Min konto (innsjekking)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Park Lane Hotel

310 Gloucester Road, Causeway Bay, Hongkong (Vis kart)

Reserver nå!

Park Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Bad Park Lane Hotel Hongkong - Suiterom Park Lane Hotel Hongkong - Direktørsalong Park Lane Hotel Hongkong - Inne i hotellet Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Buffet Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant Park Lane Hotel Hongkong - Restaurant
Park Lane Hotel Hongkong - Treningsrom Park Lane Hotel Hongkong - Treningsrom Park Lane Hotel Hongkong - Møterom Park Lane Hotel Hongkong - Møterom Park Lane Hotel Hongkong - Dansesal Park Lane Hotel Hongkong - Inne i hotellet Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Lobby Park Lane Hotel Hongkong - Lobby Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom Park Lane Hotel Hongkong - Gjesterom
Sted: Causeway Bay Antall rom: 819
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 468 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Sted
9,0
Ansattes arbeid
7,8
Hotellforhold/renslighet
8,0
Romkomfort/standard
7,9
Mat/middag
7,4
Alle anmeldelser (468)
Per G. Foretningsreisende Norway, 10. mars 2011
Sentralt Hotell

Beliggenhet
5,7
rommene trenger virkelig en oppussing. fjernkontroll til tv virket ikke så her var det kun mulig å se en kanal på tv. felles arealer ser flott ut men det er langt fra et 5 stjerners hotell. enkelete av betjeningen i resepsjonen kan nok trenge et smile kurs.
Per G. Foretningsreisende Norway, 8. mars 2011
Brukbart hotell men ikke et 5-stjerners hotell

Veldig bra beliggenhet
6
Hotellet er under oppussing noe som trenges, felles arealer ser veldig bra ut men rommene trenger oppussing.Beliggenheten er veldig bra. Hotellet er for tiden absolutt ikke et 5- stjerners hotell og ombyggingen som foregår er selvsagt nødvendig, men det er til tider noe forstyrrende.Rommet bar preg av en underlig lukt
Shoppingtips: Ikea ligger i under etasjen på dette hotellet og det er veldig gode men relativt dyre butikker i området.
Per G. Foretningsreisende Norway, 3. mars 2011
Greit Hotell

Beliggenhet
6
hotellet er under oppussing noe som nødvendig spesiellt hotell rommene trenger en opgradering. under de 14 dager jeg har bodd i hong kong har jeg bodd på dette hotellet 3 ganger regelrett mest grunnet beliggenheten som er veldig grei. du finner alt du trenger rett rundt hjørnet av dette hotellet, samt victoria park som ligger rett over gaten.
Nathaniel C. Foretningsreisende Philippines, 19. april 2014
Great room. Great view.

clean, free internet, close to shopping area
8
Great internet speed. Clean room. Great buffet. Expensive hotel.
Wong P. Reiste alene Hong Kong, 31. mars 2014
hote at HK

Friendly staff, Closer Supermarket, Closer Garden
7,3
The location is closer to subway,supermarket,and park;you could find all staff is very friendly, food is soso, anyway, I will staying again.
Tom S. Foretningsreisende Denmark, 25. mars 2014
Top class city hotel

Used the airport express shuttle bus from airport to hotel at the price of HKD 150. The second person paid HKD 80 though. Arrived in the evening so traffic was not too bad. 45 minutes and we were chec
7,3
I also stayed here five years ago and I was pleased with the location, the room and effectiveness. You don't get a lot of smiles like in Thailand but then again their systems work well.
Wenting J. Foretningsreisende China, 23. mars 2014
All right

location cleanness decoration
8
I booked the double beds but the hotel arrange a single king bed for me. it's not very comfortable. But the view of the room is ok.
Yeung J. Par Hong Kong, 16. mars 2014
comfortable and centrally located hotel

clean and great hotel
8
Lai F. Foretningsreisende Hong Kong, 12. mars 2014
Cosy hotel environment

Convenient, close to shopping malls, good food outlets
7,7
We have stayed at Park Lane numerous times. This time we returned from a long trip, so we opted for staying a night or two before returning to China.
Vanya G. Foretningsreisende Indonesia, 10. mars 2014
Great location for shopping, eating

Location, clean, good service
7,7

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Park Lane Hotel HongkongPark Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotelletPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - BadPark Lane Hotel Hongkong - SuiteromPark Lane Hotel Hongkong - DirektørsalongPark Lane Hotel Hongkong - Inne i hotelletPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - BuffetPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - RestaurantPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - MøteromPark Lane Hotel Hongkong - MøteromPark Lane Hotel Hongkong - DansesalPark Lane Hotel Hongkong - Inne i hotelletPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - LobbyPark Lane Hotel Hongkong - LobbyPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - TreningsromPark Lane Hotel Hongkong - ForretningssenterPark Lane Hotel Hongkong - GjesteromPark Lane Hotel Hongkong - MøteromPark Lane Hotel Hongkong - Utsiden av hotellet


AS-AGWEB-3A07