Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Park Hill Hotel Mactan

Matumbo Road Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan, Mactan øy, Filippinene 6015

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Bra

7,0

fra 835 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,6
Beliggenhet
7,9
Ansattes arbeid
6,8
Hotellforhold/renslighet
6,6
Romkomfort/standard
7,3
Mat/middag
5,8
Alle anmeldelser (835)
Sorter etter:
Finn V. Reiste alene Norway, 26. januar 2013
Rent og ordentlig overalt- God og hyggelig Service

Nær Flyplassen,Hyggelige folk i Resepsjon og Service -Matpakke smurt.
9,3
Kom dit sent og ble anvist av hyggelig Resepsjonist. Pickoloen var helt ok og hjelpsom og meget hyggelig. Bra rimelig Hotell Vil ikke skryte formye det kan være fullt neste gang jeg kommer!
Tips: Fikk for liten tid da jeg kom sent og måtte ta fly kl 04 morgen Men det lå sentralt til, og jeg kunne tenkt meg å "Gå på Byn! Meget Rimelig Bra Hotell. Matpakken jeg fikk var rimelig god!
Rapporter denne anmeldelsen
Rune A. Reiste alene Norway, 31. oktober 2011
bra hotell med hyggelig betjening :)

service
7,7
Jeg ankom sent på kvelden og ble møtt av hyggelige mennesker og rommet var upåklagelig. Helt topp etter en lang fly reise :)
Rapporter denne anmeldelsen
Douglas E. Par United States of America, 5. februar 2016
Simple

Simple clean nice bathroom
10
Superlative perfect for a layover
Rapporter denne anmeldelsen
Hug M. Par Switzerland, 26. desember 2015
2 Star hotel

Price, close to the airport, bed
5,3
Good for one overnight stay after a long jurney
Rapporter denne anmeldelsen
Elaine D. Reiste alene Philippines, 24. desember 2015
Very good transient hotel

location, staff, comfort
9,7
i stayed here to stay overnight for my early flight the next day. really fast check-in even if i arrived past midnight. they even hailed a cab for going to the airport.
Rapporter denne anmeldelsen
Dylanna B. Reiste alene Philippines, 22. november 2015
pleasant 8 hour stay

Location, language, staff
8,7
I like how quick on their feet the staff was to help me find a taxi. I stayed for a brief period just to wait overnight for my 6am flight. Location is great. It's super close to the airport.
Rapporter denne anmeldelsen
Richard S. Par Philippines, 21. november 2015
More like a motel. No soap. Dirty.
5
Not good. Toilet flash is broken. No toiletries.
Rapporter denne anmeldelsen
Meneleo M. Par United States of America, 8. november 2015
close to airport

clean room, clean hotel, close to airport
8,3
Not close to night life and no lights on the streets when walking to get drinks and food. No access to pedestrian for walking safe. Small road which shares with transportation.
Rapporter denne anmeldelsen
Chien C. Reiste alene United States of America, 23. oktober 2015
Great location for a short stay close to the airpo

Location, quiet, walk to airport
6,7
Rapporter denne anmeldelsen
Angelo B. Par Philippines, 15. oktober 2015
Good

Good
6
Good
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
Park Hill Hotel Mactan Mactan øyPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - OmgivelserPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - OmgivelserPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - Utsiden av hotelletPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - Utsiden av hotelletPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - Utsiden av hotelletPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - ResepsjonPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - LobbyPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - GjesteromPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - GjesteromPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - GjesteromPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - GjesteromPark Hill Hotel Mactan Mactan øy - Gjesterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3C04