Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Park Hotel Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet Park Hotel Hong Kong Hongkong - Inne i hotellet Park Hotel Hong Kong Hongkong - Resepsjon Park Hotel Hong Kong Hongkong - Resepsjon Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salong Park Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salong Park Hotel Hong Kong Hongkong - Møterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Dansesal
Park Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salong Park Hotel Hong Kong Hongkong - Restaurant Park Hotel Hong Kong Hongkong - Treningsrom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Buffet Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Utsiden av hotellet Park Hotel Hong Kong Hongkong - Møterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Buffet Park Hotel Hong Kong Hongkong - Lobby Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom Park Hotel Hong Kong Hongkong - Gjesterom
Område Tsim Sha Tsui Antall rom: 347
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 4362
anmeldelser

Verdi for pengene
7,7
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
8,0
Hotellforhold/renslighet
8,2
Romkomfort/standard
8,1
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (4362)
Sorter etter:
Tore K. Par Norway, 7. februar 2011
Komfortabelt hotell - bra beliggenhet i Kowloon

Ingen trafikkstøy, relativt romslig rom, gode senger, to lenestoler - svært vanlig med kun en også i tomannsrom, hyggelig betjening.
8,7
Vårt formål med oppholdet var å besøke vår sønn, som jobber i Hong Kong - og bor i Kowloon - og å utforske HK med tilliggende områder - "Outer Islands" og New Territories omliggende . Hotellet lå relativt nær Hung Hom togstasjonen, hvor han bor - gangavstand ca. 15 minutter. Vi gikk også ned til strandpromenaden på Kowloon-siden - og til Star Ferry-piren. Beliggenheten er spesielt bra med tanke på å utforske Kowloon til fots. Ellers er taxi billig i HK - og alltid lett å oppdrive, så vi foretrakk oftest taxi når vi skulle til/fra HK Island. Det finnes også mange gode spisesteder innenfor gangavstand. Etter som vi tilbrakte 10 døgn i HK rakk vi å se og oppleve mye - med Park Hotell som en utmerket base.
Tips om sightseeing/attraksjoner: Lantau/Big Buddha/taubanen, Stanley (HK sydside - hyggelig "badeby", fine strender), Outer Islands, tur til Macau med hurtigbåt - ca. 1 time - med en overnatting. Bestill gjerne suite på Grand Hyatt - god pakkepris for suite (65 m2), frokost og det fantastiske showet "Dancing Water".
Truls D. Familie med store barn Norway, 12. januar 2010
Park Hotel Hong Kong

Flott hotel
9,3
Flott sentralt , billigt hotell , mye for pengene Flott service fra de ansatte . Vi var 8 stk som var veldigt fornøyd med oppholdet
Casandra L. Familie med store barn Singapore, 6. juli 2015
Great location and big clean room

Big room and toilet, clean and comfortable bed and carpet, convenient location in Tsim Sha Tsui
8,3
Check in and out was fast. Chamber maid service was good. Clean bathroom and carpet everyday. Room was big for HK standard. MTR is about 10mins walk away with many shops and eateries. Airport express shuttle bus stops right in front of the hotel. Very convenient especially when we needed to transport 5 bags of luggages. Hotel staff was friendly and helpful.
Teodoro L. Familie med store barn Philippines, 6. juli 2015
Well worth the repeat stay

Friendly staff, good service and reliable wifi and handy phone
8,7
It was a very good stay for us. Our first time stay was cut short due to a pressing emergency back home. The hotel graciously gave us a refund after commiserating with our situation. We fulfilled our promise to come back and this we did for a 4-day stay. The service was very good and staff all friendly and helpful. Rooms are big and clean. Housekeeping does a very good job. Small amenities all complete from toiletries to slippers to complimentary water but what takes the cake is the free use of handy phone. Really came in very useful. Definitely will go back again for our next trip.
Joyce M. Småbarnsfamilie United States of America, 6. juli 2015
Good location , spacious room, friendly staff

Clean, good location and comfy mattress and afforable
7,7
Good
Tan W. Par Singapore, 5. juli 2015
Great service

Near the MTR, Complimentary phone, Spacious
9,7
We got a free upgrade to the Premier room and it was spacious for Hong Kong standards. My mum and I like the phone that they provide so we can get free tethering of Internet and international calls when we explore Hong Kong. There was no need to get a local data card at all. It is really near the MTR and I'm glad I chose this hotel.
Sophia W. Par Canada, 4. juli 2015
Good hotel

Location! Shopping is just Nxt door! Love it!
7,7
Was okay. The AC was too cold. The mini fridge was not cool enough to store food. The curtain by my bed has a gap and blind me every morning.
Paul J. Reiste alene Philippines, 4. juli 2015
Comfortable, clean safe

Location comfort and service
9,7
Very comfortable and clean
Ngoh K. Reiste alene Singapore, 2. juli 2015
Good location, clean hotel, nice staffs

Value for money, location and location
9,3
Love it, room is clean and big.
Kalpesh K. Foretningsreisende India, 30. juni 2015
Staff is not good,also no veg food.bad beds.

Cleanliness,location
4
Stay was bad.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Park Hotel Hong Kong HongkongPark Hotel Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletPark Hotel Hong Kong Hongkong - Inne i hotelletPark Hotel Hong Kong Hongkong - ResepsjonPark Hotel Hong Kong Hongkong - ResepsjonPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salongPark Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salongPark Hotel Hong Kong Hongkong - MøteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - DansesalPark Hotel Hong Kong Hongkong - Pub/salongPark Hotel Hong Kong Hongkong - RestaurantPark Hotel Hong Kong Hongkong - TreningsromPark Hotel Hong Kong Hongkong - BuffetPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - Utsiden av hotelletPark Hotel Hong Kong Hongkong - MøteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - BuffetPark Hotel Hong Kong Hongkong - LobbyPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - GjesteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - MøteromPark Hotel Hong Kong Hongkong - Kaffebar/kaféPark Hotel Hong Kong Hongkong - Fasiliteter


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensleder innenfor nettbasert reise og tilknyttede tjenester.

SG-AGWEB-6A04