Perfekt om man har barn och egen bil, eftersom bilen kan parkeras invid hotellets lobby.
Kristin T. Par Norway, 17. februar 2013
Fint hotel i Patong

Fin beliggenhet
7
Fint hotel med hyggelig betjening og god service, rommet vi hadde var deluxe med utsikt mot bassenget, det rommet vi fikk var stort og fint men noe slitt og gammelt, trenger litt oppussing på rommene,bassenget var koselig og fint men det var litt inneklemt dvs. store bygninger på hver side så det ble fort skygge ved solsengene. Men ellers var det 10 min å gå til stranden 5 min til shopping og restauranger, ca 10-15 min til banglaroad hvor det hektiske nattlivet er, vi mellomlandet på dette hotellet på vei til flyplassen så det ble bare 1 natt på dette hotellet, jeg hadde nok valgt et annet hotel neste gang
Bente J. Par Norway, 16. januar 2013
Fin beliggenhet.

Reint og fint,hyggelig personale ?
7
Hotellet ligg midt i handlestrøket men på samme tid er det stilt og rolig med at det er ca 100 meter fra veien.God mat,Badebassenget ligg midt mellom hotellbygningene så der er ikke mulig for å kunne sole seg hele dagen,men et bra basseng..Ca10minutt gangavstand til stranda..
Erik J. Småbarnsfamilie Norway, 7. mars 2012
mye for pengene

nærme byen, men rolig beligenhet. kjek betjening. god frokost og mat på resturant
7,7
vi hadde noen kjempe kjekke uker på palmyra hotel. det ligger ikke mer en 5-10min gange til stranden og så ligger de så og si mitt i byen. det ligger på en rolig plass, slik at du ikke merker nattelivet i patong. barnene koste seg og vi koste oss. god reingjøring og utskifting av håndklær vær dag. håndklær til stranden fikk du også låne gratis. tur guiden de hadde skaffet oss gode priser på turer. maten var god standard. et lite og rolig hotell der du får mye for pengene.
Erik J. Par Norway, 7. mars 2012
herlig sted med god service

Nærme patong men forsatt stille
7,7
hadde et fint rom helt nede ved bassenget, der vi kunne gå rett ut i bassenget. vi hadde et fint opphold med god service og god mat. hotellet er ikke så stort, så det er rolig på kveldene også. det ligger 5 min fra starnden og 1 min fra hoved gata i patong, så det paset oss veldig bra, men det ligger bare 200 meter fra hoved gata i enden, så du hørere ikke noe av nattelivet.
Karl E. Par Norway, 12. desember 2011
Godt hotell, mye for pengene

Renslig, sentralt, god frokost pene rom
9,7
Dette hotellet var meget bra, vi bodde i den nye fløyen i 3 etg. Vi hadde utsikt til basenget og også til byen. Men i etg 1 og 2 ville det ha vært dårlig utsikt. God frokost og venlig betjening. Noe byggestøy fra nabo bygget. Anbefales. KE
Heidi H. Familie med store barn 30. juni 2011
Rolig beliggenhet i travle Patong

Gangavstand til alt.
9,3
hotellets beliggenhet i patong var meget bra. det var kun få minutter å gå til butikker og restauranter og patong´s travle natteliv. på dagen var det også veldig kort å gå til stranden. kun noen kvartaler unna. hotellet hadde et flott, men lite bassengområde, men for oss gjorde ikke det noe, da vi var for det meste på stranden. frokosten var grei og servicen på hotellet også optimal. vi var alt i alt meget fornøyd med oppholdet. skal du til phuket og har lyst til å bo i patong, anbefaler vi absolutt dette hotellet. særlig hvis du reiser med barn og ikke har lyst til å bo midt oppi alt nattelivet..... dessuten, karon beach er bare en kort taxi tur unna.
Restauranttips: Tiger kjeden har flere restauranter som kan anbefales. God mat, god service og levende musikk. Kam også anbefale hotellets egen restaurant. Bra mat til rimelige priser.
Jafar Z. Småbarnsfamilie Norway, 24. april 2011
Bra hotell

Basseng
7
Bra hotel, fin basseng, ikke vennlige staff, forferdelig frokost, ......., ......, ....
Craig H. Par New Zealand, 22. juli 2014
Palmyra

location, price, breakfast
9,3
Vena L. Gruppe Singapore, 19. juli 2014
Love it!

Friendly staff, comfy room and affordable!
9
My friends and I booked 2 Deluxe rooms by the pool, we love the rooms! It is clean and pretty! There is balcony with 2 wooden chairs; and a small sofa chair right in front of the window inside the room. The room is big enough for 2 to 3 people. The television channels do not have so many choices to choose from but I don't think you will really need the television. The toilet is clean with a big shower head and a separate bathtub, together with the toilet bowl. However, the toilet door is difficult to close/ open and there's no door lock to it. The bed and pillows are kind of dirty so, we have to request to change it. The swimming pool is pretty and clean. The breakfast is nice and good. We recommended the breakfast if you want to head out early as the restaurants outside do not open so early. You may have difficulties in finding places to eat in the early morning unless you don't mind buying food from 7-11 or Family Mart. The staff are friendly and nice. They greeted everyone with smile. They are kind enough to answer any questions you have at the Lobby. They provided transports to anywhere and any entertainment services you want to see/ go. However, their room service can be improved as they take quite some time to get back to us. Like the changing of the bed and pillows, they took around 30 minutes to get back to us. Overall, everything is up to standard and we will most probably head back to the same place when we come back to Phuket. It took around 45 minutes for us to reach from airport but it is near to the Patong Beach, around 15 minutes walk. There is shopping mall and there are many shops around the resort as well. There are many pubs and clubs around too. So, it is highly recommended to everyone.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Palmyra Patong Resort PhuketPalmyra Patong Resort Phuket - SuiteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - GjesteromPalmyra Patong Resort Phuket - SvømmebassengPalmyra Patong Resort Phuket - SvømmebassengPalmyra Patong Resort Phuket - SvømmebassengPalmyra Patong Resort Phuket - SvømmebassengPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - SvømmebassengPalmyra Patong Resort Phuket - SvømmebassengPalmyra Patong Resort Phuket - Utsiden av hotelletPalmyra Patong Resort Phuket - SvømmebassengPalmyra Patong Resort Phuket - SvømmebassengPalmyra Patong Resort Phuket - SvømmebassengPalmyra Patong Resort Phuket - LobbyPalmyra Patong Resort Phuket - RestaurantPalmyra Patong Resort Phuket - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3B06