Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

PARKROYAL Yangon Hotel

33 Alan Pya Phaya Road, Dagon Township, Downtown Yangon, Yangon, Myanmar 11191

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,9

fra 1061 anmeldelser

2 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
6,9
Beliggenhet
8,3
Ansattes arbeid
8,1
Hotellforhold/renslighet
8,1
Romkomfort/standard
8,2
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (1061)
Sorter etter:
Lars E. Par Norway, 23. desember 2012
Hadde et fint opphold og kommer gjerne tilbake

Frokosten, lokasjon og lite støy
7,7
Hotellet er stilig og kjempeflott på tross av at standarden på rommene har endel å hente for å komme seg opp på nivå med hva hoteller i naboland kan tilby. Bassengområdet var helt greit og servicen er god. Maten på hotellet er veldig bra, frokosten er i en klasse for seg selv med et meget stort utvalg. Vi kommer gjerne tilbake.
Rapporter denne anmeldelsen
Stein S. Reiste alene Norway, 17. juli 2012
Et bra hotell men overpriset

beliggenhet
7
Dette er et bra hotell, men overpriset. Buffen om ettermiddagen er en av byens beste
Rapporter denne anmeldelsen
Ooi P. Forretningsreisende Malaysia, 29. januar 2016
Room renovation needed

Location, Food, bed
6,7
Bath water pressure too low, bowl flushing too weak, noise prevention from outside windows need to be improve. Security quite good. Staff services good but English need to be improve. Food serve in restaurant satisfactory.
Rapporter denne anmeldelsen
Henry L. Par Philippines, 28. januar 2016
Great hotel!

very nice interior, good location, great customer service
10
Truly comfortable! Staff were so polite and helpful. The hotel was thoughtful enough to provide the basic needs of guest to make their stay truly comfortable. Great location too. No problem with transportation too.
Rapporter denne anmeldelsen
Altaf P. Reiste alene Australia, 25. januar 2016
Good Location, great Breakfast

Location, Breakfast, Service
8,7
Very good. Good Hotel, well kept. Showers over the bath tub.
Rapporter denne anmeldelsen
Pakorn S. Forretningsreisende Thailand, 15. januar 2016
Superb location for Myanmar CBD

Location, room size and staff
8,7
Rapporter denne anmeldelsen
Parulian S. Familie med store barn Indonesia, 10. januar 2016
A good functioning hotel with helpful staff

Good room, friendly and helpful staff, good location
8
We are very satisfied, no complaints and will recommend it to friends especially with arranging private tours in the city and outside.
Rapporter denne anmeldelsen
Giancarlo T. Forretningsreisende Switzerland, 30. desember 2015
My stay in Jangon

The service, The location, The rooms and the Dining
9,7
I rate this Hotel for my expectation excellent.And i will advise others to give it a try and experience on their own the excellent service and stay.
Rapporter denne anmeldelsen
Philip L. Forretningsreisende Malaysia, 19. desember 2015
Good hotel

Alls good
9
Pleasant stay and will come back again
Rapporter denne anmeldelsen
Jakkraphong S. Forretningsreisende Thailand, 14. desember 2015
Not worth it!

room,location,clean
4,7
I paid almost 175$ USdollar per night but there was no breakfast provided. such a shame.
Rapporter denne anmeldelsen
1-2 av 2 anmeldelser
PARKROYAL Yangon Hotel YangonPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Inne i hotelletPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Inne i hotelletPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Inne i hotelletPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - GjesteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - GjesteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - ResepsjonPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Utsiden av hotelletPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Utsiden av hotelletPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Utsiden av hotelletPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Utsiden av hotelletPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Utsiden av hotelletPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - ResepsjonPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - LobbyPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - LobbyPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - LobbyPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Pub/salongPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - ButikkerPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - GjesteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - GjesteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - GjesteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - GjesteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - BadPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - BadPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - LobbyPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Pub/salongPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Pub/salongPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Pub/salongPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Pub/salongPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - RestaurantPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - RestaurantPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - RestaurantPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - RestaurantPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - RestaurantPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - RestaurantPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - NattklubbPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - NattklubbPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Pub/salongPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - SvømmebassengPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - RekreasjonsfasiliteterPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - SpaPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - RekreasjonsfasiliteterPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - DansesalPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - DansesalPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - DansesalPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - DansesalPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - BadPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - DansesalPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - DansesalPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - DansesalPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - DansesalPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - MøteromPARKROYAL Yangon Hotel Yangon - Møterom


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor nettbasert reise- og tilknyttede tjenester.

AS-AGWEB-3A06