Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Legg inn dine datoer og sjekk tilgjengelighet og reserver dette hotellet

Patong Merlin Hotel

44, Thaveewong Road, Kathu District, Patong, Phuket, Thailand (Vis kart)

Reserver nå!

Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Hage Patong Merlin Hotel Phuket - Barneklubb Patong Merlin Hotel Phuket - Pub/salong Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kafé Patong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kafé Patong Merlin Hotel Phuket - Spa Patong Merlin Hotel Phuket - Rekreasjonsfasiliteter Patong Merlin Hotel Phuket - Treningsrom Patong Merlin Hotel Phuket - Utsiden av hotellet Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng
Patong Merlin Hotel Phuket - Svømmebasseng Patong Merlin Hotel Phuket - Lobby
Område Patong Antall rom: 448
Gratis Wifi

Nyere kundeanmeldelser

Type reisende

 

Veldig bra

7,8

fra 402 anmeldelser

Verdi for pengene
7,2
Beliggenhet
8,7
Ansattes arbeid
7,6
Hotellforhold/renslighet
7,8
Romkomfort/standard
7,5
Mat/middag
7,7
Alle anmeldelser (402)
Sorter etter:
Mr. T. Par Norway, 26. oktober 2012
Bra beliggenhet men dette trenger renovering!

Store bassenger!
3,7
Nei Phuket har bedre enn dette, dette hatellet har sett sine bedre dager. her trengs full oppgradering, altfor dyrt til aa ha en slik slitt standard med lave doerer slitte rom illeluktende haandkler og moellspiste vegger og listvaerk paa rom. Nei dette vart en skuffelse men som sakt en perfekt beliggenhet for alt i Phatong, men se heller etter noe bere enn dette. Dette er ikke vaert pengene i det hele tatt, og oppi alt det darlige koster det 300 bath for internett i en time, paa dette hotellet? Er det mulig, styr unna!
Tips om sightseeing/attraksjoner: Pahatong har alt men jom dere ut paa en ny strand hvaer dag, eller ut med noen av baatene ikke bli stook i Phatong. God tur!
Lise M. Par Norway, 5. september 2011
Supert hotell

stort område og flere basseng
8
Det er et kjempe bra hotell, rommene var fine, det eneste som var å utsette der var at det var noen mygg der inne, så jeg spesielt fikk en del bitt, men det fikk jeg får såvidt i resepsjoene også, men sånn er det vel, når det er masse busker og trær overalt. De ansatte var hyggelie. Hotell området var veldi stort, med 2 etasjes bygg som gikk rundt hele, så imidten var det 3 store basseng områder og et litt mindre, det største hadde basseng bar, men du kunne bestille mat og drikke uansett hvor du satt, kelnerne var overalt. Så det var vi kjempe fornøyde med, så trengte man også bare å krysse veien så var man også på stranda
Narissaraporn P. Familie med store barn Thailand, 6. april 2010
Patong Merlin hotel

Flott hotel med lang og stor bade seng og er rent room, Gode mat.
9
Knut L. Familie med store barn Norway, 5. juli 2009
Merlin Hotel Patong

Hyggelig betjening, god frokost og eksotiske omgivelser.
8
Hotel Merlin Patong er et eksotisk og hyggelig hotell, svært sentralt på Patong Beach, Phuket. Hotellet har et flott bassengområde og tilstrekkelig med plass til både barnefamilier og par. Merlin Patong passer for de som søker ro og hvile, men som samtidig ønsker å ha tilgang til utelivet som Patong har å tilby.
Restauranttips: Prøv SAM Steakhouse, rett over gaten på Hotel Hollyday In! Fantastisk god mat!! Ellers finnes det en rekke rimellige og spennende Thai resturanter i umiddelbar nærhet til hotellet.
Christine V. Par Australia, 25. mai 2015
Merlin hotel stay

Pools. Breakfast. Cleanliness
8,7
Very good. However our shower drain kept clogging and backing up. Not good
Elaine Y. Gruppe Australia, 11. mai 2015
Location was great but room needs to be renovated

Location, pools, large resort style feeling in the middle of Patong
7,7
Kerri H. Par Australia, 6. mai 2015
Lovely Stay

Pools Close to beach Comfortable Rooms
10
Really enjoyed our stay at Patong Merlin, really liked the pools. It was good that is is right opposite beach, close to money changers, restaurants and shopping. Rooms were comfortable, nice polite staff.
Leanne M. Par Australia, 5. mai 2015
Patong Merlin experience

Pools, staff, food
8,3
I love this hotel, the staff are wonderful, the food is great, the only criticism I have is the air conditioning. It really needs an upgrade!
Hafid H. Småbarnsfamilie France, 25. april 2015
very light

0
3,7
0
Derek B. Småbarnsfamilie United Kingdom, 21. april 2015
Poor Rooms / Reception Staff

Hotel Grounds & Swimming Pool, Kids Club Staff, Housekeeping Staff
5,3
Overall the hotel is quite good however for the last 15 Years I have stayed at hotels throughout Asia more than 300 Days each year and I'm sorry to say is the worst value for money I have came across in that time, the staff at reception also need some lessons in customer service, it's the first time in Thailand I have checked out a hotel without receiving the traditional Wai greeting, they didn't even say Khob Khun Ka. Hotel Grounds are great, staff in the restaurants are efficient, housekeeping staff are friendly and a special mention for the girl who runs the kids club, she was great at keeping the children entertained. Sorry to say I wouldn't go back as the room standard was so bad, I would also like to point out that I seen inside another guest room and the standard was far better than ours, best to avoid this block if possible as it's in serious need of some renovation works.

Reserver nå!

Skynd deg - begrenset tilgjengelighet!

Patong Merlin Hotel PhuketPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - HagePatong Merlin Hotel Phuket - BarneklubbPatong Merlin Hotel Phuket - Pub/salongPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kaféPatong Merlin Hotel Phuket - Kaffebar/kaféPatong Merlin Hotel Phuket - SpaPatong Merlin Hotel Phuket - RekreasjonsfasiliteterPatong Merlin Hotel Phuket - TreningsromPatong Merlin Hotel Phuket - Utsiden av hotelletPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - SvømmebassengPatong Merlin Hotel Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3A03