eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Panglao Island, Bohol, Filippinene 6340 (Vis kart)

Reserver nå!

Panglao Regents Park Bohol - Inne i hotellet Panglao Regents Park Bohol - Svømmebasseng Panglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotellet Panglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotellet Panglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotellet Panglao Regents Park Bohol - Svømmebasseng Panglao Regents Park Bohol - Svømmebasseng Panglao Regents Park Bohol - Lobby Panglao Regents Park Bohol - Gjesterom Panglao Regents Park Bohol - Gjesterom Panglao Regents Park Bohol - Gjesterom Panglao Regents Park Bohol - Buffet Panglao Regents Park Bohol - Restaurant Panglao Regents Park Bohol - Inne i hotellet Panglao Regents Park Bohol - Pub/salong Panglao Regents Park Bohol - Svømmebasseng
Panglao Regents Park Bohol - Pub/salong Panglao Regents Park Bohol - Møterom Panglao Regents Park Bohol - Treningsrom Panglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotellet Panglao Regents Park Bohol - Lobby Panglao Regents Park Bohol - Svømmebasseng Panglao Regents Park Bohol - Inne i hotellet Panglao Regents Park Bohol - Inngang Panglao Regents Park Bohol - Restaurant Panglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotellet Panglao Regents Park Bohol - Buffet Panglao Regents Park Bohol - Restaurant
Område Panglao Island Antall rom: 64

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 1672 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
7,4
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (1672)
Sorter etter:
Rune V. Par Norway, 4. januar 2014
hadde et koselig opphold

basenget, service, nært stranden
9,3
veldig bra, koselig ansatte der altid blide .................................................................................................
Rune V. Reiste alene Norway, 16. juni 2013
flott hotell med stort fint basseng område

beligenhet nær stranda flott basseng
10
fantastisk
Stig F. Reiste alene Norway, 11. januar 2013
Mye hotell for pengene

Rent, god service, Bra bassengområde
8,7
hotellet lå ca 5 min gange fra stranden. det var bra rom med et flott bassengområde. resturanten var ok. manglet wifi på rommene men hadde det i resturanten og rundt bassenget. rolig og bra. kan anbefales
Anja N. Familie med store barn Norway, 27. desember 2012
Nydelig hotell

Stille og rolig med flott beliggenhet.
9,7
Pent og rent hotell. Svært god og hyggelig service. Fint bassengområde. Kort vei til strand og restauranter. Vil absolutt benytte dette hotellet igjen.
Anja N. Familie med store barn Norway, 27. desember 2012
Nydelig hotell med god beliggenhet

Pent og rent. Hjelpsom betjening
9,7
Pent og hyggelig hotell med nydelig bassengområde. Stille og rolig. Kort vei til strand og restauranter.
Arild T. Reiste alene Norway, 2. april 2012
Koselig, mindre hotel med utmerket service.

Flott service på et nytt hotell. Enkle,men funksjonelle rom. Fin uteplass tilknyttet rommet like ved flott swimmingpool
9
nesten nytt hotell med meget hyggelig betjening. ca 10 minutters gange til stranden. kan ogsa bli kjørt med motorsykkel med sidevogn (plass til 2 personer) for 15 pesos mange fine spiseplasser pa stranden. endel puber i nærheten av hotellet. det er hyggelig og avslappende å sitte ute ved swimmingpoolen på hotellet. jeg var meget fornøyd med mitt opphold på panglao regents park
Ole A. Par Norway, 14. juli 2011
Valuta for pengene

Bra renhold og service
7,3
Vi bodde en uke på hotellet. Totalinntrykket er at dette var et meget bra hotell.
Hui C. Reiste alene Taiwan, 8. september 2014
Cheap, Cozy, Friendly staffs

Food, swimming pool, price
10
Very enjoying to stay for the 2 nights
Sharon R. Par Philippines, 7. september 2014
Not good

Pool
3,3
I dont like the place
Melody C. Par Philippines, 4. september 2014
Good

staff, cleanliness, service
8,3
it was good and satisfying, except their cancellation fee for tour were disappointed. because we booked personally and it was an Hour after we decided to cancel it and still they ask for a fee which was 20% of the total payment of the tour.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Panglao Regents Park BoholPanglao Regents Park Bohol - Inne i hotelletPanglao Regents Park Bohol - SvømmebassengPanglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotelletPanglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotelletPanglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotelletPanglao Regents Park Bohol - SvømmebassengPanglao Regents Park Bohol - SvømmebassengPanglao Regents Park Bohol - LobbyPanglao Regents Park Bohol - GjesteromPanglao Regents Park Bohol - GjesteromPanglao Regents Park Bohol - GjesteromPanglao Regents Park Bohol - BuffetPanglao Regents Park Bohol - RestaurantPanglao Regents Park Bohol - Inne i hotelletPanglao Regents Park Bohol - Pub/salongPanglao Regents Park Bohol - SvømmebassengPanglao Regents Park Bohol - Pub/salongPanglao Regents Park Bohol - MøteromPanglao Regents Park Bohol - TreningsromPanglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotelletPanglao Regents Park Bohol - LobbyPanglao Regents Park Bohol - SvømmebassengPanglao Regents Park Bohol - Inne i hotelletPanglao Regents Park Bohol - InngangPanglao Regents Park Bohol - RestaurantPanglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotelletPanglao Regents Park Bohol - BuffetPanglao Regents Park Bohol - RestaurantPanglao Regents Park Bohol - GjesteromPanglao Regents Park Bohol - GjesteromPanglao Regents Park Bohol - Gjesterom


AS-AGWEB-3C07