eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Park Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Bad Park Lane Hotel Hongkong - Suiterom Park Lane Hotel Hongkong - Direktørsalong Park Lane Hotel Hongkong - Pub/salong Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Treningsrom
Park Lane Hotel Hongkong - Treningsrom Park Lane Hotel Hongkong - Dansesal Park Lane Hotel Hongkong - Inne i hotellet Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Lobby Park Lane Hotel Hongkong - Lobby Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Treningsrom Park Lane Hotel Hongkong - Forretningssenter
Område Causeway Bay Antall rom: 826
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 628 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
9,1
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (628)
Sorter etter:
Per G. Foretningsreisende Norway, 10. mars 2011
Sentralt Hotell

Beliggenhet
5,7
rommene trenger virkelig en oppussing. fjernkontroll til tv virket ikke så her var det kun mulig å se en kanal på tv. felles arealer ser flott ut men det er langt fra et 5 stjerners hotell. enkelete av betjeningen i resepsjonen kan nok trenge et smile kurs.
Per G. Foretningsreisende Norway, 8. mars 2011
Brukbart hotell men ikke et 5-stjerners hotell

Veldig bra beliggenhet
6
Hotellet er under oppussing noe som trenges, felles arealer ser veldig bra ut men rommene trenger oppussing.Beliggenheten er veldig bra. Hotellet er for tiden absolutt ikke et 5- stjerners hotell og ombyggingen som foregår er selvsagt nødvendig, men det er til tider noe forstyrrende.Rommet bar preg av en underlig lukt
Shoppingtips: Ikea ligger i under etasjen på dette hotellet og det er veldig gode men relativt dyre butikker i området.
Per G. Foretningsreisende Norway, 3. mars 2011
Greit Hotell

Beliggenhet
6
hotellet er under oppussing noe som nødvendig spesiellt hotell rommene trenger en opgradering. under de 14 dager jeg har bodd i hong kong har jeg bodd på dette hotellet 3 ganger regelrett mest grunnet beliggenheten som er veldig grei. du finner alt du trenger rett rundt hjørnet av dette hotellet, samt victoria park som ligger rett over gaten.
Kah H. Foretningsreisende Singapore, 20. oktober 2014
Good location

Location, location, location
8
Good stay
Lai F. Reiste alene Hong Kong, 20. oktober 2014
Shopping Hotel

Home feel, shopping spree, good food
8
When I am in Hong Kong, I only stay at this hotel, it's like my second home.
Ryan C. Familie med store barn Philippines, 19. oktober 2014
very good

location
8
very good
Nico H. Småbarnsfamilie Indonesia, 12. oktober 2014
Location wise is good

Closes to mrt
6
Was good
Lai F. Par Hong Kong, 11. oktober 2014
Second home

Shopping area, Restaurants, Professional Staff
8,3
It is our second home in Hong Kong. Every time we visit Hong Kong we stay at the same hotel.
Siok C. Gruppe Singapore, 6. oktober 2014
'Occupy Cimfortabky'

The location is good. Hotel front line staff is efficient. They can provide alternative very quickly when there was no two single sharing room.
7,7
The stay has been good despite the situation in Hong Kong. .
Michael C. Familie med store barn Philippines, 6. oktober 2014
Convenience

Big rooms
9,7
Friendly staff nice rooms

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Park Lane Hotel HongkongPark Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - BadPark Lane Hotel Hongkong - SuiteromPark Lane Hotel Hongkong - DirektørsalongPark Lane Hotel Hongkong - Pub/salongPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - DansesalPark Lane Hotel Hongkong - Inne i hotelletPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - LobbyPark Lane Hotel Hongkong - LobbyPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - ForretningssenterPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - MøteromPark Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletPark Lane Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféPark Lane Hotel Hongkong - Pub/salongPark Lane Hotel Hongkong - BadPark Lane Hotel Hongkong - BadPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3A06