eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Patong Beach Hotel Phuket - Bad Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Balkong/terasse Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Varmt bad Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Beach Hotel Phuket - Lobby
Patong Beach Hotel Phuket - Treningsrom Patong Beach Hotel Phuket - Mat og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Mat og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Pub/salong Patong Beach Hotel Phuket - Butikker
Område Patong Antall rom: 245

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 970 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
9,1
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (970)
Sorter etter:
Ariel E. Par Norway, 30. juli 2013
God beliggenhet

Bra basseng, nær utelivet, nær strand
7
Stort hotell, men rommene viser tegn til slitasje, gammelt og kunne trengt et strøk maling med lysere farger. Vært hadde røde vegger. Rommet var ikke av det beste designet, sengen er ganske høy opp fra gulvet, noe trangt og lite rom. Bra basseng, et stor og et lite som var mer avskjermet. Nær utelivet i Banglaroad og kjøpesentre, masse liv i gatene og alltid noe å se på. Minus for dyr netttilgang. Ble litt rot med barregning ved utsjekk, men de ryddet opp i det. Hotellet ble brukt ti lå ulike seminarer av ulike selskap, men det var ikke til sjenanse for oss. Det meste ble avsluttet i god tid før midnatt.
William B. Par Norway, 10. februar 2013
Good Hotel

Flotte rom og god beliggenhet.
8
Bra hotel og flott beliggenhet. Noe dyr frokost men godt utvalg.
Jarle B. Par Norway, 23. november 2011
Har gått opp i pris og ned på service! Skittent

Bra frokost
5
Hotellet bør forbedre renhold og service. Personalet bør kunne litt mere engelsk. Har leid der flere ganger, men det blir bare dårligere for hvert år.Har flyttet til ett mye mindre og eldre hotell, men der er renhold og service upåklagelig.
Tips: Dyrt i henhold til pris, renhold og service. Slitent hotell.
Jarle B. Par Norway, 20. desember 2010
Bra hotell med god service på rom og resepsjon.

Beliggenhet
7,3
bodde der for tredje gang p.g.a beliggenheten. servicen i hotellets bassengdel/bar var dårlig. området rundt bassenget kunne også vært oppgradert og der var det ganske skittent.
Restauranttips: De store fiskeresturangene er verdt å spandere en kveld på.
Maria V. Par Norway, 2. november 2009
Patong Beach Hotel

- Beliggenhet - Helt okei pris - Hyggelige ansatte
7,7
Hotellet har en perfekt beliggenhet midt i Patong. Stranden ligger rett over veien, og uteliv(bangla road) eller shopping ligger også rett uten dørterskelen. De aller rimeligste rommene har lav standard, mens oppgraderer du til deluxe rom får du med en gang et mye penere rom og prisforskjellen er ikke veldig stor. Alt i alt et fint hotel med veldig veldig bra beliggenhet!
Restauranttips: Restauranten 9th floor ligger 5 min unna i taxi. Denne restauranten har god utsikt, og er av en fantastisk standard i forhold til hva som er vanlig i patong. Så hvis du en kveld vil koste på deg litt ekstra er denne et godt alternativ!
Trond N. Familie med store barn Norway, 27. juli 2009
Fine deluxe rom, god frokost, upersonlig personale

Deluxe rom med Sea View veldig bra, bodde i 9.etasje og hadde flott utsikt til stranda med solnedgang. God frokost, godt utvalg og smakfull mat. God rengjøring på rom.
6,7
Vi hadde bestilt 2 rom 5 netter superior rom, men etter å ha sett begge rom typer valgte vi å oppgradere til deluxe rom. Superior rom av heller vanlig standard, men godt brukt. Deluxe rom veldig bra, spennende løsning på rom/bad/wc, balkong med god utsikt til stranden og solnedgang.God frokost, med godt utvalg og velsmakende mat. Personale delvis upersonlig, spesielt de i resepsjonen, men også tildels i restuarant. Minus var lukt fra åpen rennestein ved basseng, og at det foregikk tildels støyende opppussing av fløy over restaurant. + at et par Lacoste sko forsvant utenfor døren i 9 etg.
Utelivstips: Hotellet ligger nær utelivet bl.a i Banglaroad, men likevel litt tilbaketrukket.
Erik S. Småbarnsfamilie Singapore, 20. oktober 2014
Will not go back again

The BEST thing is how the counter staff face look when we rise an issue, is it bacause me and my families are Asian? Rascist
6,3
Will not go back again
Michell C. Gruppe Malaysia, 9. oktober 2014
A hotel with great location

The location, breakfast selection and the pool.
7,7
It was our second stay here, we opted to stay here again due to the location as it's very convenient and nearby to other shops and restaurants around Patong. The breakfast selection was fantastic, wide variety to choose from, you won't get bored. The only downside is not having wifi for guests. You'd have to purchase data from the hotel. We had the room in the old wing so it wasn't fantastic as we didn't have any view at all, but you can be sure of comfort and cleanliness of the room.
Longjiang C. Par China, 8. oktober 2014
good

food,clean,position
9,3
Syed A. Reiste alene Pakistan, 1. oktober 2014
horrible wi-fi - they charge you for it!!!

location, location and location
4

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - BadPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - Balkong/terassePatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - Varmt badPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Beach Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Beach Hotel Phuket - LobbyPatong Beach Hotel Phuket - TreningsromPatong Beach Hotel Phuket - Mat og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mat og drikkePatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - Pub/salongPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - Butikker


AS-AGWEB-3B04