Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Panglao Regents Park

Ester A. Lim Drive, Tawala, Panglao, Tawala, Panglao-øya, Filippinene 6340 (Vis kart)

Reserver nå!

Panglao Regents Park Panglao-øya - Møterom Panglao Regents Park Panglao-øya - Utsiden av hotellet Panglao Regents Park Panglao-øya - Buffet Panglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærheten Panglao Regents Park Panglao-øya - Svømmebasseng Panglao Regents Park Panglao-øya - Pub/salong Panglao Regents Park Panglao-øya - Svømmebasseng Panglao Regents Park Panglao-øya - Inne i hotellet
Panglao Regents Park Panglao-øya - Restaurant Panglao Regents Park Panglao-øya - Utsiden av hotellet Panglao Regents Park Panglao-øya - Svømmebasseng Panglao Regents Park Panglao-øya - Svømmebasseng Panglao Regents Park Panglao-øya - Svømmebasseng Panglao Regents Park Panglao-øya - Utsiden av hotellet
Område Tawala Antall rom: 64

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 1875
anmeldelser

Verdi for pengene
8,1
Beliggenhet
7,5
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (1875)
Sorter etter:
Ivy L. Småbarnsfamilie Philippines, 28. juni 2015
Best Hotel in alona

mat,god service. Rene Rom .hyggeling folk som jobber her . Anbefaller Dette hitele sterkt
10
this is the best Hotel in panglao
Rapporter denne anmeldelsen
Oeystein M. Par Norway, 23. januar 2015
Mye for pengene

Bassenget, rimelig og beliggenhet
9,7
På dette hotellet får du valuta for pengene! Serviceinnstilte og trivelige hotellansatte, og store og rene hotellrom. Stort flott badebasseng og god mat i restauranten. Til opplysning så ligger hotellet 5 minutters gange fra Alona beach. (Noe som jeg mener kanskje kan være positivt, da du får sett litt liv og røre i gatene). Vi anbefaler dette hotellet på det sterkeste!
Rapporter denne anmeldelsen
Steinar W. Gruppe Norway, 30. desember 2014
Bekvemt og greit

Bassenget,betjeningen,klimaanlegg
8
Meget bra, alt fungerte som forventet
Rapporter denne anmeldelsen
Rune V. Par Norway, 4. januar 2014
hadde et koselig opphold

basenget, service, nært stranden
9,3
veldig bra, koselig ansatte der altid blide .................................................................................................
Rapporter denne anmeldelsen
Rune V. Reiste alene Norway, 16. juni 2013
flott hotell med stort fint basseng område

beligenhet nær stranda flott basseng
10
fantastisk
Rapporter denne anmeldelsen
Stig F. Reiste alene Norway, 11. januar 2013
Mye hotell for pengene

Rent, god service, Bra bassengområde
8,7
hotellet lå ca 5 min gange fra stranden. det var bra rom med et flott bassengområde. resturanten var ok. manglet wifi på rommene men hadde det i resturanten og rundt bassenget. rolig og bra. kan anbefales
Rapporter denne anmeldelsen
Anja N. Familie med store barn Norway, 27. desember 2012
Nydelig hotell

Stille og rolig med flott beliggenhet.
9,7
Pent og rent hotell. Svært god og hyggelig service. Fint bassengområde. Kort vei til strand og restauranter. Vil absolutt benytte dette hotellet igjen.
Rapporter denne anmeldelsen
Anja N. Familie med store barn Norway, 27. desember 2012
Nydelig hotell med god beliggenhet

Pent og rent. Hjelpsom betjening
9,7
Pent og hyggelig hotell med nydelig bassengområde. Stille og rolig. Kort vei til strand og restauranter.
Rapporter denne anmeldelsen
Arild T. Reiste alene Norway, 2. april 2012
Koselig, mindre hotel med utmerket service.

Flott service på et nytt hotell. Enkle,men funksjonelle rom. Fin uteplass tilknyttet rommet like ved flott swimmingpool
9
nesten nytt hotell med meget hyggelig betjening. ca 10 minutters gange til stranden. kan ogsa bli kjørt med motorsykkel med sidevogn (plass til 2 personer) for 15 pesos mange fine spiseplasser pa stranden. endel puber i nærheten av hotellet. det er hyggelig og avslappende å sitte ute ved swimmingpoolen på hotellet. jeg var meget fornøyd med mitt opphold på panglao regents park
Rapporter denne anmeldelsen
Ole A. Par Norway, 14. juli 2011
Valuta for pengene

Bra renhold og service
7,3
Vi bodde en uke på hotellet. Totalinntrykket er at dette var et meget bra hotell.
Rapporter denne anmeldelsen

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Panglao Regents Park Panglao-øyaPanglao Regents Park Panglao-øya - MøteromPanglao Regents Park Panglao-øya - Utsiden av hotelletPanglao Regents Park Panglao-øya - BuffetPanglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Panglao-øya - Attraksjoner i nærhetenPanglao Regents Park Panglao-øya - SvømmebassengPanglao Regents Park Panglao-øya - Pub/salongPanglao Regents Park Panglao-øya - SvømmebassengPanglao Regents Park Panglao-øya - Inne i hotelletPanglao Regents Park Panglao-øya - RestaurantPanglao Regents Park Panglao-øya - Utsiden av hotelletPanglao Regents Park Panglao-øya - SvømmebassengPanglao Regents Park Panglao-øya - SvømmebassengPanglao Regents Park Panglao-øya - SvømmebassengPanglao Regents Park Panglao-øya - Utsiden av hotellet

Kundeanmeldelser - Panglao Regents Park, Panglao-øya

Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3B05