Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn datoer, sjekk tilgjengelighet og reserver hotellet

Patong Beach Hotel

124 Taweewongse Road, Patong, Phuket, Thailand

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 1169 anmeldelser

7 anmeldelser på norsk

Verdi for pengene
7,5
Beliggenhet
9,1
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,9
Romkomfort/standard
7,6
Mat/middag
7,2
Alle anmeldelser (1169)
Sorter etter:
Anders B. Småbarnsfamilie Norway, 22. desember 2015
Helt greit.

Beliggenhet, god service og grei pris.
8,3
Masse pluss for stort fint basseng, og bare 100 meter til stranden. Men minus for veldig lite rom. Hadde vært fint om man kunne komme seg rett ut til 2road eller soi Bangla, istedenfor den litt lengre omveien rundt. Ellers hyggelig betjening, bra service, helt grei frokost og bra/stort basseng.
Rapporter denne anmeldelsen
Ariel E. Par Norway, 30. juli 2013
God beliggenhet

Bra basseng, nær utelivet, nær strand
7
Stort hotell, men rommene viser tegn til slitasje, gammelt og kunne trengt et strøk maling med lysere farger. Vært hadde røde vegger. Rommet var ikke av det beste designet, sengen er ganske høy opp fra gulvet, noe trangt og lite rom. Bra basseng, et stor og et lite som var mer avskjermet. Nær utelivet i Banglaroad og kjøpesentre, masse liv i gatene og alltid noe å se på. Minus for dyr netttilgang. Ble litt rot med barregning ved utsjekk, men de ryddet opp i det. Hotellet ble brukt ti lå ulike seminarer av ulike selskap, men det var ikke til sjenanse for oss. Det meste ble avsluttet i god tid før midnatt.
Rapporter denne anmeldelsen
William B. Par Norway, 10. februar 2013
Good Hotel

Flotte rom og god beliggenhet.
8
Bra hotel og flott beliggenhet. Noe dyr frokost men godt utvalg.
Rapporter denne anmeldelsen
Jarle B. Par Norway, 23. november 2011
Har gått opp i pris og ned på service! Skittent

Bra frokost
5
Hotellet bør forbedre renhold og service. Personalet bør kunne litt mere engelsk. Har leid der flere ganger, men det blir bare dårligere for hvert år.Har flyttet til ett mye mindre og eldre hotell, men der er renhold og service upåklagelig.
Tips: Dyrt i henhold til pris, renhold og service. Slitent hotell.
Rapporter denne anmeldelsen
Jarle B. Par Norway, 20. desember 2010
Bra hotell med god service på rom og resepsjon.

Beliggenhet
7,3
bodde der for tredje gang p.g.a beliggenheten. servicen i hotellets bassengdel/bar var dårlig. området rundt bassenget kunne også vært oppgradert og der var det ganske skittent.
Restauranttips: De store fiskeresturangene er verdt å spandere en kveld på.
Rapporter denne anmeldelsen
Maria V. Par Norway, 2. november 2009
Patong Beach Hotel

- Beliggenhet - Helt okei pris - Hyggelige ansatte
7,7
Hotellet har en perfekt beliggenhet midt i Patong. Stranden ligger rett over veien, og uteliv(bangla road) eller shopping ligger også rett uten dørterskelen. De aller rimeligste rommene har lav standard, mens oppgraderer du til deluxe rom får du med en gang et mye penere rom og prisforskjellen er ikke veldig stor. Alt i alt et fint hotel med veldig veldig bra beliggenhet!
Restauranttips: Restauranten 9th floor ligger 5 min unna i taxi. Denne restauranten har god utsikt, og er av en fantastisk standard i forhold til hva som er vanlig i patong. Så hvis du en kveld vil koste på deg litt ekstra er denne et godt alternativ!
Rapporter denne anmeldelsen
Trond N. Familie med store barn Norway, 27. juli 2009
Fine deluxe rom, god frokost, upersonlig personale

Deluxe rom med Sea View veldig bra, bodde i 9.etasje og hadde flott utsikt til stranda med solnedgang. God frokost, godt utvalg og smakfull mat. God rengjøring på rom.
6,7
Vi hadde bestilt 2 rom 5 netter superior rom, men etter å ha sett begge rom typer valgte vi å oppgradere til deluxe rom. Superior rom av heller vanlig standard, men godt brukt. Deluxe rom veldig bra, spennende løsning på rom/bad/wc, balkong med god utsikt til stranden og solnedgang.God frokost, med godt utvalg og velsmakende mat. Personale delvis upersonlig, spesielt de i resepsjonen, men også tildels i restuarant. Minus var lukt fra åpen rennestein ved basseng, og at det foregikk tildels støyende opppussing av fløy over restaurant. + at et par Lacoste sko forsvant utenfor døren i 9 etg.
Utelivstips: Hotellet ligger nær utelivet bl.a i Banglaroad, men likevel litt tilbaketrukket.
Rapporter denne anmeldelsen
Alexandros S. Reiste alene Australia, 22. mai 2016
Rip off and scammers
1,7
Tried to charge $60 for guests!
Rapporter denne anmeldelsen
Nasar A. Gruppe Oman, 21. mai 2016
Good Hotel
6
Every things good, except the door of room have to be isolated from the sound.
Rapporter denne anmeldelsen
Mohd S. Reiste alene Singapore, 17. mai 2016
Good hotel
6,3
Not bad
Rapporter denne anmeldelsen
1-7 av 7 anmeldelser
Patong Beach Hotel PhuketPatong Beach Hotel Phuket - BadPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - Varmt badPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Beach Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Beach Hotel Phuket - LobbyPatong Beach Hotel Phuket - Mat og drikkePatong Beach Hotel Phuket - Mat og drikkePatong Beach Hotel Phuket - TreningsromPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - RestaurantPatong Beach Hotel Phuket - Pub/salongPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - ButikkerPatong Beach Hotel Phuket - EtasjekartPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - GjesteromPatong Beach Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Beach Hotel Phuket - Svømmebasseng


Agoda.com er del av The Priceline Group, verdensledende innenfor reise- og reiserelaterte netttjenester.

AS-AGWEB-3B01