eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Park Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Bad Park Lane Hotel Hongkong - Suiterom Park Lane Hotel Hongkong - Direktørsalong Park Lane Hotel Hongkong - Inne i hotellet Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Treningsrom
Park Lane Hotel Hongkong - Treningsrom Park Lane Hotel Hongkong - Dansesal Park Lane Hotel Hongkong - Inne i hotellet Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Lobby Park Lane Hotel Hongkong - Lobby Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Treningsrom Park Lane Hotel Hongkong - Forretningssenter
Område Causeway Bay Antall rom: 826
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 543 anmeldelser

Verdi for pengene
7,3
Sted
9,1
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (543)
Sorter etter:
Per G. Foretningsreisende Norway, 10. mars 2011
Sentralt Hotell

Beliggenhet
5,7
rommene trenger virkelig en oppussing. fjernkontroll til tv virket ikke så her var det kun mulig å se en kanal på tv. felles arealer ser flott ut men det er langt fra et 5 stjerners hotell. enkelete av betjeningen i resepsjonen kan nok trenge et smile kurs.
Per G. Foretningsreisende Norway, 8. mars 2011
Brukbart hotell men ikke et 5-stjerners hotell

Veldig bra beliggenhet
6
Hotellet er under oppussing noe som trenges, felles arealer ser veldig bra ut men rommene trenger oppussing.Beliggenheten er veldig bra. Hotellet er for tiden absolutt ikke et 5- stjerners hotell og ombyggingen som foregår er selvsagt nødvendig, men det er til tider noe forstyrrende.Rommet bar preg av en underlig lukt
Shoppingtips: Ikea ligger i under etasjen på dette hotellet og det er veldig gode men relativt dyre butikker i området.
Per G. Foretningsreisende Norway, 3. mars 2011
Greit Hotell

Beliggenhet
6
hotellet er under oppussing noe som nødvendig spesiellt hotell rommene trenger en opgradering. under de 14 dager jeg har bodd i hong kong har jeg bodd på dette hotellet 3 ganger regelrett mest grunnet beliggenheten som er veldig grei. du finner alt du trenger rett rundt hjørnet av dette hotellet, samt victoria park som ligger rett over gaten.
Jessica S. Par Philippines, 20. juli 2014
Average hotel

Location is commendable for this hotel, near Causeway Bay station. Other than that, not much else.
6,3
Eugene T. Gruppe United Kingdom, 15. juli 2014
Great to house all 3 of us

Allow extra bed for older kid; friendly and efficient; right next to Victoria Park for morning jog
7,3
For a hotel in Causeway, they're thoughtful to allow you to add an extra bed (still very roomy). Not too many hotel do that in HK.
Mary C. Reiste alene Philippines, 13. juli 2014
ok

near shopping area, convenient, nice
7,3
not bad
Janet C. Gruppe Philippines, 13. juli 2014
Convenient location

efficient service, close to shopping areas, easy access to public transport
8,3
The hotel room door had opening issues but was addressed properly by their maintenance staff. Hotel room was clean every time we would come back for a short rest.
Rochelle S. Par Philippines, 13. juli 2014
comfortable

close to shopping, near restaurants, easy access to public transport
9
wery comfortable and clean.
Wei M. Reiste alene Singapore, 6. juli 2014
Convenient and ideally located

Ideal location. Clean. Spacious
8
Zanny L. Gruppe Malaysia, 4. juli 2014
Unpleasant, hotel was rundown & carpets stinks.

Location, accessibility, landmark.
4
It was unpleasant and the hotel is really run down. It was not brought to my attention when I book with agoda that we need to pay additional fee to use the gym. In the booking details, it wasn't stated that gym is not inclusive at all. The hotel is very noisy as the have large prc crowd coming in and out as the hotel is located strategically in the city.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Park Lane Hotel HongkongPark Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - BadPark Lane Hotel Hongkong - SuiteromPark Lane Hotel Hongkong - DirektørsalongPark Lane Hotel Hongkong - Inne i hotelletPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - DansesalPark Lane Hotel Hongkong - Inne i hotelletPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - LobbyPark Lane Hotel Hongkong - LobbyPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - ForretningssenterPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - MøteromPark Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3B02