eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Panglao Island, Bohol, Filippinene 6340 (Vis kart)

Reserver nå!

Panglao Regents Park Bohol - Møterom Panglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotellet Panglao Regents Park Bohol - Buffet Panglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærheten
Område Panglao Island Antall rom: 64

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 1790 anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Sted
7,5
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (1790)
Sorter etter:
Oeystein M. Par Norway, 23. januar 2015
Mye for pengene

Bassenget, rimelig og beliggenhet
9,7
På dette hotellet får du valuta for pengene! Serviceinnstilte og trivelige hotellansatte, og store og rene hotellrom. Stort flott badebasseng og god mat i restauranten. Til opplysning så ligger hotellet 5 minutters gange fra Alona beach. (Noe som jeg mener kanskje kan være positivt, da du får sett litt liv og røre i gatene). Vi anbefaler dette hotellet på det sterkeste!
Steinar W. Gruppe Norway, 30. desember 2014
Bekvemt og greit

Bassenget,betjeningen,klimaanlegg
8
Meget bra, alt fungerte som forventet
Rune V. Par Norway, 4. januar 2014
hadde et koselig opphold

basenget, service, nært stranden
9,3
veldig bra, koselig ansatte der altid blide .................................................................................................
Rune V. Reiste alene Norway, 16. juni 2013
flott hotell med stort fint basseng område

beligenhet nær stranda flott basseng
10
fantastisk
Stig F. Reiste alene Norway, 11. januar 2013
Mye hotell for pengene

Rent, god service, Bra bassengområde
8,7
hotellet lå ca 5 min gange fra stranden. det var bra rom med et flott bassengområde. resturanten var ok. manglet wifi på rommene men hadde det i resturanten og rundt bassenget. rolig og bra. kan anbefales
Anja N. Familie med store barn Norway, 27. desember 2012
Nydelig hotell

Stille og rolig med flott beliggenhet.
9,7
Pent og rent hotell. Svært god og hyggelig service. Fint bassengområde. Kort vei til strand og restauranter. Vil absolutt benytte dette hotellet igjen.
Anja N. Familie med store barn Norway, 27. desember 2012
Nydelig hotell med god beliggenhet

Pent og rent. Hjelpsom betjening
9,7
Pent og hyggelig hotell med nydelig bassengområde. Stille og rolig. Kort vei til strand og restauranter.
Arild T. Reiste alene Norway, 2. april 2012
Koselig, mindre hotel med utmerket service.

Flott service på et nytt hotell. Enkle,men funksjonelle rom. Fin uteplass tilknyttet rommet like ved flott swimmingpool
9
nesten nytt hotell med meget hyggelig betjening. ca 10 minutters gange til stranden. kan ogsa bli kjørt med motorsykkel med sidevogn (plass til 2 personer) for 15 pesos mange fine spiseplasser pa stranden. endel puber i nærheten av hotellet. det er hyggelig og avslappende å sitte ute ved swimmingpoolen på hotellet. jeg var meget fornøyd med mitt opphold på panglao regents park
Ole A. Par Norway, 14. juli 2011
Valuta for pengene

Bra renhold og service
7,3
Vi bodde en uke på hotellet. Totalinntrykket er at dette var et meget bra hotell.
Anthony F. Par United Kingdom, 23. februar 2015
Good location close to the beach walking distance

Staff excellent friendly and helpful. Clean rooms with complimentary coffee and bottled water daily. It's away from the busy Alona beach yet very close to walk to the beach and all the restaurant
7,3
It was very busy due to the high volume of Chinese customers from mainland China during Chinese New Year. If you want peace and tranquility avoid coming to Panglau during the Chinese New Year. The Chinese tourist are very loud, noisy rude and demanding whereas the Koreans and Japanese are well mannered and considerate. First two days had to remind front desk to get room cleaned. Their excuse was that they were very busy even ran out of fresh clean towels. Do not use the hotel laundry it's pricy. On the main road to the beach several laundry shops same day service mega cheap. Lots of good eateries outside the hotel that offer good food at a reasonable price. Wi if hit and miss have to sit outside by balcony to access a very slow internet. Several brownouts so no tv or wifi and no hot water. Its usual in this part of the world to have brownouts but the hotel generator takes over although no tv or internet. The pool is small but adequate size for this hotel. Will not return here as there are several much cheaper and smaller sized hotels close by. This hotel is expensive for what it offers. There are many new bigger hotels nearby that is under construction currently. My advice is book for 1 or 2 nights then look around nearby for a better deal and checkout. Apart from all the above the staff were very good and polite and made up for everything.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Panglao Regents Park BoholPanglao Regents Park Bohol - MøteromPanglao Regents Park Bohol - Utsiden av hotelletPanglao Regents Park Bohol - BuffetPanglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Bohol - Attraksjoner i nærheten


AS-AGWEB-3B07