Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Park Hotel Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet Park Hotel Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet Park Hotel Hong Kong Hongkong - Resepsjon Park Hotel Hong Kong Hongkong - Resepsjon Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salong Park Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salong Park Hotel Hong Kong Hongkong - Møterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Dansesal
Park Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salong Park Hotel Hong Kong Hongkong - Restaurant Park Hotel Hong Kong Hongkong - Treningsrom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Buffet Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Utsiden av hotellet Park Hotel Hong Kong Hongkong - Møterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Buffet Park Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 347
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 4396
anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (4396)
Sorter etter:
Tore K. Par Norway, 7. februar 2011
Komfortabelt hotell - bra beliggenhet i Kowloon

Ingen trafikkstøy, relativt romslig rom, gode senger, to lenestoler - svært vanlig med kun en også i tomannsrom, hyggelig betjening.
8,7
Vårt formål med oppholdet var å besøke vår sønn, som jobber i Hong Kong - og bor i Kowloon - og å utforske HK med tilliggende områder - "Outer Islands" og New Territories omliggende . Hotellet lå relativt nær Hung Hom togstasjonen, hvor han bor - gangavstand ca. 15 minutter. Vi gikk også ned til strandpromenaden på Kowloon-siden - og til Star Ferry-piren. Beliggenheten er spesielt bra med tanke på å utforske Kowloon til fots. Ellers er taxi billig i HK - og alltid lett å oppdrive, så vi foretrakk oftest taxi når vi skulle til/fra HK Island. Det finnes også mange gode spisesteder innenfor gangavstand. Etter som vi tilbrakte 10 døgn i HK rakk vi å se og oppleve mye - med Park Hotell som en utmerket base.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Lantau/Big Buddha/taubanen, Stanley (HK sydside - hyggelig "badeby", fine strender), Outer Islands, tur til Macau med hurtigbåt - ca. 1 time - med en overnatting. Bestill gjerne suite på Grand Hyatt - god pakkepris for suite (65 m2), frokost og det fantastiske showet "Dancing Water".
Truls D. Familie med store barn Norway, 12. januar 2010
Park Hotel Hong Kong

Flott hotel
9,3
Flott sentralt , billigt hotell , mye for pengene Flott service fra de ansatte . Vi var 8 stk som var veldigt fornøyd med oppholdet
Chrislyn T. Gruppe Singapore, 24. juli 2015
Flexibility

cleaniless, comfort and location
7
The staff should have flexibility to allow guests to have late check. Having connecting room when 1 room was check out the housekeeping came in around 12plus as could hear from the other room when the staff being say that its fully book thus only 1 room can have late check out but why the housekeeping came in so late to tidy the room when its being say the hotel is FULLY book
Ahmad B. Familie med store barn Indonesia, 24. juli 2015
very good hotel. staff are excellent

location, cleanliness andnice staff
8,3
good
Hardiyanto T. Par Indonesia, 23. juli 2015
I suggest not to take any breakfast. It sucks!

The room is clean, tidy and small. Not what i expect from the internet photos. They are more smaller in real life.
6
Bored. Dont have any good comment about it. I really hate the staff in breakfast area. They dont have any manner with asian people. Especially when you ask for scrambled egg. His face is like zombie. No smile, no nothing like a robot.
Abdul H. Foretningsreisende Sri Lanka, 23. juli 2015
Always stay here

Internet, Location and room size
8
Good room enjoyed our stay close to shops and free internet... always stay here..
Ma J. Gruppe Philippines, 19. juli 2015
Good location and room size

Location, Room Size (bigger than other HK hotels of the same class), Friendly Staff
8,3
Location was great, in the heart of TST, near Granville and Nathan Road. Lots of good restaurants along the street, Rosary Church was 2 blocks away, and the room size was relatively bigger than other hotels in the same class. Definitely a reliable choice.
Budiono I. Småbarnsfamilie Indonesia, 17. juli 2015
good location

lend a smartphone for travel around hongkong. the location is very good to get to famous places around hongkong. the night at the hotel and the sleep is very good. i had a very good monent at park hot
8
Ladislao T. Foretningsreisende Philippines, 16. juli 2015
Very good

Nice location, good food, Good Service!
9
It was a very comfortable stay everything is within reach.
Veronica P. Småbarnsfamilie Philippines, 14. juli 2015
Good value for money

Location , price and room size
6,7
Good value for money

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Park Hotel Hong Kong HongkongPark Hotel Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletPark Hotel Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletPark Hotel Hong Kong Hongkong - ResepsjonPark Hotel Hong Kong Hongkong - ResepsjonPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salongPark Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salongPark Hotel Hong Kong Hongkong - MøteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - DansesalPark Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salongPark Hotel Hong Kong Hongkong - RestaurantPark Hotel Hong Kong Hongkong - TreningsromPark Hotel Hong Kong Hongkong - BuffetPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - Utsiden av hotelletPark Hotel Hong Kong Hongkong - MøteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - BuffetPark Hotel Hong Kong Hongkong - LobbyPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - MøteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - Kaffebar/kaféPark Hotel Hong Kong Hongkong - Fasiliteter


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A08