eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Park Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Bad Park Lane Hotel Hongkong - Suiterom Park Lane Hotel Hongkong - Direktørsalong Park Lane Hotel Hongkong - Pub/salong Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Treningsrom
Park Lane Hotel Hongkong - Treningsrom Park Lane Hotel Hongkong - Dansesal Park Lane Hotel Hongkong - Inne i hotellet Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Lobby Park Lane Hotel Hongkong - Lobby Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Treningsrom Park Lane Hotel Hongkong - Forretningssenter
Område Causeway Bay Antall rom: 826
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

8,0

fra 677 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
9,1
Ansattes arbeid
7,9
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
8,0
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (677)
Sorter etter:
Per G. Foretningsreisende Norway, 10. mars 2011
Sentralt Hotell

Beliggenhet
5,7
rommene trenger virkelig en oppussing. fjernkontroll til tv virket ikke så her var det kun mulig å se en kanal på tv. felles arealer ser flott ut men det er langt fra et 5 stjerners hotell. enkelete av betjeningen i resepsjonen kan nok trenge et smile kurs.
Per G. Foretningsreisende Norway, 8. mars 2011
Brukbart hotell men ikke et 5-stjerners hotell

Veldig bra beliggenhet
6
Hotellet er under oppussing noe som trenges, felles arealer ser veldig bra ut men rommene trenger oppussing.Beliggenheten er veldig bra. Hotellet er for tiden absolutt ikke et 5- stjerners hotell og ombyggingen som foregår er selvsagt nødvendig, men det er til tider noe forstyrrende.Rommet bar preg av en underlig lukt
Shoppingtips: Ikea ligger i under etasjen på dette hotellet og det er veldig gode men relativt dyre butikker i området.
Per G. Foretningsreisende Norway, 3. mars 2011
Greit Hotell

Beliggenhet
6
hotellet er under oppussing noe som nødvendig spesiellt hotell rommene trenger en opgradering. under de 14 dager jeg har bodd i hong kong har jeg bodd på dette hotellet 3 ganger regelrett mest grunnet beliggenheten som er veldig grei. du finner alt du trenger rett rundt hjørnet av dette hotellet, samt victoria park som ligger rett over gaten.
Gary G. Foretningsreisende United States of America, 14. desember 2014
Well maintained landmark hotel

location, accessibility, and top shopping area - Causeway Bay
9,7
excellant
Michael P. Foretningsreisende United States of America, 11. desember 2014
Walking distance from MTR and Times Square

Location, view, ammenties
9,3
This is my first stay in Causeway Bay. I chose it for the Harbor View which was nice. They upgraded me to club level for a fee, but not sure I will upgrdae to club next time. Club level was adequate. Room size was large for HK standards. It's right near Victoria Park and lots of shopping. One block away from MTR. Shares a building with shops and movie theater. 2 blocks away from Times Square. Tried the rooftop patio lounge for food and drink and that was nice.
Chaya H. Familie med store barn Thailand, 7. desember 2014
nice stay

location. cleanliness. nice staff
8
Comfortable but got room near elevator which is a little bit noisy
Selina G. Småbarnsfamilie Singapore, 5. desember 2014
Next time still will stay park lane hotel

Clean, near mrt , nice staff
8,7
Nice clean
Denise T. Småbarnsfamilie Malaysia, 1. desember 2014
Location

Location, clean, foods
9
The hotel is conveniently located near the shopping area and MTR station, make it easy to go around. The room is comfortable and staffs are friendly. Great place to stay. Walking distance to everything. It is a nice choice especially if you are in the city for just a few nights.
Vernon G. Par Philippines, 30. november 2014
Great Location

Location, Room Comfort, Easy Access
8,7
The location is really great. Walking distance to everything. It is a nice choice especially if you are in the city for just a few nights.
Darren C. Reiste alene Singapore, 30. november 2014
Not worth the money I paid

Location
6,3
I was actually asking for high floor with slightly late check out prior to my arrival - none of these were fulfilled. I even have to paid HKD100 for the gym usage. Nonetheless, generally the hotel is fine if you don't expect fantastic service.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Park Lane Hotel HongkongPark Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - BadPark Lane Hotel Hongkong - SuiteromPark Lane Hotel Hongkong - DirektørsalongPark Lane Hotel Hongkong - Pub/salongPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - DansesalPark Lane Hotel Hongkong - Inne i hotelletPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - LobbyPark Lane Hotel Hongkong - LobbyPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - ForretningssenterPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - MøteromPark Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletPark Lane Hotel Hongkong - Kaffebar/kaféPark Lane Hotel Hongkong - Pub/salongPark Lane Hotel Hongkong - BadPark Lane Hotel Hongkong - BadPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - Gjesterom


AS-AGWEB-3A02