eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Patong Beach Hotel Phuket - Bad Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Balkong/terasse Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Varmt bad Patong Beach Hotel Phuket - Gjesterom Patong Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Beach Hotel Phuket - Lobby
Patong Beach Hotel Phuket - Treningsrom Patong Beach Hotel Phuket - Mat og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Mat og drikke Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Restaurant Patong Beach Hotel Phuket - Pub/salong Patong Beach Hotel Phuket - Butikker
Område Patong Antall rom: 245

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 1005 anmeldelser

Verdi for pengene
7,4
Sted
9,1
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
7,1
Alle anmeldelser (1005)
Sorter etter:
Ariel E. Par Norway, 30. juli 2013
God beliggenhet

Bra basseng, nær utelivet, nær strand
7
Stort hotell, men rommene viser tegn til slitasje, gammelt og kunne trengt et strøk maling med lysere farger. Vært hadde røde vegger. Rommet var ikke av det beste designet, sengen er ganske høy opp fra gulvet, noe trangt og lite rom. Bra basseng, et stor og et lite som var mer avskjermet. Nær utelivet i Banglaroad og kjøpesentre, masse liv i gatene og alltid noe å se på. Minus for dyr netttilgang. Ble litt rot med barregning ved utsjekk, men de ryddet opp i det. Hotellet ble brukt ti lå ulike seminarer av ulike selskap, men det var ikke til sjenanse for oss. Det meste ble avsluttet i god tid før midnatt.
William B. Par Norway, 10. februar 2013
Good Hotel

Flotte rom og god beliggenhet.
8
Bra hotel og flott beliggenhet. Noe dyr frokost men godt utvalg.
Jarle B. Par Norway, 23. november 2011
Har gått opp i pris og ned på service! Skittent

Bra frokost
5
Hotellet bør forbedre renhold og service. Personalet bør kunne litt mere engelsk. Har leid der flere ganger, men det blir bare dårligere for hvert år.Har flyttet til ett mye mindre og eldre hotell, men der er renhold og service upåklagelig.
Tips: Dyrt i henhold til pris, renhold og service. Slitent hotell.
Jarle B. Par Norway, 20. desember 2010
Bra hotell med god service på rom og resepsjon.

Beliggenhet
7,3
bodde der for tredje gang p.g.a beliggenheten. servicen i hotellets bassengdel/bar var dårlig. området rundt bassenget kunne også vært oppgradert og der var det ganske skittent.
Restauranttips: De store fiskeresturangene er verdt å spandere en kveld på.
Maria V. Par Norway, 2. november 2009
Patong Beach Hotel

- Beliggenhet - Helt okei pris - Hyggelige ansatte
7,7
Hotellet har en perfekt beliggenhet midt i Patong. Stranden ligger rett over veien, og uteliv(bangla road) eller shopping ligger også rett uten dørterskelen. De aller rimeligste rommene har lav standard, mens oppgraderer du til deluxe rom får du med en gang et mye penere rom og prisforskjellen er ikke veldig stor. Alt i alt et fint hotel med veldig veldig bra beliggenhet!
Restauranttips: Restauranten 9th floor ligger 5 min unna i taxi. Denne restauranten har god utsikt, og er av en fantastisk standard i forhold til hva som er vanlig i patong. Så hvis du en kveld vil koste på deg litt ekstra er denne et godt alternativ!
Trond N. Familie med store barn Norway, 27. juli 2009
Fine deluxe rom, god frokost, upersonlig personale

Deluxe rom med Sea View veldig bra, bodde i 9.etasje og hadde flott utsikt til stranda med solnedgang. God frokost, godt utvalg og smakfull mat. God rengjøring på rom.
6,7
Vi hadde bestilt 2 rom 5 netter superior rom, men etter å ha sett begge rom typer valgte vi å oppgradere til deluxe rom. Superior rom av heller vanlig standard, men godt brukt. Deluxe rom veldig bra, spennende løsning på rom/bad/wc, balkong med god utsikt til stranden og solnedgang.God frokost, med godt utvalg og velsmakende mat. Personale delvis upersonlig, spesielt de i resepsjonen, men også tildels i restuarant. Minus var lukt fra åpen rennestein ved basseng, og at det foregikk tildels støyende opppussing av fløy over restaurant. + at et par Lacoste sko forsvant utenfor døren i 9 etg.
Utelivstips: Hotellet ligger nær utelivet bl.a i Banglaroad, men likevel litt tilbaketrukket.
Kayla J. Par Australia, 26. januar 2015
Very helpful and kind

The rooms were very nice and well cleaned. The pool area is very nice and relaxing and the food was fantastic.
10
It was very nice . My husband got sick and the staff were very helpful and accomodating . We loved it. It was very central also to all the shops and markets
Tricia Y. Par Malaysia, 12. januar 2015
Great Location, Friendly Staff, Cozy Room

Beach is just in front of the hotel, shopping district and restaurants is within our reach.
9,3
This was our 2nd stay in this hotel. Friendly and helpful staff that make us feel like home. Beach is just right in front of hotel. We are enjoying the convenient of the location. I think the room is just newly renovated, everything looks new and clean.
Muhammad R. Par Indonesia, 11. januar 2015
Good location. Bad staff. Overprice

Location
5,3
It was okay The room is okay The pillow is not comfort. The water is not really hot. The staff language is not good. And not helpfull. When i ask them to find taxi. They just ask go find on the street and u find cheaper one. If u go with us it cost more expensive. For traveller to phuket very carefull with the transportation. So many mafia who offer very expensive for very near area. The breakfast is standart. There are no authentic thai cuisine. Its all standart bread, juice, rice, eggs. Point plus only the location
Sharyn R. Par Australia, 10. januar 2015
Perfect Position for all activities

Location, location, location
8,7
The staff at the hotel were friendly, respectful and helpful. The hotel itself is in the best location with many varied choices of dining both in and around the hotel. Within a 50m walk you were along the roadside vendors and shops which are open nearly all day and night. Regardless of whether you are a single, couple, family or elderly the hotel is in the centre of Pating Beach where everything happens. Easy access to taxi's, tuk tuks and travel agents who can assist with day trips, tours and shows. Would definitely go back to this hotel next time in we're in Phuket.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - BadPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - Balkong/terassePatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - Varmt badPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Beach Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Beach Hotel Phuket - LobbyPatong Beach Hotel Phuket - TreningsromPatong Beach Hotel Phuket - Mat og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mat og drikkePatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - Pub/salongPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - Butikker


AS-AGWEB-3C01