Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Alexanderplatz 7, Mitte, Berlin, Tyskland 10178

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 512 anmeldelser

19 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,4
Beliggenhet
9,2
Ansattes arbeid
7,4
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
6,9
Alle anmeldelser (512)
Sorter etter:
Amanda A. Par Norway, 2. mai 2016
Perfekt lokasjon
6,3
Flott hotell med en enda flottere beliggenhet! Skal definitivt bo der neste gang jeg skal til Berlin.
Rapporter denne anmeldelsen
Klara S. Par Norway, 28. april 2016
Følte veldig på at dette er en trafikkmaskin.
4,3
10 euro for 1 døgn med Internett er for dårlig. Ingen vannkoker/kaffemaskineller event kaffe i resepsjonen.
Rapporter denne anmeldelsen
Britt L. Par Norway, 25. april 2016
Oppsummering
6,3
For små puter , rommet var bra, men synes litt ubekvemt at bad/wc var et eget rom
Rapporter denne anmeldelsen
Roy-Even S. Gruppe Norway, 17. september 2015
Topp

Bra plassering, trivelig betjening og fine rom.
9,7
Rapporter denne anmeldelsen
Camilla R. Reiste alene Norway, 14. august 2015
Mye for pengene

Beliggenheten, utsikten og servicen
9
Fantastisk. Meget hyggelig betjening, rene og praktiske rom og ideell beliggenhet. Super utsikt om man er heldig å få et rom høyt oppe.
Rapporter denne anmeldelsen
Maria T. Par Norway, 7. juni 2015
Topp beliggenhet, Fine rom, men middels service

beliggenheten
6,3
Hotellet har helt perfekt beligggenhet i forhold til å komme seg rundt og å være midt i smørøyet i Berlin. Men vi opplevde noe dårlig service da vasken på rommet var tett noe vi sa ifra omm flere ganger uten at det ble gjort noe med det. Prisen var også ganske stiv den helga, så følte ikke at standarden sto til prisen. I tillegg å ta 4 euro for 'roof top terrace' som i bunn og grunn er ett utkikkspunkt på toppen av hotellet (ikke noe roof top terrace i den forstand vi hadde forventet oss, med bar og god stemning)syntes vi var en rip off.
Rapporter denne anmeldelsen
Tove H. Forretningsreisende Norway, 21. januar 2015
kommer tilbake her☺

god dyne...sentralt...god service
8,7
Helt toppers
Rapporter denne anmeldelsen
Sven M. Par Norway, 30. november 2014
Meget sentralt og bra hotell

God utsikt. Meget sentralt, flere butikker i nærheten. Kjempe god utsikt. God frokost og lyse fine rom.
9,7
Meget bra! God utsikt fra rommet vårt i 26 etasje. Flere store kjøpesenter i nærheten. Kan anbefales.
Rapporter denne anmeldelsen
Cato I. Gruppe Norway, 16. november 2014
Park inn

Service i resepsjon, frokost, pub
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Per M. Gruppe Norway, 7. september 2014
Pmj

Bra
8,7
Bra
Rapporter denne anmeldelsen
1-10 av 19 anmeldelser
Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz BerlinPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - UtsiktPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - LobbyPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - GjesteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - GjesteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - GjesteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - GjesteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - GjesteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - GjesteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - GjesteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - GjesteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - GjesteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - BadPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - Pub/salongPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RekreasjonsfasiliteterPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RekreasjonsfasiliteterPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - Pub/salongPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RekreasjonsfasiliteterPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - MøteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - MøteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - DansesalPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - MøteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - RestaurantPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - MøteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - MøteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - MøteromPark Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Berlin - Balkong/terasse


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3A04